GIROGUIES
    
      BONVIURE
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Gerona > GIROGUIES SENDERISME
26/09/2021 Login Register es ca english

ASCENS AL KILIMANJARO PER LA RUTA MACHAME
Title: ASCENS AL KILIMANJARO PER LA RUTA MACHAME
Type of Product: Journeys and Trekking  [?]
Languages: Catalan
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  10 days of travel
Level: High  (***)
   Technical difficulty:   Moderate [?]
   Effort:   Demanding [?]
destination: Tanzania
Accomodation: Camping, Mountain Hut, Hostal
Environment: Mountains
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Other
Users: Couples, Group of friends, Singles, Seniors
Enlarge image

Info and bookings
972 303 886
665 033 983
Contact GIROGUIES SENDERISME
Dates and prices:
summer, autumn, winter
(Consultar Preus)
Please inquire
Description
El Kilimanjaro és la muntanya més alta d´Àfrica però, independentment de la seva altura, la figura d´aquest volcà amb neus perpètues està present en moltes de les imatges que podem veure de la sabana africana i això li dona un exotisme especial. Trobarem durant la seva ascensió una varietat de paisatges, flora i fauna que difícilment oblidarem.
Aquest és el programa per fer l´ascens al Kilimanjaro per la RUTA MACHAME, una de les més espectaculars i variades.

Aquest programa es pot organitzar durant tot l´any, per les dates que vosaltres escolliu, excepte els mesos d´abril i maig per ser època de pluges.

Itinerari:
RUTA MACHAME

Dia 1: Sortida del vol internacional. Arribada a Tanzània, recepció a l´aeroport i desplaçament en vehicle a l´hotel de Moshi.

Dia 2: MOSHI – PORTA D´ENTRADA al P. N. KILIMANJARO - CAMP. MACHAME
Després d´esmorzar tenim uns 50 minuts de desplaçament en vehicle per arribar a l´entrada del Parc Nacional de Kilimanjaro passant pel poblet de Machame que es troba a la falda de la muntanya. Una vegada resolts els tràmits del permís comencem a caminar a 1.640 m per una selva humida de muntanya molt frondosa. El recorregut va pujant per una carena i serà d´unes 5 a 7 hores depenent del ritme i de les condicions del camí cobrint un total d´11 km fins al campament Machame situat a 2.850 m. Aconsellem portar polaines i bastons de senderisme ja que es fàcil que el terreny sigui relliscós i enfangat en algun tram. Sopar i nit en tendes.

Dia 3: CAMP. MACHAME – CAMP. SHIRA
Després d´esmorzar deixarem la selva humida de muntanya tot remuntant una petita vall per un esperó on dominen grans brucs, llavors entrarem en una part engorjada que l´aigua ha esculpit a la lava a llarg dels anys fins arribar al campament de Shira a 3.810 m. 4 a 6 h. Sopar i nit en tendes.

Dia 4: CAMP. SHIRA – CAMP. BARRANCO
Des de l´altiplà de Shira anem flanquejant i pujant primer cap a l´est i llavors sud-est fins a la torre de lava anomenada ´dent de tauró´, una espectacular xemeneia volcànica. Arribem a 4600m i baixem entre lobelies i senecies gegants al campament de Barranco a 3.975 m. 6 a 8 h. Tot i que aquesta jornada acabi casi a la mateixa alçada que l´anterior, és molt important per una bona aclimatació i ajudarà al nostre cos a preparar-se pel dia de cim. Sopar i nit en tendes.

Dia 5: CAMP. BARRANCO – CAMP. KARANGA
Després d´esmorzar, pugem i deixem enrere les parets de Barranco per entrar a la vall de Karanga. Aquest és un dia curt però molt important per l´aclimatació. Campament a 4.200 m. 4 a 5 h. Sopar i nit en tendes.

