BONVIURE
      
      EDITORIAL PIOLET
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
20/04/2021 Login Register es ca english

2-5 abril S.Santa. Travessa Camí Bonshomes i Sentier Càtar-Llenguadoc
Title: 2-5 abril S.Santa. Travessa Camí Bonshomes i Sentier Càtar-Llenguadoc
Type of Product: Crossing  [?]
Category: Spring 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  4 days of travel
  4 days of activity
  3 accomodation nights
Level: Medium  (**)
   Technical difficulty:   Moderate [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: Prepirineu Francès-Llenguadoc
Accomodation: Hut, Hostal, Country house
Transport: Train, Private cars
Environment: Hills
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
02/04/2010-05/04/2010
369 €
TOT INCLÒS, llevat picnic primer dia
Description
2-5 abril S.Santa CAMÍ DELS BONSHOMES-SENTIER CATARE: LA TRAVESSA-Llenguadoc-Sud França. C_60

Viurem en el Camí dels Bonshomes i el Sentier Càtar la combinació perfecte entre paisatge, senderisme, natura i història. Els sentits s´afuen cada dia portats per la màgia de la història i la vivència d´una primavera envoltada de verds tendríssims amb els fons espectacular del Pirineu nevat. Els camins estan plens de vida florits per primules, fetgeres i cirers. Estarem guiats per Ramon Martí creador de la idea original del Camí dels Bonshomes i la Marga una balladora incansable de danses tradicionals. Excel·lent conexió entre els dos camins famosos seguint dos etapes de Bonshomes i dos etapes de Sentier Càtar.DIA A DIA
Dia 1
Trobada a l´estació de Tren d´Ax les Termes- situat a 2.45 h de Barcelona-. Abans haurem organitzat els participants en diferents cotxes. Començament de la trevessa passant per un preciós camí abalconat amb vistes d´àliga a tot el Pirineu francès. Primer castell càtar: Rocafixada, imponent indret amb vistes panoràmiques, on la història i la natura es donen la mà de manera espectacular. Allotjament al poble de Rocafixada. Vetllada amb tertúlia sobre catarisme i poesia de trobadors Desnivell: + 850 m - 600 m. Recorregut segons topoguia: 5.50 h

Dia 2
El Pais d´Olmes és un a comarca de boscos i prats verdíssims on la primavera esclata amb mil tonalitats del verd entre precios poblets. I els camins és guarneixen amb pètals de flors blanques caiguts dels cirers silvestres. Caminarem entre boscos de faig imponents amb vistes a les muntanyes nevades del massís de la Tabe. Final apoteòsic en el castell de referència: Montsegur. Indret màgic on n´hi hagi que ens permetra viure la història i gaudir d´un pasisatge espatarrant. Allotjament al mateix poblet de Montsegur, bon sopar occità.
Desnivell: +800 m -700m. Recorregut segons topoguia 5.15 h

Dia 3
Gaudirem d´una etapa preciosa i còmoda entre gorges, boscos d´avellaner i til·lers amb vistes sempre espectaculars. Contents com rodamons portats per la satisfacció de l´esforç físic moderat i la bellesa del paisatge. Còmode Gîte d´etape al bonic poblet de Comus. Bon acolliment i sopar a la casa de l´Anne.
Desnivells: + 850 m -600m. Recorregut segons topoguia 4.30 h

Dia 4
Final espectacular on passarem, pel darrer castell càtar el de Montailló on la història ens ha deixat un legat impressionant. Però el més sorprenent del dia son les excel·lents vistes des de la carena davant de la serralada pirinenca tota nevada amb el preciosos pics de Rulhe, Pica d´Estats, Pic d´Alba, Dent de Gegant, etc. Descens a peu entre bosc fins Ax les Termes on recollirem els cotxes. Acomiadament si voleu posant els peus en remull amb aigües termals a la plaça del poble .
Desnivells: +450m -950m. Recorregut segons topoguia 4.50 h


FITXA TÈCNICA
PREU
369 €

INCLOU
La Pensió Completa amb dinars de picnic, el guia acompanyador de muntanya, les vetllades d´animació i l´assegurança d´accidents en muntanya, la gestió del viatge i els transports dels bagadges de poble en poble.

NO INCLOU
Vins, licors i begudes fora del menú. Els transports del participants, sinó disposeu de vehicle consulteu l´apartat TRANSPORTS. El trajecte en tren entre Ax i Foix uns 8 € aproximadament, recorregut de 40 min.

NIVELL
Mig

ALLOTJAMENT:
En habitacions dobles i tríples i comunitàries depenent del poble. Allotjaments acollidors de caminants, senzills però còmodes amb bona cuina casolana occitana.

TRANSPORTS :
El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys/es d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem els infós de la trobada per email.

MATERIAL:
Botes de senderisme -ja estrenades-, vestimenta per capes amb impermeable o paravent, roba d´entretemps, motxilla petita, bossa de viatge que es transportarà cada dia de poble amb poble amb les vostres mudes, ulleres de sol, cremes, picnic primer dia, tovallola, sac o llençols, etc.

RESERVES
Per reservar cal que ens enieu un mail o truqueu demanant si ens queden places pel viatge que heu escollit. Rebreu un mail amb la nostra resposta junt amb un formulari de reserva que ens heu d´enviar omplert. Per aquest viatge heu de fer una reserva de 169 € a la C.C. de la Caixa 2100 3076 15 2200361367, titular ramon martí. Posant el VOSTRE NOM I COGNOM i BONSHOMES. Per l´ingrés de la resta de diners rebreu les infos amb diferents consells, material, etc i indicant-vos quan heu de fer la resta de pagament.

O.T.GC-1965

SI TENIU CAP DUBTE SOBRE EL VIATGE TRUQUEU-NOS AL 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243, TAMBÉ PODEU ENVIAR-NOS UN email a
bonviure@bonviure.com

GRÀCIES
Information updated by Bonviure at 23/03/2010Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018