BONVIURE
      
      EDITORIAL PIOLET
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
26/01/2021 Login Register es ca english

20 - 29 de Juliol. IRLANDA, Costa Oest i Parcs Nacionals Connemara, Killarney i Dingle.
Title: 20 - 29 de Juliol. IRLANDA, Costa Oest i Parcs Nacionals Connemara, Killarney i Dingle.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  10 days of travel
  8 days of activity
  9 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
Accomodation: Hotel, Bed and Breakfast
Transport: Private bus, Airplane, Ship
Environment: Coast, Hills
Interest: Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families
persons: minimum=8 maximum=18
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
20/07/2016-29/07/2016
1179 €
, sense vols
1275 €
, amb vols i sense taxes
Description
Irlanda és una de les millors destinacions senderistes del món a l’estiu. Els moderats desnivells la fan especialment interessant pels caminadors que busquen paisatges verament bells de muntanya i mar i alhora estan temptats pels camins sense dificultat tècnica. Oscar Wilde diu que Connnemara és la bellesa en estat pur, salvatge. John Ford afegeix que és un estat d’ànim; la llum reflectida als llacs, al mar, sempre canvia amb el pas del sol i dels núvols i li dona una bellesa irresistible. Un paisatge de pel·lícula...ara posa-hi el teu nom...i acció... comencem a caminar...

ELS PUNTS FORTS DEL VIATGE

* Caminarem per paisatges verament preciosos, escollits entre els més bells. No ho diem només nosaltres! El National Geographic Traveler s’atrevia afirmar que Dingle és “l’indret més bell sobre la Terra”. Oscar Wilde afegeix que Connemara és la bellesa en estat pur, salvatge.

* Bona combinació d’emplaçaments dels allotjaments en indrets diferents: Clifden, Doolin, Dingle i Dublin. Això ens permet viure el gran contrast de paisatges i alhora fer-ho tranquil.lament. Des dels petits i acollidors pobles de Clifden, Doolin o Dingle fins a la cosmopolita i festiva Dublín.

* Tindrem desnivells assequibles d’una bota que ens permetran realitzar bones excursions a cims de vistes espatarrants amb desnivells al voltant dels 500 metres.

* Bon acolliment irlandès. Ells, a voltes s’anomenen els celtes mediterranis. La fama del seu caràcter festiu i amigable els precedeix i s’expressa en pubs, tavernes, allotjaments en qualsevol conversa. Viurem la seva música i el seu calorós caràcter en diferents locals.

* Defugirem en el possible el “turisteo”. Anirem a cercar els indrets allunyats i farem travesses assequibles ajudats dels trasllats exclusius en transport privat.

* Les illes perdudes de Blasket, Omey. Els penya-segats de Cliff Moher. Els cims de Twelve Bains, Maumturks, Brandon, etc. Els llacs de muntanya a les valls d’Inagh, Killermore, etc. Els boscos de Muckross. Els prats florits arreu. Les platges de sorra blanca de Glassilaun, Kilcummin, etc. Tots els verds possibles, la pluja, el sol, els arcs de Sant Martí, de l’aigua arreu sota un cel immens. Capvespres de tots els colors....Amants de les caminades i de l’esperit celta en ruta cap a l’illa Maragda !

DIA A DIA
DIA 1 (Dimecres 20/07) Barcelona - Dublin - Killarney
Vol directe de Barcelona a Dublin, arribada al voltant de migdia.
Trànsfert d´unes 4 hores i mitja cap al Parc Nacional de Killarney que allotja el cim més alt d’Irlanda el Carraunthooill 1038 m. Temps per passejar per la ciutat. Nit a Killarney.


DIA 2 (Dijous 21/07) L’illa de Blasket
Trànsfert des de Killarney fins al port de Ventry on agafarem el Ferry que ens portarà a l´illa de Blasket. Una de les excursions més boniques del litoral irlandès i amb molta història: la gran illa de Blasket. El llibre “El meu cor cap a tu per sempre” del eor David Nel.lo descriu les dures condicions de vida dels darrers pobladors.
Nit a Dingle. Dingle és una preciosa localitat envoltada de mar en la península del mateix nom. És coneguda a part de la bellesa dels seus paisatges per l’afició a al música. Aquest fet ens permetrà gaudir totes les tres nits de concerts de música als pubs.

Recorregut aproximat: 8 km. Desnivell: + 430 m – 430 m


DIA 3 (Divendres 22/07) Dingle Way el tram entre Feohanagh i Teer Cross
Al nord de la península el paisatge i els seus colors s’acosten a allò sublim. El mont Brandon –el segon més alt d’Irlanda amb 895 m- vessa els seus pendents verdíssims abocant-los al mar i al fons, en la badia del mateix nom voltada de les sorres immenses i blanques, les aigües de l’Atlàntic s’aquieten enmig de turqueses. Nosaltres viurem aquest país de llegenda –amb Sant Brandà monjo evangelitzador com a protagonista-. Nit a Dingle

Recorregut aproximat: 10 km. Desnivell: + 460 m – 460 m


DIA 4 (Dissabte 23/07) Cliff of Moher
Canviem de paisatge i ens traslladem a Doolin. Pel camí farem tota una senyora excursió per un dels paisatges més emblemàtics d’Irlanda els penya-segats de Cliff of Moher. Espatarrant zona en que el nostra camí seguirà la costa per gaudir d’unes vistes sobre els cingles i les illes Aran. Paisatge rocallós de murets de pedra i prats verdíssims amb ovelles vora el mar. Nit a Doolin

Recorregut aproximat: 7 km. Desnivell: + 40 – 240 m


DIA 5 (Diumenge 24/07) Black Head
Avui ens traslladarem cap a Clifden però abans farem una bona excursió per un altre dels paisatges més emblemàtics d’Irlanda el Black Head. Allotjament a Clifden poblet preciós vora el Parc Nacional de Connemara.

