FITA. Guies de Muntanya.
  
            TABEI ADVENTURES
          Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Revista > Llistat > Article
04/06/2020 Iniciar sessió Registrar-me es català en

Revista - Propostes (Propostes d`activitats d`empreses i entitats)
La Vall d´Aran (Vall de Toran) Estiu 2012..fent país.
EditorQuim Fita
Data29/06/2011

SENDERISME PER LA VALL D´ ARAN i VAL DE TORAN- ESTIU 2012.

Per només 440€ ,regala´t unes vacances actives, naturals...i desconecta! Nosaltres t´acompanyem, et guiem i et deixem descansar..


 Del 23 al 28 de Juliol i del 20 al 25 d´Agost

La Vall d´Aran és una vall exhuberant i de característiques diferents a d´ altres més properes, ja que es troba a la vessant atlàntica dels Pirineus.  La Vall de Toran, és la part  menys freqüentada,  tocant a França, i és un territori que ens permet conèixer i ens mostra  uns trets d´identitat molt autèntics.

Aquest estiu  us proposem conèixer  aquesta zona, fresca i propera, amb sis itineraris per descobrir valls, rius, pobles i llacsd´aquest preciat territòri del nord de Catalunya. Tota una experiència prop de casa.

Itinerari 1:Vall de Toran: de Porcingles al refugi Hera Honeria- Porcingles

L´afluènciaAtlàntica es reflecteix amb tota la seva esplendor en aquesta vallsituada en l´extrem nord de l´Aran, poc abans d´arribar a la fronteraamb França.El bosc es mostra exuberant i impregna de frescor al seuvisitant. Destaca al llarg de la vall, la gran adaptació dels petitsnuclis habitats amb l´entorn natural, que es transporta a una altreèpoca.

Desnivell: 400m - Distància: 11Kms - Durada aproximada: 6 h

Itinerari 2: Vall d´Aran. Ruta dels 7 Pobles

L´excursióproposada ens porta la major part del recorregut per la solana de lavall,on descobrireml´espès i frondós bosc de roures d´Artigaus. Petits camins queporten a paisatges sorprenents que es succeeixen en aquest entorn, onel caminant pot recórrer pobles que mantenen intacte tot el seuencant.

Desnivell: 600m. Distància:13,5 kms   Durada aproximada: 6,30 h

Itinerari 3: Volta als llacs de Colomers.P.N.d´Aigües Tortes

Entrant al Parcper l´accés de Banhs de Tredós, agafarem un taxi que ens aproparàa l´inici de l´excursió. Ruta de caràcter alpí en ple ParcNacional, successió de llacs d´alta muntanya de gran bellesa, per unitinerari que per les seves característiques és apta per a tos elscaminants.

Desnivell: 650 m. Distància: 11 kms. Durada aproximada: 6 h.

Itinerari 4:Rere els signes del temps, Les- Bausen-Les

L´itineraripassa per terres de pasturatge, entre murs i bordes, que apareixen arecòndits paratges i fan recordar la vida d´antany a la vall. Elcamí transcorre entre vells i frondosos boscos de vegetació moltvariada. El “Guarderer de Vernet” ens sorprendrà perl´excel.lent panoràmica sobre el Baish Aran. El peculiar poble deBaussen per on sembla que no transcorre el temps, mereix una visita iun descans. Ala tornada gaudirem d´un passeig pels magnífics prats d´Era Llana deLes.

Desnivell:450m. Distància: 8Km aprox. Durada aproximada: 5h

Itinerari 5:Estany Long de Liat

Siencara queda un indret verge, solitari, inhòspit i salvatge a laVall d´Aran, es sens dubte aquest estany. A cavall entre lescapçaleres de les valls de Torán i Varradós, les antigues mines deliti (avui dia inactives), fan d´aquest indret de difícil accésmotoritzat, una mostra d´intel.ligents medis de transport del mineralque extreien. Itinerari lineal, anem i tornem pel mateix camí.

Desnivell: 650 m. Distància: 13,5 Km. Aprox. Durada aproximada: 7 h

Itinerari 6:Un passeig acompanyats del riu Garona

L´itinerariens permet visitar els pobles de la part alta de l´Aran. Començareml´excursió a Casarilh, des d´on pujarem a Garòs i remuntarem elGarona fins al poble de Gessa. El recorregut sorprent no només pelspobles que anirem trobant, si-no també per la magnífica vista delmassís de la Maladeta. Des d´el poble de Gessa creuarem el Garona, iretorn per l´altre riba del riu fins a Casarilh.

Desnivell:300m. Distància:11Km aprox. Durada aproximada:6 h

PREU:440€.

Grup màxim de 10 persones ! Al pot petit hi ha la bona confitura...

RESERVA LA TEVA PLAÇA JA!!!! 
Demana´ns info detallada.........................................www.fitaguies.com


  Fes clic en la imatge que vols veure


Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018