BONVIURE
      
      EDITORIAL PIOLET
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
26/01/2021 Login Register es ca english

1 - 10 Agost. TRESCANT A LES DOLOMITES, les muntanyes mes boniques d´Europa. Alps Italians.
Title: 1 - 10 Agost. TRESCANT A LES DOLOMITES, les muntanyes mes boniques d´Europa. Alps Italians.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  10 days of travel
  9 days of activity
  9 accomodation nights
Level: Medium  (**)
   Technical difficulty:   Moderate [?]
   Effort:   Demanding [?]
destination: DOLOMITES
Accomodation: Hostal, Hotel
Transport: Private bus, Airplane
Environment: Hills, Villages / towns
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
persons: minimum=8 maximum=16
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
01/08/2017-10/08/2017
1335 €
, sense vols
1445 €
, amb vols i sense taxes
120 €
, suplement individual
Description
Un viatge per una de les experiències més espectaculars de muntanya a Europa: les Dolomites. Un paisatge d’una bellesa arrabassadora, cataclismàtica i alhora dolça: entre les multituds de magnífiques roques esveltes i arrogants i els verdosos prats dels fons de les valls anirem caminant per un dels indrets més bonics de la Terra. Dos allotjaments, a Madonna de Campiglio i a Cortina d’Ampezzo, per poder visitar diferents grups de muntanyes de la regió i gaudir dels diferents paisatges que ens ofereixen.

Les Dolomites són una vasta regió muntanyosa que forma part dels Alps Orientals italians. És un paisatge meravellós, amb amplíssims valls verdes, coberts de boscos i prats des dels que s’enfilen de cop centenars de metres de parets i formacions rocoses dolomítiques, configurant els nombrosos i aïllats grups de muntanyes tant característics de les Dolomites. Un paisatge de somni pels amants de les muntanyes, que et roba el cor i et deixa sempre amb ganes de tornar-hi...

Hem fet una tria d’itineraris per vosaltres, per poder visitar paisatges ben diversos i fer-vos conèixer diferents grups i ambients d’aquesta meravella de la natura que són les Dolomites, incloses dins el Patrimoni de la Unesco.
Itineraris amb punts d´inici i final diferents, pràcticament cada dia travessarem una zona nova de les Dolomites, per gaudir d´un dels molts avantatges del viatge en grup (el fet de fer servir un mini bus privat de recolzament). En format travessa...però tornant cada nit a dormir al nostre hotel a la vall.

Amb estada en dos allotjaments dins les Dolomites, un a la part més occidental, a Madonna de Campiglio, i un altre a la part nord oriental, a Cortina d’Ampezzo, per poder visitar les zones al voltant dels mateixos reduint els temps de desplaçament en vehicle.

Aquest viatge té un nivell d´exigència física més gran que el del 13-22 d´Agost.

DIA A DIA

Dia 1, 1/08.

Viatge en avió fins a Milà, a on arribarem cap al migdia. Trànsfert en mini bus a les Dolomites més occidentals, les Dolomites di Brenta, a Madonna de Campiglio.
Ens instal.larem a l’hotel, presentació del viatge per part del guia i resta de la tarda lliure.
Primera de les tres nits a Madonna de Campiglio.

Dia 2, 2/08.

Agafarem un telecabina que ens pujarà fins a 2400m. Ascendirem fins a la base de l’impressionant grup de la Cima del Grostè. Paisatge alpí dolomític garantit: pel sobre dels nostres caps, les impressionants torres i castells naturals, per sota nostre, el bosc... i nosaltres, al mig, com a caminadors i caminadores privilegiats que som! Ens aturarem al Rifugio Tuckett e Sella per gaudir de l’espectacle de l’entorn, abans de baixar a buscar el bosc fins al Rif. Casinei, i d’aquí al Vallesinella, des d’on tornarem a l’hotel en transport públic.
Segona nit a Madonna de Campiglio.

Distància i desnivells aprox.: 13km i -900m

Dia 3, 3/08.

Un curt desplaçament ens durà a Val Genova, entre els Grups de muntanyes de l’Adamello i la Presanella. Des de l’aparcament, ens endinsarem vall amunt entre els cims de més de 3000m, torres i moles impressionants que parlen del poder de la natura i les muntanyes. Arribarem fins al refugi Mandrón i d’allà anirem al Lago Mandrón. Continuarem per anar a cercar les glaceres de l’Adamello. Retorn pel mateix itinerari.
Darrera nit a Madonna de Campiglio.

Distància i desnivells aprox.: 14km i +1000 m/ -1000m

Dia 4, 4/08.

Després de l’esmorzar, ens vindrà a buscar el nostre mini bus que ens durà a les Dolomites més nord-orientals. Abans d’arribar-hi, però, ens aturarem per fer un itinerari que és un mirador espectacular d’un dels paisatges més preuats de les Dolomites: el de la Marmolada i la seva gran glacera. Contrast bellíssim entre el verd dels boscos i prats i la blancor resplendent de la mítica glacera. Des del Passo Pordoi al Rifugio Fedarola: a una banda, la Marmolada, a l’altra, il gruppo de la Sella... espatarrant. Continuem fins al Lago Fedaia, a on ens estarà esperant el nostre mini bus.
Trasllat al nostre allotjament de la resta de nits, als afores de Cortina d’Ampezzo.

