A CAMINAR TRAVEL
    
      CORDADA
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Gerona > ACAMINAR TRAVEL
20/06/2021 Login Register es ca english

Senderisme a les Valls d´Ordesa, Añisclo i Pineta
Title: Senderisme a les Valls d´Ordesa, Añisclo i Pineta
Type of Product: Guided stays  [?]
Languages: Catalan
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  8 days of travel
  8 days of activity
  7 accomodation nights
Level: Medium  (**)
   Technical difficulty:   Easy [?]
Accomodation: Hotel
Environment: Hills, Mountains, Villages / towns
Users: Couples, Group of friends, Singles, Seniors
persons: minimum=8 maximum=17
Enlarge image

Info and bookings
972528971
636490831
Contact ACAMINAR TRAVEL
Dates and prices:
09/07/2016-16/07/2016
580 €
en habitacio doble
Description
VALLS D´ORDESA, AÑISCLO I PINETA - OSCA
Dates: DEL 9 AL 16 DE JULIOL DE 2016.

L’any 1918 es va declarar l’Espai Protegit de les valls que envolten l’emblemàtic Monte Perdido i el massís que el conforma. Terreny abrupte i escarpat coronat per alts cims i velles glaceres, d’inacabables prats verds entapissats de flors i rius i cascades que fan que el soroll de l’aigua sempre sigui present. L’any 1982 va ser declarat Parc Nacional per protegir aquest espai que compta amb una fauna, flora i paisatges d’immensos valors naturals.

Endinsar-se al Parc per qualsevol de les seves portes d’entrada implica alçar la mirada resseguint les verticals parets rocoses, penetrar a l’interior de densos i misteriosos boscos notablement hàbitats i sentir el soroll continu de l’aigua.

Un paisatge que ens farà sentir petits, i que tot i ser força concorregut en algunes zones, és indispensable conèixer.

ITINERARI:

Dia 9. Arribada. Coño del Mundo i vila medieval de l’Ainsa: Desprès d’un viatge llarg farem un refrescant passeig pel Condado de Sant Martín, zona perifèrica del Parc Nacional. Resseguint petits corriols i la llera del propi riu, arribarem a un salt d’aigua conegut com el Coño del Mundo.

De tornada, ens aturarem a fer un visita al poble medieval de l’Ainsa per passejar pels seus carrers medievals i des de l’antiga fortalesa tindrem una visió espectacular dels indrets on caminarem els propers dies.

Dia 10. Las Gargantas de Escuaín: Caminarem tot envoltant el profund barranc del riu Yaga, que recull les aigües de nombrosos torrents provinents de les altes muntanyes del Parc Nacional. Iniciarem l’itinerari al petit nucli de Revilla, on anirem endinsant-nos en un sender que ens permetrà admirar les impressionants vistes acompanyants pel proper vol de voltors i el quebrantalós. Arribarem fins Escuaín, poble deshabitat a l’altre marge del barranc per iniciar el descens fins les blavoses aigües del riu Yaga.

Dia 11. El Valle de Pineta, Cascadas y Llanos de La Larri: Iniciarem el nostre recorregut a la Ermita de Pineta tot resseguint el GR-11 per una bonica fageda. El refugi de Lalarri ens donarà la benvinguda a la vall i des d’allà, ja resseguint tota la vall glacial penjada sobre Peineta gaudirem d’unes impressionants vistes del Monte Perdido, la seva glacera per aproximar-nos a les cascades de Lalarri i els meandres que el riu forma en trobar-se en aquest terreny tant pla.

Dia 12. Cañón de Añisclo: Endinsar-se en la carretera que travessa el Cañón de Añisclo és ja tot un espectacle. Ens aturarem a la Fuente de Baños, on un curt corriol ens portarà fins aquesta surgència de la qual se’n deia que tenia múltiples propietats terapèutiques.

Fugint de les multituds d’aqueta zona tant concorreguda, iniciarem l’itinerari al poble de Sercué, des d’on un antic camí ens durà fins el Molino de Aso.