Dia 6: CAMP. KARANGA – CAMP. BARAFU
Després d´esmorzar, sortim de Karanga i continuem per un desert alpí sota les glaceres que encara queden al cim del Kibo fins a arribar al campament de Barafu a 4.670 m. En aquest punt ja hem completat l´anomenat ´Circuit Sud´, que ofereix vistes al cim des de molts angles diferents. Els dos pics de Mawenzi i Kibo es poden veure des del campament. 4 a 5 h. Sopar i nit en tendes.

Dia 7: CAMP BARAFU – CIM DEL KILIMANJARO – CAMP MWEKA
Molt d´hora al matí iniciarem el camí cap al cim per pendents terroses i de grava entre les glaceres Rebmann i Ratzel. Aquesta és segurament la part més dura de la caminada, tant mentalment com físicament. A la ´Stella Point´ a 5.700 m arribem a la vora del gran cràter on farem un breu descans que serà recompensat amb una bonica sortida de sol (si el temps ho permet). Des d´aquest punt ens queda aprox. 1 hora per arribar al punt més elevat del Kilimanjaro i d´Àfrica, l´Uhuru Peak de 5.896 m. Baixada amb parada a Barafu per dinar i continuació fins al campament Mweka situat a la part alta de la selva humida de muntanya a 3.100 m. 10 a 12 h. Cansats i satisfets ens disposem a gaudir del nostre últim sopar a la muntanya i fer una bona dormida que segur el nostre cos ens estarà demanant.

Dia 8: CAMP. MWEKA – PORTA MWEKA – MOSHI
Després de l´esmorzar, continuem el descens fins a la Porta de Mweka del Park a 1.650 m. per rebre els certificats de l´ascensió i acomiadar-nos de l´equip humà que ens ha acompanyat durant tots els dies de travessa. Continuarem fins al poble de Mweka on un vehicle ens tornarà al nostre hotel de Moshi. 3 a 4 h.

Dia 9: Matí lliure a Moshi per fer compres personals i per la tarda transport a l´aeroport per agafar el vol internacional de tornada.

Dia 10: Arribada del vol internacional.

Opcional:

- Ascensió a través del Parc Nacional d´Arusha als cims del Mt. Little Meru de 3.820 m i el Mt Meru de 4.566 m. Una ruta de 4 dies abans d´anar cap al ´Kili´ per aconseguir una millor aclimatació que inclou el transport, guia i portadors, pensió completa en refugis i 1 nit més d´hotel a Moshi. (consulteu-nos preu)

- 2, 3 o 4 dies de safari pels PN del llac Manyara, Ngorongoro i Serengeti incloent totes les entrades als PN i allotjament en campament o en hotel. (consulteu-nos preu)

Nivell del programa: EXIGENT - Rutes on cal estar acostumat a realitzar esforços físics mantinguts. Distància diària de fins a 20kmQuè inclou:
- Guia de muntanya titulat
- Cuiner pels dies de campament
- Portadors pel transport del material personal durant la travessa
- Allotjament en règim de pensió completa en campaments al Kilimanjaro (tendes biplaces i tenda
menjador)
- Hotel amb esmorzar inclòs a Moshi en hab. doble
- Transports terrestres interiors
- Permís i taxes d´estada al Parc Nacional del Kilimanjaro
- Organització tècnica GC 1695
- Assessorament en temes de muntanya i del material necessari
- Revisió mèdica cada matí d´ascens: test d´oxigen per saber si s´està aclimatant bé

No inclou:
- Vol Espanya - Tanzània - Espanya
- Visat (50 USD)
- Propines
- Assegurança
- Tot el que no està especificat a l´apartat anterior

A tenir en compte:
És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d´assistència en viatge, tipus RACC o d´altres companyies que ofereixen aquest servei. No n´hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s´hagués de quedar més dies allà, o bé s´ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s´ha de tenir aquest risc cobert.

Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu
Information updated by GIROGUIES SENDERISME at 25/03/2020Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2021