GIROGUIES
    
      BONVIURE
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Gerona > GIROGUIES SENDERISME
02/07/2020 Login Register es ca english

ELS SECRETS I ATRACTIUS D´ALBÀNIA
Title: ELS SECRETS I ATRACTIUS D´ALBÀNIA
Type of Product: Guided stays  [?]
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  8 days of travel
  7 days of activity
  7 accomodation nights
Level: Medium  (**)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: Albània
Accomodation: Hotel, Bed and Breakfast, Country house
Transport: Private bus, Taxi / 4x4, Airplane, Ship
Environment: Hills, Villages / towns
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Adventure, Food, Social, Health, Other
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families, Seniors
Enlarge image

Info and bookings
972303886
636490830
Contact GIROGUIES SENDERISME
Dates and prices:
summer, autumn
895 €
Grup de 14 a 16 persones
954 €
Grup de 11 a 13 persones
995 €
Grup de 9 a 10 persones
170 €
(supplement) Habitació individual
summer, autumn
895 €
Grup de 14 a 16 persones
954 €
Grup de 11 a 13 persones
995 €
Grup de 9 a 10 persones
170 €
(supplement) Habitació individual
Description
De nord a sud, gaudirem de diverses jornades de senderisme en unes de les muntanyes més desconegudes d´Europa, sense deixar de costat la faceta cultural. La naturalesa, vida rural, ciutats Patrimoni de la Humanitat, arqueologia i fabulosos pobles costaners seran els protagonistes del nostre viatge. Un còctel d´ingredients que ens farà tenir una visió en conjunt d´aquest país. No hi ha molt més a dir, ja que tots aquests atractius parlaran per si sols al llarg de tot el viatge.

INFORMACIÓ ADDICIONAL
Itinerari:
Dia 1: Rinas - Theth
Recollida del grup a l´aeroport. Passarem per Shkodër, capital del nord del país. Continuarem per carretera de muntanya cap a la localitat de Theth, al Parc Nacional del mateix nom. Tarda lliure per anar-nos aclimatant de l´escenari d´aquests primers dies. Allotjament i sopar.

Dia 2: Theth
Esmorzar i sortida a primera hora per realitzar un tresc des de Theth. Visitarem la cascada de Grunas, el llogaret de Ndërlyse i el Blue Eye (possibilitat de bany). Dinarem en un pintoresc local de muntanya. Retorn a Theth per visitar el poble, l´església, la torre de l´enclaustrament i el museu local. Allotjament i sopar.

Dia 3: Theth - Valbonë
Esmorzar i pujada cap al coll de Valbonë. Ens endinsarem en un frondós bosc de fajos que ens alleujarà de la calor durant l´ascens. En el coll dinarem i després iniciarem el descens tenint sempre a la vista el Maca Jezercës. És el cim més alt dels Alps Dinàrics que ens vigilarà fins a arribar a Rrogam, petit llogaret on pararem per refrescar-nos i esperar el vehicle que ens portarà fins a Valbonë. Allotjament i sopar.

Dia 4: Congost del riu Çerem
Sortida cap a la localitat de Çerem, a la vall contigua. Aquest serà un recorregut per una zona boscosa, en el congost del riu Çerem. Descobrirem aquest llogaret de pastors, habitada només els mesos d´estiu i dinarem amb una de les famílies locals. A la tarda tornarem en vehicle fins al nostre allotjament a Valbonë. Allotjament i sopar.

Dia 5: Llac Koman i Tirana
Al matí anirem fins a Fierzë, allà pujarem a un ferri per realitzar una relaxant i espectacular travessia de tres hores pel llac Koman. Així ens acomiadarem d´aquestes magnífiques muntanyes. Farem una parada en la localitat de Kruje, la que va ser capital d´Albània en l´antiguitat i bressol de l´heroi nacional Gjergj Kastrioti Skënderbej. Dinarem de camí cap a la capital d´Albània. Una vegada allà podrem gaudir de temps lliure per visitar els seus museus, la plaça i mesquita, així com, els seus cafès i bars en el centre de la ciutat. Els més marxosos descobriran la seva agitada vida nocturna. Pernoctació en hotel cèntric.

Dia 6: Durres, Apollonia, Vlorë i Llogara
En aquesta jornada passarem per algunes localitats costaneres. La primera parada serà a Durres, que és la segona ciutat més important del país. Visitarem l´amfiteatre romà i la seva zona portuària. La següent parada serà a Apollonia, que va ser l´assentament d´iliris, grecs i romans, i actualment és una de les joies arqueològiques d´Albània. Després de la visita continuem fent camí per arribar a Vlorë, ciutat costanera situada en el centre de la badia amb el mateix nom. Aquí farem una parada per descansar. Arribada a Llogara, port de muntanya amb espectaculars vistes al mar Adriàtic on soparem i passarem la nit.

Dia 7: Parc Nacional de Llogara - Gjirokaster
Esmorzar i sortida per fer una caminada pel Parc Nacional de Llogara. Ens portarà unes 4 hores fins a arribar al coll de Thelle. Des d´aquí tindrem unes magnífiques vistes del Jònic i l´Adriátic així com l´illa grega de Corfú. Després ens desplaçarem cap a Gjirokaster ciutat amb un marcat estil otomà. Per això, aquesta ciutat està declarada Patrimoni de la Humanitat. Però abans d´abandonar la costa, podrem gaudir d´algun bany en aquestes boniques platges. Arribada al nostre hotel i descans.

Dia 8: Gjirokaster - Berat
Després d´esmorzar visitarem la fortalesa de Gjirokaster, el basar, les cases típiques i el nucli antic amb el seu característic estil otomà. Continuem el nostre recorregut per arribar a Berat, anomenada la ciutat de les mil finestres i una altra de les ciutats Patrimoni de la Humanitat, també amb un marcat estil otomà i en un gran estat de conservació. Visita del castell per contemplar la caiguda del sol amb una gran panoràmica de la ciutat. Descans en hotel.

Dia 9: Berat - Rinas
Esmorzar en hotel i trasllat cap a l´aeroport on finalitzaran els nostres serveis.

Preus:
Per a grups de 14 a 16 persones: 895 €/persona
Per a grups de 11 a 13 persones: 954 €/persona
Per a grups de 9 a 10 persones: 995 €/persona
Per a grups de 6 a 8 persones: 1.140 €/persona
Per a grups de 4 a 5 persones: 1.230 €/persona

Suplement habitació individual només als hotels: 170 €/persona

Què inclou:
- Guia acompanyant durant tot el programa.
- Allotjament durant tot el viatge: Hotels de 3* i 4* a Tirana, Llogara i Berat, Guesthouse a la muntanya a Theth i Valbonë.
- Esmorzars, dinars i sopars especificats en el programa. (Els dinars durant les travessies seran en pícnic.)
- Transports interiors indicats en el programa
- Mules pel transport de l´equipatge a la muntanya
- Entrades a: Amfiteatre de Durres, Apollonia, Castell de Gjirokaster, Casa tradicional de Gjirokaster i Castell de Berat

No inclou:
- Vol
- Assegurançes opcionals de viatge
- Begudes embotellades

A tenir en compte:
És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d´assistència en viatge, tipus RACC o d´altres companyies que ofereixen aquest servei. No n´hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s´hagués de quedar més dies allà, o bé s´ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s´ha de tenir aquest risc cobert.

Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.
Information updated by GIROGUIES SENDERISME at 26/05/2020Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018