BONVIURE
      
      BONVIURE
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Barcelona > Bonviure
14/08/2020 Iniciar sessió Registrar-me es català en

ÍNDIA-HIMÀLAIA-TÍBET SUD-TAJ MAHAL: Ladakh, Vall de Nubra, Karakorum i llacs de Tso Moriri.
Titol: ÍNDIA-HIMÀLAIA-TÍBET SUD-TAJ MAHAL: Ladakh, Vall de Nubra, Karakorum i llacs de Tso Moriri.
Tipus de Producte: Estades amb guia  [?]
Idiomes: Català
Organització: Guiat [?]
Durada: Vacances 
  18 dies de viatge
  16 dies d'activitat
  16 nits d'allotjament
Nivell: Baix  (*)
   Dificultat tècnica:   Fàcil [?]
   Esforç fisic:   Baix [?]
Allotjaments: Camping, Hotel, Casa familiar, Allotj. Rural
Transports: Bus privat, Avió
Entorn: Mitja muntanya, Pobles / ciutats
Interès: Turístic, Paisatge, Cultural, Aventura
Usuaris: Parelles, Grup d'amics, Singles
Participants: mínim=6 màxim=18
Veure imatge més gran

Info i reserves
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Dates i preus:
13/07/2014-30/07/2014
1886 €
amb vols, + taxes vols internacionals, grup de 14 a 17 persones.
75 €
(suplement) per un grup de 10 a 13 persones
175 €
(suplement) per un grup de 7 a 9 persones
290 €
(suplement) habitació individual
Descripció
Caminarem per l’Himàlaia i l´Índia amb la comoditat d’allotjar-nos sempre en habitacions dobles. L’espectacle d’una zona del món única en bellesa i contrastos: el paisatge, les vistes als cims de més de 7.000m, les glaceres, els llacs, els colors, les textures. La cultura, barreja de races, religions, monuments, monestirs, idiomes, la vida rural als poblets...Caminarem al ritme moderat en un viatge envoltats de cultura budista tibetana, i també musulmana i hinduista..ens farem sensibles a les diferents maneres d’entendre i viure el món, guiats per un guia de Bonviure, el goig d’un Gran Viatge!

ELS PUNTS FORTS DEL VIATGE

* L’espatarrant bellesa contrastada del paisatge combinada amb l’atractiva seducció de cultures, idiomes, races, vides diferents a la nostra, etc que fan del recorregut una de les millors propostes de viatge al món. I una de les més ben valorades en els fòrums de viatgers caminadors.

* Allotjats en habitacions dobles en zones de muntanya i rurals en una zona on normalment apart de les ciutats és dorm en tendes de campanya amb matalasos a terra nosaltres sempre dormirem en llits i en habitacions dobles. Només portarem la motxilla petita la resta de l´equipatge és transportat en vehicle.

*Bon preu amb pràcticament tot inclòs: els diferents vols, assegurances d´accidents i cancel.lació, pensió completa durant tot el viatge llevat de Delhi Agra, bon hotel de 4* a Delhi, guia de muntanya de Bonviure durant tot el viatge, guia de muntanya local, guia turístic a Delhi i Agra. Grup reduït de com a màxim 16 persones. Caminarem còmodament descarregats de pes, anirem únicament amb la motxilla petita.

* Excel·lent descoberta de l’Himàlaia que queda ampliada amb el Karakorum. De la bellesa mineral austera i acolorida de Ladakh guarnida amb verds d’albercocs, a les gran extensions de llacs, herba i planes tibetanes de Tso Moriri a les verdíssimes riberes florides del Karakorum a Nubra en plena ruta de la seda, al final de somni i de conte del Taj Mahal.

* Caminarem dins un petit grup de com a màxim 17 persones per una zona allunyada del monsó i ens aclimatarem gradualment a l’alçada. Nivell no esportiu però si senderista.

DIA A DIA

DIA 1 (13 juliol). Viatge Barcelona-Delhi.

Arribada a la matinada del dia 2 i allotjament en hotel a Delhi.


DIA 2. (14 juliol). Delhi.
Arribada a l’aeroport internacional de Delhi, trasllat a l’hotel i allotjament.

Després de descansar sortirem a recorre Delhi amb un city-trek-bonviure amb un guia local, aquest seran els interessos a conèixer, però el més important serà barrejar-se i assaborir la nova cultura que tindrem davant:
Porta de la India
Qutub Minar
Raj Ghat
Jama Masjid
Tomba de Humayun
El Fort Vermell acostuma ha esta tancat el dilluns i el visitarem a la tornada de Ladakh


Dia per deixar-se sorprendre pel que l’ India significa: contrastos, olors i colors, castes i
mirades, caos i llum... Dos móns, la Vella i la Nova Delhi, compartint espai en una mateixa
ciutat, centre del Govern, porta d’Àsia i de cultures mil•lenàries.
Començarem passejant per la Vella Delhi. Com en un viatge en el temps, un rickshaw ens conduirà fins la zona medieval, on es troba el mercat més gran de la ciutat. Passarem a la Nova Delhi per sorprendre’ns amb la Raisina Hill, la Porta de l’India, la tomba d’Humayun...i tot el seguit de meravelles que ens permeti la jornada.

