BONVIURE 
      
      EDITORIAL PIOLET
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Magazine > Listing > Article
23/10/2021 Login Register es ca english


   ACAMINAR TRAVEL

Magazine - Reports (Route reports and recommendations)
Senderisme per l´Illa d´Arran a Escòcia
EditorPep Martí
Date02/04/2019
A l´estiu del 2018 decidirem muntar-se el viatge cap a Escòcia, utilitzant l´Internet i malparlant una miqueta d´anglés vàrem reservar els hotels i Bed&breakfast per a passar huit dies per aquelles terres nórdiques.
Vàrem vore les principals ciutats,, Edimburg i Glagow, després tirarem cap a les Highlands, fins a Inverness a vore i sentir l´auténtic sabor escocés (i no em referisc al whisky que també)

A l´iila d´Arran escalda i senderisme


Però abans d´agafar el cotxe cap al nord férem una escapadeta cap a l´illa d´Arran, ja que no ens donava temps a vore les illes de més al nord, decidírem que esta excursió seria profitosa i ens rebaixaria el desig de no aplegar més al nord.
No vérem les illetes del nord, però ausades que encertarem amb l´excursió. Aplegarem fins a Ardrossan lloc de partida del ferry mitjançant el tren.
El ferry anava prou plenet, era agost i la gent eixia de casa, es notava (a l´igual que nosaltres) . Feia bona mar, així és que el viatge no es feu molt pesat (més o menys una horeta), fins que ens gelarem estiguérem a la coberta del vaixell L´oratge d´Escòcia a l´estiu és així, quan els núvols no tapen el sol fa caloreta, però en quan impedixen un poc el pas dels rajos, et comença a envair la frescor.

A l´aplegada, el poble de Brodick, una vileta encantadora, amb un passeig vora la mar brava escocesa. El nostre pla era llogar unes bicis i anar vorejant l´illa, per després fer escalada bulder. però prompte ho posposàrem, cartells dels Highland Games. No s´ho pensàrem, compràrem l´entrada (dos lliures) i s´enfilàrem cap a dins. Allí llançament de martells , de troncs i carreres, junt a l´exhibició del cos de paracaigudistes escocesos, ens féren companyia fins l´hora de d´esmorzar-dinar acoplant-se així als horaris de l´illa.

Després llogarem les bicis, les vistes eren realment espectaculars a l´igual que la vegetació, ens dirigirem cap al castell de Brodick per a admirar els seus fabulosos jardins, ens colàrem, ja ho se que està malament, però ho férem sense adonar-nos, veiérem el cartell que s´havia de pagar entrada als jardins una volta isquérem .
Continuàrem manxant amb la bici fent una paradeta més a un clar de la carretera on una tenda de perfums i aromes i un altra de formatges ens feren l´ullet.

Ja de tornada, les gaites i l´ànim festiu ens envoltaren, un fum de gaiters quasi que ens escorten fins al ferry i ja a la mar no pararen de bufar l´instrument, ballar i beure whisky fins aplegar a Androssan.

En resum si viatgeu cap allà no vos perdeu esta joieta escocesa, no vos defraudarà
  Click at the image you want to view
Arran Escòcia


      PEUDEGAT

Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2021