A CAMINAR TRAVEL
    
      ACAMINAR TRAVEL
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Gerona > ACAMINAR TRAVEL
21/04/2019 Login Register es ca english

RUTA DE LA SEDA - UZBEKISTAN I TADJIKISTAN
Title: RUTA DE LA SEDA - UZBEKISTAN I TADJIKISTAN
Type of Product: Journeys and Trekking  [?]
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  13 days of travel
Level: Medium  (**)
   Technical difficulty:   Easy [?]
destination: ASIA
Accomodation: Camping, Hotel
Transport: Private bus, Airplane, Other
Environment: Hills, Mountains, Villages / towns
Interest: Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Adventure, Social
Enlarge image

Info and bookings
972528971
636490831
Contact ACAMINAR TRAVEL
Dates and prices:
04/08/2019-16/08/2019
1730 €
Inclou pensió completa
230 €
(supplement) habitació i tenda individual
Description
Les repúbliques de Tadjikistan i Uzbekistan ofereixen algunes de les millors oportunitats de muntanyisme i trekking al món. La llunyania, la varietat de muntanyes, les comunitats locals acolorides i amigables, la relativa facilitat d´accés i el clima estable, així com el poc freqüentades, fan d´aquest un dels nous destins més fascinants.

Tadjikistan és un dels països més misteriosos i poc coneguts de l´Àsia central, amb una història que remet a les gestes d´Alexandre el Gran, els grans poetes sufís i fa menys, del comunisme soviètic.

Les muntanyes Fann a Tadjikistan es consideren una de les cadenes muntanyoses més belles de l´Àsia central a les serralades del Pamir - Alai. Són reconegudes no només pel seu impressionant paisatge de muntanya, sinó també pels molts llacs de color turquesa que hi ha en elles. Hi ha molts engorjats estrets amb rius d´una aigua cristal·lina preciosa. Geogràficament, les muntanyes Fann formen part de les grans muralles de roca que discorren al llarg de la vora sud de les repúbliques de l´Àsia Central i Sibèria, seguint des del Caspi fins al Pacífic.

Després de molts segles d´acollir viatgers de la ruta de la seda de la Mediterrània i la Xina, han fet dels uzbeks algunes de les persones més hospitalàries de l´Àsia Central. Alexandre el Gran, Genghis Khan i Marco Polo van quedar encantats per aquesta terra mítica!

Les ciutats vibrants i llegendàries de Taixkent, Samarcanda, Bukhara, Penjikent, i les seves elaborades mesquites, mausoleus, basars i palaus. Així com l´interessant trekking a les Muntanyes Fann fan d´aquest, un viatge fet per als viatgers intrèpids i els entusiastes culturals per igual.

PUNTS FORTS:

- Ciutats mítiques de la Ruta de la Seda: Samarkanda, Bukhara
- El desconegut Tadjikistan, que remet a les gestes d´Alexandre el Gran
- Les Muntanyes Fann
- Grans llacs amb colors turqueses fascinants
- L´hospitalitat i amabilitat dels pastors/es, que anem trobant per les muntanyes i ens oferiran desinteresadament els seus iogurts

ITINERARI:

Dia 1: Vol Barcelona - Samarcanda

Sortida del vol de Barcelona a Samarcanda via Sant Petersburg.

Dia 2: Samarcanda

Arribada a Samarcanda a les 02:50, trasllat a l´hotel. Després de l´esmorzar visites dels llocs més importants de Samarcanda: Registan Square (anomenat el cor de Samarcanda, compost per 3 precioses madrasses, segles XIV al XVI), la mesquita Bibi-Khanum. Nit en hotel.

Dia 3: Inici trekking a Tadjikistan

Trasllat en vehicle a la frontera amb Tadjikistan a Jartepa. Després dels tràmits, passarem als vehicles de Tadjikistan, pararem al bonic mercat de Penjikhent per anar fins Artuch, on començarem el trekking al dia següent. Aquest viatge passa per llocs amb paisatges molt bonics. Dormir a Campament a 2100m.

Dia 4: Llac Duschoha

Primer dia de trekking. Pujarem als llacs Kulikalon. Durant el camí observarem meravellosos panorames de les majestuoses parets que envolten aquests llacs. Campament al costat dels llacs Duschoha a 2900m.

Dia 5: Coll i Llac Alaudin

Ascens al Coll Alaudin a 3860m i descens als llacs Alaudin. Durant l´ascens es poden veure uns panorames esplèndids els llacs Kulikalon i del pic Chapdara de 5197m, així com la vall del riu Chapdara amb els increïbles llacs Alautdin d´aigües que van del blau al maragda. Campament a la vora del llac a 2800m.

Dia 6: Llac Mutnoye

Caminarem fins al llac Mutnoye i retorn al campament + -800m. Precioses vistes de la muntanya més alta, el Chimtarga 5489m, Energy 5120m, Zamok 5070M, amb les seves glaceres i abruptes parets rocoses. Campament.