Distància i desnivells aprox.: 9km i +450m, -650m

Dia 5, 5/08

Curt trajecte en mini bus fins a al telecabina de Falzarego, que ens ajudarà a salvar un bon desnivell de pujada. A partir d’aquí, espatarrants senders entre Lagazuoi, Bivaco de la Chiesa i magnífic escenari de les Tofanes. Vall de Trevenazes i descens preciós per la Vall de Fiames entre boscos de làrix, rius i prats. Petit trajecte en mini bus de retorn al nostre allotjament.

Distància i desnivells aprox.: 17km i +150m, -1600m

Dia 6, 6/08

Trasllat fins al Passo Giau, a on començarem a caminar. Estany delle Baste, Forc. Ambrizzola, un dia dedicat a veure les grans meravelles del Pelmo, Civetta i Croda di Lago. En acabar l’itinerari, transport en mini bus al nostre allotjament.

Distància i desnivells aprox.: 14km i +350m/ -1350m

Dia 7, 7/08

Dia lliure, per descansar, llegir, llevar-se sense hores i fer la teva... O optar per qualsevol de les activitats que el teu guia et proposarà: pujar amb el telecabina del Cristallo o la Tofana i gaudir de les vistes d’alçada, anar a fer un tomb a Cortina D’Ampezzo ... El vostre guia de Bonviure sempre tindrà un suggeriment a fer-te segons el que et vingui de gust fer!

Dia 8, 08/08

Ens desplaçarem a les Dolomites més septentrionals, al grup de Fanes- Senes- Prag. Itinerari que transcorre per un paisatge més verd i suau que la resta de dies, envoltats pels muntanyams de la Croda Rossa, el Cristallo i el Mt. Piana. Vistes espectaculars d’aquests tres massissos i al fons, el grup de les Tre Cime di Lavaredo.

Distància i desnivells aprox.: 13km i +850m/ -960m

Dia 9, 9/08

Des del centre de Cortina d’Ampezzo afagarem el telecabina de Faloria, que ens pujarà fins a 2123m. Un cop aquí, magnífica excursió al llac turquesa i massís del Sorapiss. Vistes increïbles al massís del Cristallo i Cadini. Anirem fins al Coll de Tre Croci , a on ens recollirà el nostre mini bus que ens durà de tornada a l’allotjament.

Distància i desnivells aprox.: 14km i +450m/ -800m

Dia 10, 10/08

El sender més famós dels Alps, la volta imprescindible dels Dolomites, un encant de muntanyes impressionants, un tomb al voltant de Les Tre Cime di Lavaredo.
En acabar, trasllat a l’aeroport de Venècia i vol de tornada.

Distància i desnivells aprox.: 10km i +350m/ -350m


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

PREUS:
1335 € sense vols.
1445 € amb vols i sense taxes.

Suplement per habitació individual: 120€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 16


INCLOU

El vols directes entre Barcelona i Milà (anada) + entre Venècia i Barcelona (tornada), sense taxes (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).

El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.

Allotjament i esmorzar de tots els dies (9 nits).

Tots els sopars inclosos (en total 9).

Tots els transports en mini bus necessaris per seguir el programa descrit en el Dia a dia, exceptuant els transports que triïs agafar el dia lliure (Dia7).

El transport dels equipatges.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança bàsica de viatge i trekking.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU

Les taxes aèries (45€ a 18/08/2016).
Les begudes que no estiguin incloses en els menús.
Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles.
Les entrades a museus i monuments.
Els trajectes de Telefèric. Els transports que opteu per prendre el dia lliure.
Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

NIVELL

Desnivells mitjos diaris de +450 m de pujada i -950 m de baixada en terreny de senders calcaris. Màxims desnivells, de pujada en un dia de +1000m, i un dia de baixada de -1600m. Màxims km per dia 17km. Cap dificultat tècnica, però els senders poden ser a estones pedregosos.

ALLOTJAMENTS

Tres nits a Madonna de Campiglio, en hotel, en habitacions dobles amb bany privat.
Sis nits als afores de Cortina d’Ampezzo, en hotel, en habitacions dobles, amb els banys compartits.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA´NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l´accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/70384826.pdf

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/25198121.pdf

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d´assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d´uns dies). Aquí en teniu l´enllaç per si voleu més informació i sol•licitar-la: http://www.seg-social.es/Internet_1/Trabajadores/PrestacionesPension10935/Asistenciasanitaria/DesplazamientosporE11566/TSE2/index.htm

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació: http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Clica aquí per saber-ne la seva cobertura i condicions: http://www.bonviure.com/documents/53423508.pdf

MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Information updated by Bonviure at 22/03/2017Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018