Al marge del riu, podrem trobar la bonica ermita de Sant Urbez, i endinsar-nos a les profunditats de la gran boca de la Cova del Moro.

Dia 13. Cola de Caballo por la Senda de los Cazadores: La Senda de los cazadores ens permet superar ràpidament el fort desnivell d’aquesta ruta, uns 600 metres, per tal de gaudir d’una impagable panoràmica de tota la Vall d’Ordesa i les muntanyes que l’envolten. La suavitat de la resta del recorregut ens permetrà gaudir sense preses d’una extraordinària jornada a un lloc que, per visitat, no deixa a ningú indiferent.

Dia 14. Bujaruelo- Ordiso-Otal: A les valls de Ordiso i Otal podrem gaudir dels grans prats del Pirineu. Aquí són presents encara els vestigis del pastoreig en forma de cabanes ja en runes. Gaudirem també de la vista de nombroses cascades i observarem com els rius desapareixen i tornen a aparèixer tot endinsant-se en fondes cavitats típiques dels paisatges càrstics. Aquí és fàcil veure marmotes que no deixen de xisclar tot vigilants. Impressionants vistes i exuberant natura.

Dia 15. Faja Racun: Aquesta vegada la nostra ruta discorre en sentit oposat a la de la Cola de Caballo per dirigir-nos a la Cascada de Cotatuero, la més alta de la Vall d’Ordesa. Només iniciar el camí trobarem restes de pedra seca que indiquen antigues explotacions agrícoles per després caminar al peu de les enormes parets del Gallinero amb unes increïbles vistes de Tozal del Mallo, Tendereña i Carriata.

Dia 16. Camino de Turieto: Idíl·lica passejada per terreny senzill. Es tracta de l’antic camí que unia la població de Torla amb la Pradera de Ordesa a on les gents d’aquestes valls tenien les seves pastures i ramats. Tot el camí transcorre a l’ombra de pins, avets i faigs. Un tranquil acomiadament d’aquestes terres abans d’emprendre el camí de tornada a casa.

A QUI VA DIRIGIT: Aquelles persones acostumades a caminar, que vulguin conéixer aquesta zona d´una forma diferent, caminant i gaudint de l´entorn.

DIFICULTAT: Mitjana, generalment itineraris de 5 hores amb algun dia de 6h de marxa efectiva a ritme lent i amb un desnivell acumulat que no supera els 800m.

PREU PER PERSONA: 580 euros. En habitació doble. Possiblitat de transport en vehicle de 9 places (el preu dependrà del nombre d´interessats)

GRUP: mínim 9, màxim 18 persones

ALLOTJAMENT: En Hotels 3 i 4*. Per compartir habitació es tindrà en compte les preferències personals de compartició tals com: amics, parelles, etc. Si no hi haguès cap preferència d´aquesta mena, el guia intentarà buscar la millor sol·lució possible, podent-se donar el cas que alguna habitació s´hagi de compartir amb persones de diferent sexe.

INCLOU:

Guia d´A Caminar Travel durant tot el recorregut
5 nits en Hotel 3* amb esmorzar
2 nits en Hotel 4* amb esmorzar
Sorpresa especial per la revetlla de Sant Joan
Assesorament en el material necessari per realitzar les excursions
Assegurança bàsica d´accidents en muntanya

NO INCLOU:

El transport fins allà (nosaltres intentarem possar-vos en contacte per compartir cotxes i despeses). També hi ha la possibilitat de transport en vehicle de 9 places.
Picnics (us els poden preparar al mateix alberg)
Tot allò no especificat en l´apartat inclou
---------------------------------------------------------------------------------------------------

ACAMINAR TRAVEL SL (agència de viajes formada per un grup de guies de muntanya)
Inscrita al Registre de Turisme de Catalunya: Llicència GC 2584
Reg. Merc. Girona Tom: 2863 Foli: 127 Full: GI-53.283 Inscripciò 1ª
DOMICILI:
c/ Puig Oriol, 31
17730 Llers, GIRONA
Tels. 972 52 89 71, 636 49 08 31
Information updated by ACAMINAR TRAVEL at 03/06/2016Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018