Allotjament en hotel a Delhi.


DIA 3 (15 de juliol). Delhi-Leh 3520 m-LADAKH
Al matí trànsfert a l’aeroport per a volar fins a Leh, capital del Ladakh: Namasté!. Un cop allotjats a l’hotel i amb el cos començant l’aclimatació ens provarem de fer una passejada per la petita ciutat. Leh envoltada de muntanyes te una munió de petits monestirs, xortens, rodes d’oració i sobretot excel•lents miradors on realitzar una primera aclimatació: Coneixerem el casc antic amb el palau de l’antic regne que no va obrir-se de nou al turisme fins al 1974. Ladakh actualment amb Butan i Sikkim són el baluard de la cultura tibetana budista, sobretot després de la invasió del Tibet per la Xina, en que molts tibetans del nord varen passar les muntanyes per refugiar-se a Ladalh i altres zones budistes de la Índia.

2 hores de passeig al voltant de la ciutat en aclimatació
Desnivell: + 175 m - 175 m
Allotjament en hotel a Leh


DIA 4 (16 de juliol). Leh 3.520 m. Tiskey, Hemis, Shey.

Continuem l’aclimatació gaudint d’un dels tresors més preuats de Ladakh: els seus monestirs i miradors propers en un radi de 40 Kms a Leh: Shey, Thiksey i Hemis.
En una posició estratègica endinsant-se a la vall de l’Indo, es troba Shey, l’antiga capital. En el temple principal hi ha una estàtua de Buda amb imprimacions d’or i coure.
El monestir de Thiksey és un Gompa (convent i fortificació) , i és el monestir més antic dels monjos Gelukpa, on encara hi resideixen uns 80. Des d’aquí ens dirigirem al monestir d’Hemis, el més ric i gran del Ladakh, amb 200 monjos actualment.
A part de l’ interès arquitectònic, religiós i cultural és el paisatge el que juga a favor en crear una rar bellesa entre l’austeritat de les muntanyes, el fons de vall verds i els cims nevats.

2-3 h de marxa al voltant dels monestirs
Desnivell. + 250 m – 250 m
Allotjament en hotel a Leh


DIA 5 (17 juliol). Yangthang-coll de Sermanchan 4.020 m -Hemis Shukpachan

Ens desplaçarem amb vehicle fins a Yangthang, inici del nostre trekking !! Ens endinsem en el país. Remuntarem fins al pas de Sermanchan (4.020), mirador excepcional d’aquests paratges agrestes i isolats, emmarcats per uns cims de somni: contemplar-los ens gratificarà de tot l’esforç que ens ha portat fins aquí. Descens fins a Hemis Shukpachan, poble d’unes 250 famílies on acabem la jornada.

3 hores de marxa
Desnivell: + 500 m - 450 m
Allotjament en guesthouse a Hemis Shukpachan. Allotjament característic d’aquestes muntanyes.


DIA 6 (18 juliol). Hemis Shukpachan-Coll de Meptek 4.070 m. Vall d’Ang-Temisgam.

Travessem el poble i el deixem enrere per un camí suau que transcorre per terreny ample i obert, d’una riquesa àrida, sòbria i silencis impressionants. El començament de la pujada el marca un congost agrest que es va redreçant a mesura que ens acostem al coll. L’alçada es fa sentir i la pujada no cedeix, però la gratificació d’arribar al Pas de Meptek (4.070 m.), el sostre d’avui, ens farà oblidar el costerut camí. Les muntanyes infinites que ens envolten ens deixaran sense paraules i entendrem perquè els habitants d’aquestes terres les anomenen “la llar del Déus”: som més a prop del cel...Un descens agraït ens endinsarà per la Vall d’Ang fins el poblet d’Ang. Des d’aquí, en un hora de camí, arribarem a Temisgam, objectiu de la jornada.

6 hores de marxa
Desnivell: + 550 m - 600 m
Allotjament en hotel a Temisgam.


DIA 7 (19 de juliol). Temisgam-Tia (vehícle).Tia-Temong 3.900m -Cham-la 4.040 m.-Skydiyang 3.640 m –Lamayuru (vehicle).

Ens espera una jornada ben complerta i espectacular. Desplaçament amb vehicle fins a Tia, a on iniciem el trek d’avui. Una vall d’amples pastures i impetuosos rierols d’aigües himalaienques que travessarem per un pontet, ens portarà fins un terreny més rocallós i escarpat per on començarem a pujar. Remuntarem fent ziga-zagues una dreta pendent fins al coll de Temong-La (3.900m.). Des d’aquest mirador privilegiat, podrem apreciar l’impressionant recorregut que ens resta. Arribem al pas de Cham-La (4.040m.) on triarem l’opció més factible per baixar fins la vall, marcadament en forma de “V” que ara hem de seguir. Una font ens indica que aviat trobarem les restes d’un Xorten prop de Skyndiyang (3.640 m,), on acaba el camí i agafem un vehicle fins a Lamayuru.

