BONVIURE
      
      EDITORIAL PIOLET
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
20/04/2021 Login Register es ca english

ESLOVENIA: LA TRAVESSA DEL PARC NACIONAL DEL TRIGLAV
Title: ESLOVENIA: LA TRAVESSA DEL PARC NACIONAL DEL TRIGLAV
Type of Product: Crossing  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  8 days of travel
  7 days of activity
  7 accomodation nights
Level: High  (***)
   Technical difficulty:   Moderate [?]
   Effort:   Demanding [?]
destination: ESLOVENIA
Accomodation: Mountain Hut
Transport: Private bus, Airplane
Environment: Mountains
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Adventure, Food
Users: Group of friends, Seniors
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
04/07/2010-11/07/2010
999 €
Description
Trescarem per un paisatge bellísim. Una muntanya autèntica de boscos frondosos, rosaris d´estanys i impresionants extensions de cingles arrogants com el mateix Triglav, cim culminant del país. Seguirem com rodamons la famosa Via Alpina en un país de cultura eslava, tot un luxe. La nova república és una barreja atractiva de cultures, llengua i paisatges ara al nostre abast.

5 MOTIUS PER FER EL VIATGE
• Eslovènia i el seu P.N. Triglav és un paisatge de natura exuberant, un país que parla tranquil, sempre verd.
• Gran contrast de paisatges: estanys, cingles i muntanyam alpí espectacular, boscos frondosos, cascades, prats i racons de conte.
• La fórmula travessa de refugi en refugi ens carrega d’endorfines com cap d’altre manera. No tocarem el cotxe en 6 dies i les percepcions, sensacions i emocions és saboregen al màxim. El nostre pas i la nostra consciència fàcilment esdevé en absoluta comunió amb la natura.
•Per conèixer una cultura europea que ha sumat trets germànics -600 anys de dominació -, la seva pròpia cultura eslava i la mediterrània tot plegat un cocktail que destil•la: extroversió controlada, tolerància i educació.
•Pel seu preu econòmic en que inclou els bitllets d’avió, la pensió completa i els transfers. Per poder continuant fent-vos Bonviures!!

DIA A DIA

DIA 1 (diumenge 4 juliol)
Vol d’anada BCN / LJUBLIANA. Nit a Ljubliana. Arribem molt tard a la capital eslovena pertant anem directament al hotel.

DIA 2. (dilluns 5 juliol)
Fins a mig matí ens organtizem per Ljubliana per ultimar detalls de la travessa fent un visita al mercat de productes locals de la ciutat per comprar les quatre coses per picar que portarem cadascú.
Després, transfer del grup (1h30m) fins al punt d´inici de la travessa. Començem molt aprop de la frontera Italiano-Esloveno-Austríaca per on arriba la Via Alpina que és el camí (GR gran recorregut) que pendrem de referència per la nostra travessa.

Etapa Podkoren - Refugi Dom v Tamaju. Paissatge típic eslovè de prats i boscos alpins fins al refugi Tamarju que és un dels raconets més bells d´eslovènia.
12 km -300m +200m 3h.Nit al Refugi.

DIA 3 (dimarts 6 juliol)
Refugi Dom v Tamaju - poble de Trenta. Un dia excel•lent per entrar de ple al cor del Parc Nacional del Triglav. Bones vistes dels cims més emblemàtics del parc i recorregut còmode per fons de vall fins arribar al petit poble de Trenta
+770m 1195m 14 km 6h.
Nit al alberg del Parc Nacional que hi ha a Trenta.

DIA 4 (dimecres 7 juliol)
Etapa Trenta - Refugi Planika pod Triglavom. Espatarrant pujada primer entre frondós bosc i després per cornises penjades entre cingles impressionants. Ara sí ja enmig del terreny kàrstic eslovè fins arribar a peus del gegant Triglav (que vol dir muntanya de tres puntes a més de ser l´emblema de la bandera eslovena)
+1800m -100m 12km. 6h. Nit al refugi Planika.