Recorregut aproximat: 9 km. Desnivell: + 200 – 175 m


DIA 6 (Dilluns 25/07) Diamond Hill , Fiord de Killary i platja de Illanwilliam
Al matí ens desplaçarem al Parc Nacional de Connemara amb l´ascens al mític Diamond Hill, per la tarda en un curt trànsfert en vehicle ens posarem a gaudir d’un dia de pel•lícula. La riba d’aquest preciós fiord enmig de grans muntanyes i nerets florits serà el decorat d’un gran dia. Enmig de llacs, muntanyes i mar entendrem millor l’origen del nom Connemara –terra entre el mar o descendents del mar-. La barreja és tant dolça i equilibrada que cap pintor podria igualar-la. El final a les platges és un final apoteòsic. Recordarem la cursa de cavall de “El Hombre Tranquilo” aquí la varen filmar enmig d’unes precioses sorres blanques envoltades de turquesa.

Recorregut aproximat: 11,5 km. Desnivell: + 600 m – 600 m


DIA 7 (Dimarts 26/07) Cim de Benchoona 581 m
Excel•lent excursió amb un caire que ens recorda el Pirineu. El nostre camí travessera torberes i petits rierols i enfilarà cap el cim per veure els Twelve Bens, verds i flors per arreu. El nostre esforç quedarà compensat.

Recorregut aproximat: 11 km. Desnivell: + 620 m – 620 m.


DIA 8 (Dimecres 27/07) Omey Island – Iomaidh Oileán i Abadia de Kilemore
Caminarem per una de les joies de les illes maresmals, Omey, Iomaidh en gaèlic, Connemara és encara l’indret d’Irlanda on el gaèlic és manté ben viu i parlat per més persones. Bonica illa que hi podrem arribar a peu –el dia pot canviar d’ordre segons les marees- travessant la sorra blanca de les seves immenses platges. Actualment només hi viuen una desena de persones. L’illa apart del seu captivador paisatge ens evoca amb les seves runes el passat irlandès del primer cristianisme, molt arrelat a la terra i als costums primitius.
Per al tarda, visitarem l´Abadia de Kylemore.

Recorregut aproximat:7 km. Desnivell: + 50 m – 50 m


DIA 9 (Dijous 28/07) Clifden - Galway - Dublin.
Trànsfert de 3 hores i mitja fins a Dublín. Bonic trajecte cap a la costa Oest. Petita parada a Galway per estirar les cames i fer una visita. Un cop a Dublin, visita de a la ciutat, pubs, bars, música en directe, pintes de cervesa de tots els colors i el millor ambient de les illes. Temple Bar i els carrers propers a O’Conell Street seran els destins d’aquesta darrera nit.


DIA 10 (Divendres 29/07) Dublín. Dublín-Barcelona.
Gaudirem de tot el matí per conèixer allò imprescindible de la capital: Trinity College, Dublin Castle, St Stephen´s Green, Guiness Sthorehouse, etc. Per la tarda, vol directe de tornada a Barcelona.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

PREUS:
1179€ sense vols
1275€ amb vols i sense taxes

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 18


INCLOU

El vols directes entre Barcelona i Dublín, sense taxes (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).

Allotjament i esmorzar de tots els dies (9 nits).

El sopar de la primera nit.

El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.

Tots els trànsferts necessaris per fer les activitats descrites en el Dia a Dia. En transport privat.

El vaixell a l’illa de Blasket.

El transport dels equipatges.

L´entrada als Cliffs of Moher.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança en viatges bàsica (per malaltia comuna).

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.


NO INCLOU

Les taxes aèries (101€ a 20/10/2015).

Tots els sopars tret del primer.

Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles.

Les entrades a museus, abadies i monuments.

Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.


NIVELL

Bons camins en general, algun tram de glevers, mulleres i roquissars. Desnivell sempre inferiors als + 600 m –600 m diaris, per terme mig durant tot el viatge desnivells de + 400 m –400 m. Recorreguts mitjos diaris 10-11 km. Un dia de lliure de descans optatiu. Nivell apte i ideal per a senderistes de moderat interès esportista.


MATERIAL

Botes de senderisme de material impermeables, vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Bastons per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. MOLT IMPORTANT: la roba i calçats (botes) han de protegir de la pluja.


ELS ALLOTJAMENTS

A Killarney, en un Ghesthouse, 1 nit en habitacions dobles, totes amb bany a l’interior.
A Dingle, en un Bed & Breakfast, 2 nits en habitacions dobles amb bany a l’interior.
A Doolin, en un Guesthouse, 1 nit en habitacions dobles i triples, totes amb bany a l’interior.
A Connemara, en un Hotel, 4 nits en habitacions dobles, totes amb bany a l’interior.
A Dublin, en un Hotel, 1 nit en habitacions dobles amb bany a l’interior.
Tots els allotjaments estan ubicats al centre de les poblacions.
Els esmorzars (tots inclosos en el preu del viatge) els farem tots als mateixos allotjaments.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA´NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l´accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/81842021.pdf

En aquest viatge també està inclosa una assegurança de viatge bàsica (per malaltia, accident o repatriació no associats a l’excursionisme, amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/87468593.pdf

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d´assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d´uns dies). Aquí en teniu l´enllaç per si voleu més informació i sol•licitar-la: http://www.seg-social.es/Internet_1/Trabajadores/PrestacionesPension10935/Asistenciasanitaria/DesplazamientosporE11566/TSE2/index.htm

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació, http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura i condicions: http://www.bonviure.com/documents/63712697.pdf


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 270 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Information updated by Bonviure at 11/05/2016Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018