Dia 7: Coll Laudan i Llac Kulikalon
Ascens al coll Laudan 3630m i descens als llacs Kulikalon. Vistes inoblidables. Campament.

Dia 8: De Kulikalon a Zimtut. Final del trekking

Des dels llacs Kulikalon anirem al coll Chukurak 3180m. Des d´aquest coll podrem veure un panorama de diferents colors amb els llacs Ziyorat i Chukurak. Baixarem a aquests llacs i passarem el coll Guytan 2600m per arribar al poblat de Zimtut. Nit a casa rural.

Dia 9: Uzbekistan - Bukhara

Després de l´esmorzar trasllat fins Jartepa. Després de passar la frontera anirem a Samarcanda. Després de dinar, trasllat en bus fins a la bonica ciutat de Bukhara

Dia 10: Bukhara - visita de la ciutat

Visita dels complexos històrics més interessants de Bukhara: Lyabi-Khauz (XVI-XVII) - es compon de: Kukeldash Madrassa (1568), Nadir Divanbegi Madrassa (1622); Arca, antiga fortalesa (VI-VII). Visita al Mausoleu de samànida (IX-X), Complex Poi-Kalyan (XII-XVI), Cementiri Chashma Ayub Mazar (XIV-XIX). Nit en hotel.

Dia 11: Bukhara - Tashkent

Continuarem les visites a la ciutat de Bukhara: Ulugbek Medrese (va ser construït per Ulugbek - nét de Tamerlan, distingit matemàtic i astrònom en 1417), després de dinar visita Sitorai Mokhi Khosa "Palau de la Lluna i les estrelles" - Bukhara Emir (XIX), Mesquita Bolo Khauz, complex Sheikh Bakhaatdin Nakshbandi - el mentor espiritual de Timur (aquest complex és considerat la Meca de l´Àsia central). A la nit trasllat a l´aeroport per al vol de tornada a Taixkent. Nit en hotel.

Dia 12: Tashkent - visita de la ciutat

Visita a Taixkent. Esmorzar. Resta del dia visites al nucli antic, Barak-Khan (segle XVI), mausoleu de Yunus-Khan Kafa al-Shashi Mazar (segle XVI) Madrassa de Kukeldash (segle XVIII) Plaça de la Independència, Plaça de l´Amistat dels Pobles, etc. Nit a l´hotel .. A la nit trasllat a l´aeroport per al vol de tornada a Barcelona.

Dia 13: Arribada a la tarda a Barcelona.

A QUI VA DIRIGIT: Aquelles persones acostumades a caminar per la muntanya i que vulguin conèixer aquesta zona d´una manera pausada i tranquil·la, caminant i recorrent els llocs més interessants.

DIFICULTAT: Mig - Alt, generalment itineraris de 5 hores amb algun dia de 6h de marxa efectiva a ritme lent i amb un desnivell acumulat que no supera els 900m positius.

GRUP: mínim 8, màxim 16 persones més el guia.

PREU PER PERSONA: 1730 euros en habitació doble. INCLOU PENSIÓ COMPLETA. Suplement de 230 euros si es vol habitació i tenda individual.

INCLOU:

- Guia d´ACAMINAR TRAVEL durant tots els dies des de Barcelona
- Guia local en les ciutats de parla castellana
- Allotjament en habitacions dobles a les ciutats:
Taixkent: Hotel Grand Bek 4 * o similar
Samarkanda: Hotel Asia Samarkand 4 * o similar
Bukhara: Hotel Asia Bukhara 4 * o similar
Allotjament a Casa Rural a Zimtut
- Tot el transport segons el programa
- Entrades als principals monuments a les ciutats
- Pensió completa durant tot el programa
- Durant el trekking al Tadjikistan:
Guia de muntanya de la zona de parla anglesa
Cuiner
Tendes per a 2 persones
Tenda menjador
Tot el material de cuina, vaixella, etc.
Mules per al transport del material
- Assegurança ampliada de viatge amb la companyia ARAG, que inclou assistència i accidents en viatge, senderisme i cancel·lació del mateix, per causes justificats.
-Assessorament en el material a portar
- L´IVA corresponent

NO INCLOU:

- Vols internacionals (698 euros a data gener 2019)
- Vol interior Bukhara - Taixkent (uns 60 euros)
- Visat de Tadjikistan: 50 euros
- Suplement de 120 euros si el grup és inferior a 14 persones i de 290 euros si és interior a 10 persones.
- Propines
- Tot allò no especificat en l´apartat INCLOU

INSCRIPCIONS: Com més aviat millor, per poder-te assegurar un bon preu del vol, als telèfons 972 52 89 71, 636 49 08 31 o enviant un email a info@acaminartravel.com

-------------------------------------------------------------------

ACAMINAR TRAVEL SL (agència de viatges formada per guies de muntanya)
Inscrita al Registre de Turisme de Catalunya: Llicència GC 2584
DOMICILI:
c/ Puig Oriol, 31
17730 Llers, GIRONA
Tels. 972 52 89 71, 636 49 08 31
Information updated by ACAMINAR TRAVEL at 10/02/2019Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018