BONVIURE
      
      EDITORIAL PIOLET
      Regístrate y podrás suscribirte al boletín de senderismo
Inicio Directorio Catálogo Agenda Revista Territorio Enlaces Extranet
> Directorio > España > Cataluña > Barcelona > Bonviure
21/01/2021 Iniciar sesión Registrarme español ca en

18 – 24 Agost Senderisme i spa al Pirineu, Vall d’Estós, Eriste i Benasc. Pirineu aragonès. 7 dies.
Título: 18 – 24 Agost Senderisme i spa al Pirineu, Vall d’Estós, Eriste i Benasc. Pirineu aragonès. 7 dies.
Tipo de Producto: Estancias con guía  [?]
Categoría: Verano 
Idiomas: Catalán, Español
Organización: Guiado [?]
Duración: Vacaciones 
  7 días de viaje
  7 días de actividad
  6 noches de alojamiento
Nivel: Bajo  (*)
   Dificultad técnica:   Fácil [?]
   Esfuerzo físico:   Moderado [?]
Destino/zona: PIRINEU ARAGONÈS- BENASC
Alojamientos: Hotel
Transportes: Coches particulares
Entorno: Media Montaña, Pueblos / ciudades
Interés: Deportivo, Turístico, Naturaleza, Paisaje, Cultural, Gastronomía, Social, Salud
Participantes: mínimo=6 máximo=16
Ver imagen mas grande

Info y reservas
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Fechas y precios:
18/08/2019-24/08/2019
559 €
, mitja pensió inclosa tots els dies.
90 €
, suplement individual
Descripción
Excursions magnífiques en un dels indrets més majestuosos i prestigiosos del Pirineu, fàcils d’accedir: estanys, boscos, muntanyes, poblets, etc. Us proposem combinar un programa de preciosos senders amb els banys termals i activitats de relaxació natural amb l’aigua tèbia, saludable i reparadora en el Balneari de Benasc o als Llanos del Hospital. Un còctel explosiu de gust i salut.

Punts Forts

Bon equilibri entre esforç físic moderat i excel·lents paisatges que en altres indrets estan reservats als muntanyencs experimentats.
Hem fet una tria de preciosos i assequibles camins de muntanya que, amb desnivells assequibles de entre 400 m i 700 m i recorreguts de 3h-4h30 (sense comptar les parades), ens porten a veritables paradisos.
Ens esperen estanys d’alta muntanya, boscos frondosos, cascades, cims i vistes esplèndides a les glaceres.
Allotjament correcte i bona relació qualitat-preu. Estarem en dos allotjaments diferents, un al centre de Benasc, i el segon al mig de la natura, per gaudir la vall amb tota la seva intensitat. A tots dos, molt bona taula i acollida.
Guia de muntanya expert en la zona que ens farà gaudir no només dels bells racons del seu país sinó també de les persones, artesania, cultura i gastronomía de la seva comarca.
Opció de gaudir dels serveis de balneari i spa que ofereix la Vall de Benasc.

DIA A DIA

DIA 1, 18/08. Cerler.
Trobada del grup a Cerler a primera hora de la tarda. Explicació de l’estada i petita excursió per la zona.
Nit a l’hotel al poble de Benasc, a on ens hi quedarem 3 nits.

DIA 2, 19/08. Vall de Benasc, Aigualluts.
Bellísma jornada de senderisme amb majúscules en el camí a Aigualluts i a l´estany deth Horo. Tota la força de les Maladetes al nostre costat, la bellesa de la Vall d´Aran als nostres peus. Prats immensos, cascades, flors per arreu i una profunda sensació d´immensitat.

Desnivells. + 450 m -450 m

DIA 3, 20/08. Vall d’Estós, Ibones de Batisielles i Escarpinosa.
Un dia espatarrant en una de les valls més boniques del Pirineu: la d´Estòs. Caminarem fins a les joies maragdes de l’ibonet (estanyet) de Batisielles i els dos ibons (estanys) d’Escarpinosa.

Desnivell: + 700 m -700 m.

DIA 4, 21/08. Vall de Benasc, Ibones de la Glera.
Excursió als estanys de la Glera. Camí preciós entre prats, boscos i vistes panoràmiques a les Maladetes, Mall Pintrat i Pic d´Alba.

Trasllat a l’hotel de les 3 següents nits, al mig de la natura, a uns pocs quilòmetres al nord de Benasc.

Desnivell: + 450 m -450 m

DIA 5, 22/08. Vall de Remuñe.
Excursió a la Vall de Remuñe. Pujada per boscos, rius i salt d’aigua espectaculars. Opcional pujada fins als estanys de Remuñe.

Desnivell: + 450 m -450 m.

DIA 6, 23/08. Vall de Benasc, Plan d’Estan i Ibones de Villamuerta.
Excursió sortint des de Los Llanos del Hospital, passant pel Plan d’Estan, Collada dels Aranesos fins als ibones de Villamuerta. Vistes increïbles de les Maladetes, emmirallant-se als estanys.

Desnivell: + 300 m -300 m.

DIA 7, 24/08. Vall de Benasc, fajos i cascades.
Caminada sortint a peu del nostre allotjament. Ruta circular per boscos humits de faig i cascades. Dinar i acomiadament del grup.

Desnivells. + 200 m -200 m

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

Nivell

Entre 3-4.30 h de caminada efectiva (sense comptar aturades) i 7-12 km de recorregut diaris. Desnivells d’ascens inferiors als 500 m, tret d’un dia en què farem +/- 700m. Camins de muntanya, terreny variat: sender, roquissars, glevers, corriols pedregosos, etc. Cal portar botes de senderisme, malgrat el desnivell no és molt important els camins són de muntanya. Indicat per persones amb hàbits esportius o de senderisme de nivell baix o mig.

Material

Botes de senderisme.
Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
Barret, ulleres de sol.
Pals per caminar, recomanats.
Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.
Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

559€, mitja pensió inclosa tots els dies.

Suplement per habitació individual: 90€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 16

Inclou

L’allotjament i l’esmorzar de tots els dies (6 nits).
Tots els sopars (6 sopars).
Guia de muntanya de Bonviure.
Tastet de productes locals.
Assegurança d’accidents a muntanya.
Direcció i gestió tècnica del viatge.
L’IVA.

No Inclou

Els pícnics, que podreu comprar al mateix allotjaments o comerços de la zona.
L’entrada al spa.
Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.
Allotjaments

A la Vall de Benasc, en dos bons hotel, en habitacions dobles amb bany. Allotjaments de qualitat, familiars i casolans, amb bona acollida i bona taula.
El primer hotel (3 nits) al mateix Benasc, cèntric.
El segon hotel (3 nits) al mig de la natura, a uns pocs quilòmetres al nord de Benasc.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a https://bonviure.com/wp-content/uploads/2018/05/MGS-POLISSA-extracte-05_2018.pdf

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions https://bonviure.com/wp-content/uploads/2018/05/AXA-CAT-EXCLUSIVO-PLUS-1500.pdf

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 150 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. “

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829
Información facilitada por Bonviure Revisado el 27/03/2019Inicio | ¿Quienes somos? | Nota Legal | Contacta con nosotros | Publicidad
Excepto donde se indique, el contenido de este sitio web está protegido por una licencia Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018