BONVIURE
      
      CORDADA
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
20/06/2021 Login Register es ca english

23-27 Juny. Sant Joan al Pallars - Alt Àneu i PN d´Aigüestortes. Senderisme i festa. 5 dies
Title: 23-27 Juny. Sant Joan al Pallars - Alt Àneu i PN d´Aigüestortes. Senderisme i festa. 5 dies
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan
Type: Guided [?]
Duration: Long weekend 
  5 days of travel
  5 days of activity
  4 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: Pallars-Alt Àneu i PN d´ Aiguestortes
Accomodation: Hotel
Transport: Private cars
Environment: Hills, Villages / towns
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health, Other
persons: minimum=6 maximum=17
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
23/06/2021-27/06/2021
399 €
inclou 3 sopars
55 €
Suplement grup entre 6 i 11 persones
70 €
Suplement individual (places limitades)
Description
Anem a caminar i a fer la revetlla de Sant Joan al Pirineu!!

El Pallars amb els seus Parcs Nacional d’Aigüestortes i Parc Natural de l’Alt Pirineu ens acull en una de les nits màgiques que marquen el començament de l´estiu.
Una combinació perfecta de muntanyes, boscos majestuosos, estanys espectaculars, el gust del cim en un escenari natural espectacular.

Punts Forts

•Gaudirem de 3 excursions espatarrants a cor què vols en un moment en que la muntanya està al seu punt de màxima bellesa: verdíssima, florida i amb bona temperatura.

•Trobarem una natura luxuriant i espectacular que combina gustosament amb la celebració del canvi de solstici i el bon allotjament per compartir en bona companyia. Per conèixer valls, estanys i boscos desconeguts en el Parc Natural de l’Alt Pirineu i Parc Nacional d’Aigüestortes.


Podràs gaudir de la l´espectacularitat i la màgia de les Falles d´Isil, reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, si la normativa Covid ho permet.


Dia a Dia

DIA 1. 23/06. Trobada i revetlla de Sant Joan
Ens trobarem al vespre per sopar junts i celebrar la revetlla de Sant Joan. Nit en hotel a València d’Àneu.
DIA 2, 24/06. La Vall de Gerber.
Preciosa excursió d’estrena a la Vall de Gerber. Una vall preciosa que ens durà a l’Estanyet, l’Estanyera del Mig i el gran estany de Gerber entre boscos de pins i el muntanyam que ens envolta.

Desnivell: +350m / –350m. Uns 9km de distància.

DIA 3, 25/06. Port de Salau.

Curt desplaçament en vehicles fins a una de les valls més remotes i autèntiques del Pallars. Seguirem camins transfronterers amb vistes panoràmiques i carregats d’història fins al Port de Salau 2085m. Per bosc i prats d’alçada fins a un dels passos transfronterers més emblemàtics del Pallars, antiga duana i ara punt de trobada anual catalano-occitana. A la tarda, si voleu, podem conèixer com era la vida per aquestes valls al segle XVIII, visitat la Casa Gassia a Esterri d’Aneu.

Desnivell: + 560 – 560 m. 4h de caminada efectiva.

DIA 4, 26/06. El Tuc de la Cigalera 2502m.
Canvi de paisatge!! Pujarem al fàcil Tuc de la Cigalera de 2502m amb vistes espatarrants a les Maladetes i les muntanyes més properes del PN de l’Alt Pirineu i la Vall d’Aran. Baixarem a dinar al bonic Estany de Muntanyó i tornarem feliços dels paisatges de què haurem gaudit.

Desnivell: +650m / –650 m. Uns 9km de distància.

DIA 5, 27/06. Mil Potros 2600m.
El darrer és un jorn per les altures i caminar fàcil amb grans espais, majestuoses vistes als Encantats des del cim de Mil Potros, a 2600m, amb carenes immenses i amb vistes espatarrants. Dinar de comiat i retorn a casa.
Desnivell: + 650 m/ – 650 m. Uns 9km de distància.
Si vols caminar menys i la meteo ho permet, et pots quedar descansant a cota 2200m gaudint del paisatge i de la calma de la muntanya.

Desnivell: + 250 m/ – 250 m. Uns 4km de distància.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.


FITXA TÈCNICA

Preu
399 €, inclou 3 sopars
Suplement grup entre 6 i 11 participants: 55€
Suplement per habitació individual: 70€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 17
La mida màxima del grup dependrà de la normativa Covid vigent els dies del viatge

Inclou
•Quatre nits d’allotjament amb els corresponents esmorzars.
•Tres sopars
•Guia de muntanya de Bonviure durant tot el viatge.
•La coca i el cava de la nit de Revetlla.
•Assegurança d’accidents a muntanya.
•Direcció i gestió tècnica del viatge.
•L’IVA.

No Inclou
•El sopar de la nit de la revetlla, el 23/06, que farem a Isil.
•Pícnic dels migdies que podeu comprar a l´allotjament o a les botigues dels pobles.
•Begudes i cafès que no estiguin incloses en el menú.
•El servei de taxi 4×4 del darrer dia (entre 22€ i 32€ en funció de l’aforament permès segons la normativa Covid-19, ara és només 4 pax).
•Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Als que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

El fet de compartir cotxes entre els participants queda pendent de confirmar segons les condicions de “nova normalitat” que es fixin per aquest estiu.
Un dia s’empraran taxis 4x4 per accedir al punt d’inici de la caminada.

Nivell

En tots els dies: recorreguts per camins de muntanya pirinencs sense dificultat, en bon estat, amb algun tram de senders sobre herba i roquissars i alguns trams més pedregosos, assequibles per a tots els caminadors i les caminadores amb condicions físiques suficients per fer els desnivells indicats. Desnivells mínims +350 m/–350 m i màxims +650 m/– 650 m. Uns 10km de distància diaris.

Material

•Botes de senderisme.
•Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
•Barret, ulleres de sol.
•Pals per caminar, recomanats.
•Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Allotjaments

En hotel de muntanya, establiment familiar, molt acollidor i amb bona taula, en habitacions dobles amb bany. Establiment recentment reformat i redecorat amb encant. Sopar bon i abundant, esmorzar de buffet dolç i salat. Un clàssic de Bonviure… hi tornem des de fa anys!
Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Mesures COVID-19
Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d´aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí
Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per mail a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge. En cas afirmatiu, si voleu fer reserva cal fer un ingrés d’una bestreta de 60 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.


GC1829
Information updated by Bonviure at 01/04/2021Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018