GIROGUIES
    
      CORDADA
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Gerona > GIROGUIES SENDERISME
15/06/2021 Login Register es ca english

ÀSIA CENTRAL I ELS SEUS COLORS
Title: ÀSIA CENTRAL I ELS SEUS COLORS
Type of Product: Guided stays  [?]
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  10 days of travel
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Low [?]
destination: Asia Central
Accomodation: Hostal, Hotel, Bed and Breakfast, Country house
Transport: Private bus, Airplane
Environment: Hills, Mountains, Villages / towns
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Adventure, Food, Social, Health, Other
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families, Seniors
Enlarge image

Info and bookings
972 303 886
665 033 983
Contact GIROGUIES SENDERISME
Dates and prices:
17/07/2021-26/07/2021
1280 €
Grup de 4 a 10 persones
31/07/2021-09/08/2021
1280 €
Grup de 4 a 10 persones
Description
Aquest és un programa ideal per a totes aquelles persones que no vulguin anar als típics destins turístics, un programa amb caminades molt fàcils per descobrir aquest país de l´Àsia Central que conserva encara unes tradicions ancestrals, que està envoltat de muntanyes, on hi trobem grans llacs i infinites terres de pastura i, una llum especial que dóna als colors la màxima intensitat. L´amabilitat de la seva gent, la senzillesa, la seva hospitalitat i la seva rica gastronomia ens acompanyaran al llarg de tot aquest viatge.

Punts forts del programa:
- La vida nòmada dels habitants del llac Son Kul.

- El llac Issyk Kul, és el segon per la seva extensió entre els llacs alpins, després del llac Titicaca a Amèrica del Sud. Mesurant 182 km de llarg per 58 km d´ample, aquest llac es va formar com a resultat de l´activitat volcànica. L´activitat tèrmica del seu fons fa que mai es congeli, ni durant els més crus hiverns. A l´estiu les temperatures de l´aigua arriben als 25-28 graus centígrads (més calenta que l´aire) i us podeu banyar al llac envoltat dels pics nevats del Tien Shan.

- La Torre de Buranà que va ser un important centre comercial de la Gran Ruta de la Seda.

- El Congost de Yety Oguz que es tradueix del kirguís com "Set braus". Aquest pintoresc congost deu el seu nom potser a la semblança que donen unes formacions rocoses cobertes d´avets del Tien Shan.

- La Vall de Skazka: les seves argiles petrificades de múltiples colors amb el gran llac Issyk Kul al fons.

- El Caravanserai de Tash Rabat: Refugi i descans per als comerciants de l´antiga Ruta de la seda, Tash Rabat s´ha mantingut gairebé intacte durant segles i avui es mostra pràcticament inalterat.

PROGRAMA DIA A DIA:

Dia 1: Vol Barcelona - Bixkek.

Dia 2: Recorregut per la ciutat de Bixkek.
Trobada amb el guia a l´aeroport Internacional "Manas" a la matinada. Trasllat a Bixkek. Temps per descansar una mica, dinar de benvinguda i llavors anirem a fer una visita per la ciutat de Bixkek, on podrem veure la Plaça central Ala Too, el museu històric Estatal, la Casa Blanca, la Casa del Parlament, l´estàtua de Lenin i el canvi de Guàrdia d´Honor entre altres coses.
Allotjament en hotel 3*. MP

Dia 3: Bishkek – Llac Issyk Kul.
Al matí visita del conjunt històric de Torre de Buranà. Després dinarem en una casa local d´una família local on ens oferiran una mostra de la seva gastronomia. Visitarem els petròglifs de Cholpon Atà i arribarem al nostre hotel a la vora del gran llac Issyk Kul.
Allotjament en hotel 3*. PC

Dia 4: Llac Issyk Kul - ciutat de Karakol.
Pel camí farem una parada per visitar el Museu de Przhevalskii i els seus jardins a la vora del llac. Arribarem a Karakol, anirem a dinar en un restaurant de la ciutat i a la tarda farem un passeig per la ciutat per veure la mesquita Dungana i una església Russa Ortodoxa de fusta. Sopar a casa d’una família dungana.
Allotjament en hotel. PC

