BONVIURE
      
      EDITORIAL PIOLET
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
12/04/2021 Login Register es ca english

10 de Juny. El BALANDRAU 2585m, mirador del Ripollès i les muntanyes de Núria.
Title: 10 de Juny. El BALANDRAU 2585m, mirador del Ripollès i les muntanyes de Núria.
Type of Product: Guided walks  [?]
Category: Excursions de 1 dia 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: One day 
Level: Medium  (**)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Very demanding [?]
destination: VALL DE NURIA
Transport: Private cars
Environment: Hills, Mountains, Villages / towns
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Social, Health
persons: minimum=6 maximum=14
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
10/06/2017
20 €
Description
Sortint des del preciós poblet de Serrat situat a la falda del Balandrau, ens endinsarem en el meravellós congost que ens deixa el riu Freser, mentrestant ens aproparem poc a poc al nostre objectiu, el majestuós cim d´es d´on gaudirem d´unes encisadores vistes del Pirineu que se´ns obren. Passarem per un sender contemplant centenars de flors que faran que la nostra ascensió sigui un regal pels sentits.

Aquesta fugaç sortida ens oferix la possiblitat de gaudir de vistes a altes muntanyes del Pirineu català, paissatges guarnits de flors amb un gran i contundent verd de fons en totes les seves tonalitats i les sinuoses i capritxoses formes creades pel torrent del riu Freser!

En el poble de Serrat començarà aquesta sortida amb l´objectiu de fer el majestuós Balandrau, situat a la comarca del Ripollès. Amb vistes de les muntanyes pirinenques del cantó cerdà, de fons, en totes direccions veurem grans massisos i serralades cp, el Montseny, Catllaràs, Ensija… A Nord ens podrem perdre observant les muntanyes del Puigmal, Pic de l´Infern...

A les acaballes de la primavera podríem trobar encara clapes de neu i glaç en cotes altes, i el més encissador d´aquesta estació, el contrast que ens ofereixen el blanc del gel i tots els colors que ens regalen les últimes flors primaverals.

DIA A DIA

Dia 10 de Juny, dissabte.

Trobada al poblet del Serrat (a prop de Queralbs) cap a 8h30-9h del matí, començarem a caminar des del mateix poblet passsarem per sobre els poblets de Fustanyà i La Farga, continuarem l´ascensió per la gorja del riu Freser fins a arribar a la sortida del torrent des d´on gaudirem d´un paissatge de prats i cims. Un cop conquistat el Balandrau baixarem per el llom de la muntanya fins a tancar la circular del nostre camí.

Desnivells aproximats: + 1390 m / -1390 m . Uns 19km de distància.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

PREU: 20€

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 14

INCLOU

Guia de muntanya de Bonviure.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU

Pícnic del migdia, que haureu de dur de casa.

El transport d´anada i tornada.

Tot allò no esmentat en l´apartat "Inclou".

TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer algun dels moviments de travessa, coordinació i trasllat.

NIVELL

2 botes. Recorregut per corriols i camins de muntanya, carenes amples , algun tram depista. Alguns trams pedregosos. Cap dificultat tècnica. Cal tenir bona forma física i hàbit per caminar per terreny de muntanya. Desnivells aproximats al voltant de +1350m en ascens acumulat i -1350m en descens acumulat. Uns 19km de distància. Unes 7 hores de caminada efectiva (sense comptar aturades).

MATERIAL

Botes de senderisme d´hivern, vestimenta per capes amb impermeable / paravent. Bastons. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals.

ASSEGURANCES

Bonviure inclou per aquesta sortida una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí: www.bonviure.com/documents/81842021.pdf

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés de 20 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

G.C.-1829
Information updated by Bonviure at 28/04/2017Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018