BONVIURE
      
      EDITORIAL PIOLET
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
18/10/2021 Login Register es ca english

13 de Maig. SOSTRES COMARCALS DEL PIRINEU: SOLSONÈS. Pedró dels Quatre Batlles 2382m
Title: 13 de Maig. SOSTRES COMARCALS DEL PIRINEU: SOLSONÈS. Pedró dels Quatre Batlles 2382m
Type of Product: Guided walks  [?]
Category: Spring 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: One day 
Level: Medium  (**)
   Technical difficulty:   Moderate [?]
   Effort:   Demanding [?]
   Hores de caminar:   6 h
destination: PORT DEL COMTE
Transport: Private cars
Environment: Hills, Mountains
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Social, Health
persons: minimum=6 maximum=14
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
13/05/2017
20 €
Description
Des de l´immens pla de Bessies la vida es veu més immensa i dilatada, vistes espectaculars del Pirineu, Montserrat, Montsec i Montsant. Ens endinsarem en boscos de pi Negre on el gall fer, la marta i l´isard hi tenen la primera residència. Quan deixem el bosc, un regal, les àmplies vistes des de la carena. Espatarrant !!

Espatarrants vistes de Montserrat, el Cadí, Busa, Serra del Vert, amplies carenes, prats d’alta muntanya, boscos, ... encara no ho heu endevinat? Ens en anem a la Serra del Port del Comte!!

Perduda en el pre-pirineu, entre l´Alt Urgell, el Berguedà i el Solsonès, fem alta muntanya amb una ascensió de vistes panoràmiques.

Estrenem la primavera i veiem com la vida reneix quan marxa la neu. El nostre camí ens farà gaudir de l’aigua a la riera d’Odèn, dels boscos de pi negre, dels prats verds, de l’àmplia carena fins al Pedró i dels espais immensos dels rasos de Bessies i la Bòfia amb bona part del paisatge meravellant-nos.

DIA A DIA

Dissabte 13 de Maig
Ascensió al Pedró dels Quatre Batlles per les parts més altes i centrals de la serra de Port del Compte. Sortint dels prats de Canalda poc a poc guanyarem alçada i el bosc de pi negre deixarà pas a la Carena del Gespeguera i fins al cim. Gaudirem de les vistes i iniciarem la baixada per un camí que, passant pels prats de Bessies i el Serrat de la Bòfia, ens portarà al punt d’inici.

Desnivell: +950 m - 1200 m. 6 hores de caminada efectiva.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA
PREU: 20€

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 14

INCLOU

Guia de muntanya de Bonviure.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU

Pícnic del migdia, que haureu de dur de casa.

El transport d´anada i tornada.

Tot allò no esmentat en l´apartat "Inclou".

TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer algun dels moviments de travessa, coordinació i trasllat.

MATERIAL

Botes de senderisme d´hivern, vestimenta per capes amb impermeable / paravent. Bastons. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals.

NIVELL

2 botes. Recorregut per corriols i camins de muntanya, carena ampla , algun tram sense camí ni corriol i algun tram pedregós. Cal tenir bona forma física i hàbit per caminar per terreny de muntanya. Desnivells aproximats al voltant de +950m en ascens acumulat i -1200m en descens acumulat. Unes 6 hores de caminada efectiva (sense comptar aturades).

ASSEGURANCES

Bonviure inclou per aquesta sortida una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/81842021.pdf

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés de 20 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

G.C.-1829
Information updated by Bonviure at 24/03/2017Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2021