BONVIURE
      
      BONVIURE
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
23/09/2021 Login Register es ca english

2-5 GENER CURSET D´ESQUÍ DE FONS A LA VALL DE BENASC I ALTRES ACTIVITATS A LA NEU
Title: 2-5 GENER CURSET D´ESQUÍ DE FONS A LA VALL DE BENASC I ALTRES ACTIVITATS A LA NEU
Type of Product: Multiactivity  [?]
Category: Winter 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Long weekend 
  4 days of travel
  4 days of activity
  3 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Low [?]
destination: Pirineu Aragonès
Lloc de trobada: El més proper possible del domicili (Hora: Matí)
Lloc de trobada 2: Hotel Turpí (Hora: 14 h)
Accomodation: Hotel
Transport: Private cars
Environment: Hills, Mountains
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Adventure, Food, Social, Health, Other
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families
persons: maximum=16
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
02/01/2010-05/01/2010
399 €
Inclou Mitja pensió en hab dobles amb bany. Tot el material d´esquí i forfaits, 8 h de classe + etc
Description
Quatre dies per regalar-nos el començament d´any. Apendrem a esquiar i ens divertirem amb la neu jugant i descansant en un bonic hotel al bell mig del Parc Natural de les Maladetes.

Aquesta és una estada per aprendre a esquiar divertint-se, allotjats en un còmode hotel per descansar situat enmig d´un paisatge espatarrant. Un regal excel·lent per començar l´any.


DIA A DIA
Dia 1.
Recepció a l´hotel a les 14 h, invitació a cafès i tes. Classe d´introducció a l´esqui de fons, familiarització amb el material i activitats a la neu. Sopar.

Dia 2.
Al matí a partir de les 10h, 2.30 hores de classe pràctica-divertida, posteriorment temps lliure i abans de dinar jocs d´aprenentatge amb el monitor, dinar i després optativament excursió amb el monitor fins al Pla de l´Estany. Si no feu l´excursió podeu anar pel vostre compte als banys termals de la zona en l´Spa situat a peu de pistes, demaneu-nos les informacions al respecte. Fi de l´activitat optativa d´esquí a les 16.45 h.

Dia 3.
Al matí a partir de les 10h, 2.30 hores de classe pràctica-divertida, posteriorment temps lliure i abans de dinar jocs d´aprenentatge amb el monitor, dinar i després optativament excursió amb el monitor fins al Pla de la Besurta que servirà per consolidar tot allò après al matí. Si no feu l´excursió podeu descansar a l´hotel, visitar Benasc o bé anar als banys pel vostre compte, demaneu-nos les informacions al respecte. Fi de l´activitat optativa d´esquí a les 16.45 h.


Dia 4.
Al matí a partir de les 10h, 1.30 de classe pràctica, després petita excursió i jocs finals d´acomiadament amb el monitor, dinar i dispersió.

FITXA TÈCNICA
PREU
399 EUR

NIVELL
Mig-baix.

INCLOU
La mitja pensió en habitacions dobles amb bany. Tot el material d´esquí: botes, esquís i bastons. Forfait i 8 hores de classe amb monitor titulat més les hores optatives d´excursió a la tarda i jocs d´aprenentatge. Allotjament, tots els esmorzars i tots els sopars llevat del darrer que el podrem fer a Benasc o bé a l´hotel , preu aproximat 17 eur, les vetllades de poesia i neu, etc. La gestió del viatge. El picnic del migdia el podreu comprar al mateix allotjament o bé a peu de pistes.

NO INCLOU
Picnics del migdia, vins, licors i begudes fora del menú. Tot allò no exposat en l´apartat anterior.

ALLOTJAMENT
En habitacions dobles en bany. Allotjament amb caràcter i bona cuina amb una acollidora xemeneia. Situat en un preciós paisatge a 1700 m al mig del P.N de les Maladetes a tan sols 3 km de les pistes. Podeu consultar la seva web a: www.turpi.net

TRANSPORTS
El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem els infos de la trobada per email.

MATERIAL
Vestimenta per capes amb impermeable o paravent, roba còmoda, ulleres de sol, guants, gorro o cinta de cap, cremes labilas i solars, bossa de viatge, motxilla petita, etc.

RESERVES
Per reservar plaça s´ha de fer una paga i senyal de 199 EUR per persona al nº de "La Caixa":2100-3076-15-2200361367, titular ramon martí. Posant el VOSTRE NOM I BENASC.

SI TENIU CAP DUBTE SOBRE EL VIATGE TRUQUEU-NOS AL 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243, TAMBÉ PODEU ENVIAR-NOS UN @

UN COP FET L´INGRÉS ENS ENVIEU UN EMAIL A: bonviure@bonviure.com. AQUEST EMAIL SERVIRÀ PER PASSAR-VOS DEPRÉS LES INFÓS DEL VIATGE. GRÀCIES.
Information updated by Bonviure at 27/09/2009Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2021