DIA 5 (dijous 8 juliol)
Etapa reina dividida en dues parts:
1era part: Refugi Planika - cim Triglav - Refugi Planika. Aquesta és la part d´intent al cim del Triglav. El camí és un sender primer en terreny calcàri i després és una aresta de bona amplada fins al cim. Assequible a tothom perqué tota l´aresta és un camí equipat amb passamans. Màxim amb algun pas de II grau molt fàcil. No apte per gent amb vertígen. És obligatori dur casc, arnés i dues bages d´ancoratge per garantir la màxima seguretat de la progressió en l´aresta ja que és habitual trobar molta gent durant el recorregut i això en dificulta la bona progressió i possibilita la caiguda de pedres. 3/4h +400 -400 5km.
2a part: Refugi Planika - Refugi Prehodavci. Un cop ben arribats del cim i dinats, continuem la travessa direcció sud. El terreny segueix essent l´autèntic kàrstic d´alta muntanya característic del parc amb entrada per anar fins al refugi a la vall Dolina Jezer a on começarem a veure estanys de muntanya.
3h +200 -500 6km

Total etapa: +600 -900 11km 6/7h. Nit al refugi Prehodavci

DIA 6 (divendres 9 juliol)
Etapa Refugi Prehodavci - Refugi Dom Na Komni. De punta a punta, de nord a sud, seguim la vall Dolina Jezer desde la seva part més alta fins als boscos frondosos de la part més baixa. És la vall principal i més coneguda del Parc Nacional del Triglav. Estanys de muntanya, possibles banys pels més agoserats i paissatge alpí en estat pur.
4h 12km -600m. Nit al refugi Komni.

DIA 7 (dissabte 10 juliol)
Aquí podríem tenir 2 alternatives. La primera és una proposta d´arribada al gran llac de Bohinj seguint la vessant Nord del mateix en un típic paissatge boscós eslovè i amb final rodejant el gran llac per un sender i amb banys inclosos. I la segona alternativa més exigent, acabant també a l´estany de Bohinj però arribant per la seva vessant Sud, seguint un paissatge més alpí de carena primer, i després baixant fins al llac per terreny pedregós i després boscós. Acabem a peus del gran llac de Bohinj i transport del grup fins a Ljubliana (2h).
Opció A: Dom na Komni – Llac per la vessant Nord : -1000m +300m 20km 6h
Opció B: Dom na Komni - Llac per la vessant Sud: -1600m +700m 24km 8h
Nit en Hotel a Ljubliana.

DIA 8 (diumenge 11 juliol)
Ben dinat, transport del grup al aeroport (1h) i vol de tornada a BCN.

FITXA TÈCNICA

DATES:
4 - 11 AGOST. 8 Dies de viatge

NIVELL:
Desnivells diaris acumulats d´entre 1700 i 2000 metres. Mitjana de 6 hores de marxa diaries.
Travessa a on cal portar tot l´equipatge a la motxilla.

PREU:
999€ tot inclòs.

INCLOU:
Vol anada i tornada. Allotjament en els refugis alpins eslovens durant la travessa. Hotel a Ljubljana 2 nits en habitacions dobles. Sopars, esmorzars i dinars tipo picnic dels refugis, transfers en minibús. Guia de muntanya durant tot el viatge a més d´una persona de suport durant els dies de travessa. Assegurança sanitària. Direcció i gestió del viatge.

NO INCLOU:
El picnic del primer dia. El sopar de Ljubliana del darrer dia i tot allò no especificat en l´apartat anterior.

ASSEGURANCES:
Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents, primers auxilis i rescat. Eslovènia forma part de la U.Europea i les targes sanitària europees inclouen Eslovènia. Es recomana tenir la targa federativa d´accidents (feec modalitat C o D). També us recomanem disposar d’una assegurança de viatge si voleu us en podem tramitar a partir de 11 €.

ALLOTJAMENTS
En refugis de muntanya molt ben equipats.

TRANSPORT
Avió Barcelona-Ljubliana-Barcelona / Transfers amb minibús privat per la resta de transports terrestres.

MOTXILLA
Motxilla de travessa (mínim 50 litres de capacitat) a on hi durem tot el necessari per la setmana.
Podem dur també una bossa de viatge que deixarem al hotel la primera nit i recuperarem també al hotel de Ljubliana la darrera nit.

GUIA: Guia de Bonviure com en tots els nostres viatges.

COM FER LA RESERVA:
Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 299 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom + TRAVESSA ESLOVENIA

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

O.T.GC-1829 BONVIURE TREK

NOMBRE MÀXIM PARTICIPANTS: 20

EL TRIGLAV: Les competències de guiatge per part de Bonviure queden exedides en el terreny que es desenvolupa l´ascenció al Triglav pertant el guia de Bonviure acompanyarà a tots aquells que decideixin pujar però no en serà responsable directe en cas d´accident per la falta de competències abans esmentada. Recomanem a tots aquells participants que vulguin realitzar l´ascens que disposin d´assegurances personals com la tarja federativa del la feec modalitat C o D.
Information updated by Bonviure at 30/06/2010Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018