Dia 5: Ciutat de Karakol - congost de Yety Oguz - poblet de Tamga.
Després d´esmorzar anirem a visitar el museu de Karakol. Seguidament anirem cap al congost de Yety Oguz per fer una excursió per aquest lloc fascinant envoltat de grans muntanyes acolorides i amb un espectacular riu que les travessa. Seguirem en vehicle fins a un campament de iurtes a la vora del llac Issyk Kul on passarem la nit.
Campament de iurtes. PC

Dia 6: Congost de Yety Oguz – vall de Skazka - Llac Son Kul.
Viatjarem al llarg de la costa sud del llac Issyk Kul, segon per la seva extensió entre els llacs alpins després del Llac Titicaca. Passejarem i farem fotografies en el congost de Skazka que significa ‘història fantàstica’ amb els seus sediments i formes curioses de vius colors. Dinarem a la casa d´una família kirguís al poble de Kochkor. Seguirem el nostre viatge a través de diversos colls de muntanya amb vistes impressionants fins a arribar al llac Son Kul on els pastors nòmades encara avui porten els seus ramats d’ovelles, vaques, cavalls i iacs durant la temporada d’estiu. Una excel·lent ocasió per poder-los conèixer de prop, aprendre de les seves vides i conviure una experiència amb ells.
Campament de iurtes. PC

Dia 7: Llac Son Kul - Tash Rabat.
Esmorzar i trasllat fins a la ciutat de Naryn travessant el pas de Moldo Ashuu (3.446 m), per visitar la Mesquita Blava, la Plaça Central i el Museu de la Independència. Després de dinar seguirem fins a Tash Rabat i el seu caravanserai, on farem una petita excursió.
Campament de iurtes. PC

Dia 8: Tash Rabat – Chon Kemin.
Esmorzarem al campament de iurtes en el mateix lloc que els antics comerciants de la ruta de la seda ho feien fa centenars d´anys. Aquest dia tenim una etapa una mica llarga de desplaçament però amb vistes impressionants de la regió. Dinarem al poble de Kochkor i continuarem el nostre viatge fins a arribar a la vall de Chon Kemin.
Hostal (Guest house). PC

Dia 9: Chon Kemin – Bixkek.
Arribarem a Bixkek amb temps per dinar i a la tarda, visitar el famós mercat d´Osh (tancat els dilluns) o un altre lloc on podeu fer algunes compres si ho desitgeu. Sopar en un restaurant on podrem gaudir d’un concert folklòric sobre les històries èpiques del famós Manàs.
Allotjament en Hotel 3*. PC

Dia 10: Bixkek - Barcelona.
De bon matí trasllat a l´aeroport per tornar cap a casa.

PC = Pensió completa; MP = Mitja pensió

Preu per persona: 1.250 €
El preu pot variar depenent del canvi del dòlar (USD)

Què inclou:
- Guia local de Giroguies de parla castellana
- 5 nits en hotels en habitació doble
- 1 nit en Guest House en habitació doble
- 3 nits en campaments de iurtes de 3, 4 o 5 persones
- 9 esmorzars
- 8 dinars
- 7 sopars
- Transport intern especificat en el programa
- Aigua embotellada 1 litre per persona i dia
- Entrades especificades en el programa
- Show folklòric en el sopar de comiat

No inclou:
- Vol a Bixkek
- Suplement habitació individual en hotels i hostal: 150 €
- Propines
- Assegurances de viatge i anul·lació
- Tot el no especificat a l´apartat "inclou"

A tenir en compte:
És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d´assistència en viatge, tipus RACC o d´altres companyies que ofereixen aquest servei. No n´hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s´hagués de quedar més dies allà, o bé s´ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s´ha de tenir aquest risc cobert.

- Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

- Hi ha pensió completa durant tot el viatge excepte el sopar del dia 2, ja que com que el vol arriba normalment de matinada, el que més desitjarem serà dormir.

- Encara que el vol arribi de matinada, aquella nit està inclosa, per tant podem entrar a l´habitació i descansar una mica. El dia 2 només es visitarà la ciutat de Bixkek.

- Si hi ha disponibilitat, per les 3 nits en campament de iurtes, es poden usar només per a dues persones, pagant un suplement de 25 €. Si es vol usar individualment, el suplement és de 45 €.

- Les dues dates estan garantides sempre que s´aconsegueixi un mínim de 4 persones.
Information updated by GIROGUIES SENDERISME at 25/05/2021Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018