4-5 hores de marxa
Desnivell: + 600 m - 470 m
Allotjament en hotel a Lamayuru.


DIA 8 (20 de juliol). Lamayuru-coll de Printkiti La 3.725m-Wanla-(vehicle) Uleytokpo

Lamayuru és un dels monestirs més emblemàtics tant per la seva història com per la seva situació paisatgística envoltada de muntanyes i deserts que anomenen les muntanyes de la lluna. Alhora els fons de vall ben verds i més humanitzats donen caràcter a la jornada: petits poblets, camps conreats, restes de xortems... Comencem, després de visitar el monestir, travessant els camps del poble. Remuntarem fins al pas de Printkiti La (3.725m.) des d’on un camí engorjat ens porta a la allí de Shillakong, on es troba el poblet de Wanla, amb el seu característic i vermell Gompa (monestir), que no ens deixarà indiferents. Desplaçament amb vehicle fins a Uleytokpo.

3-4 hores de marxa
Desnivell:+ 400 m - 580 m
Allotjament en hotel a Uleytokpo.


DIA 9 (21 de juliol) Uleytokpo-Rigzong-Alchi-Uleytokpo-Leh.

Jornada de descans amb visita a dos emblemàtics monestirs: Rigzong (matí), i al migdia l’espectacular Alchi, rodejat de pollancres i arbres fruiters i el més antic de la zona. Ric en mandales mil•lenàries dedicades a Buda i pintades per artistes del Kashmir.
També proposarem una passejada d’un parell d’hores per conèixer la zona.

2 hores de marxa
Desnivell: +250 m - 250 m
Allotjament en hotel a Leh.


DIA 10 (22 de Juliol). Leh-Tegar. VALL DE NUBRA I KARAKORUM

Canvi radical de paisatge passarem per una de les carreteres asfaltada més alta del món pel coll de Khardong La 5.359 m i arribarem a la vall amb nom de princesa de “Les mil i una Nits”: Nubra. 145 Km. i unes 6 hores. Estem en plena ruta de la seda envoltats de muntanyes de més de 7000 m i al fons del tot el Karakorum amb els seus cims de més de 8000m confluència amb el Pakistà i el Tibet. El fons de la vall és deliciós, al trobar-se més baix que Ladakh és alhora més càlid i abunden els conreus i les hortes, els fruiters, etc, en un marc grandiós envoltat de gegants colossals. Arribats a Tegar, farem una caminada al voltant dels miradors i turons que envolten el monestir de Samtanling.

2 hores de marxa
Desnivell: + 150 m – 150 m
Allotjament en hotel a la Vall de Nubra.


DIA 11 (23 de juliol). Tegar-Deskit-Hunder-Tegar

Caminada fàcil al voltant de Deskit amb un monestir preciós excavat a la roca i habitat encara per uns 70 monjos. Passarem pel poble de Hunder amb una riquesa forestal sorprenen en la zona i alhora posarem els peus en extenses dunes del desert del Nubra. Aquí apareixeran els camells bactrians –una relíquia dels temps de les caravanes de la ruta de la seda-. La vista és espatarrant: una plana immensa barreja de dunes, desert i hortes, rica per la confluència del rius Shyok i Nubra, enmig de muntanyes en la confluència del Karakorum i l’Himàlaia.
Tornada a Tegar.

3-4 hores de marxa
Desnivell: + 300 m - 300 m
Allotjament en hotel a la Vall de Nubra.


DIA 12 (24 juliol). Tegar-Leh.

Dedicarem el matí a caminar per la Vall de Nubra, al voltant de Tegar, cercant l’essència d’aquesta regió, rica pel paisatge i l’espiritualitat dels seus habitants.
A la tarda, trànsfert a Leh.

2 hores de marxa
Desnivell: + 100 m - 100 m
Allotjament en hotel a Leh.


DIA 13 (25 juliol). Leh-Llac Tso Moriri-Karzog 4630 m

Sortida al matí cap a la regió dels llacs de Tso Moriri, 6 hores de trànsfert. Preciós recorregut travessant una de les zones més boniques de la regió. Ens esperen vistes de somni en un indret molt especial per la natura. La riquesa de vida animal és molt notable des de les aus emigrants fins als grans carnívors com el lleopard de les neus, el llop i el linx. Però el més imponent per nosaltres serà el paisatge: muntanyes ben nevades reflectides en les aigües turquesa del llac, el vol de les aus, el vagareig dels núvols, la immensitat de l’espai, la qualitat de l’aire...

2 hores de marxa
Desnivell: + 150 m - 150 m
Allotjament a Tso Moriri en Casa-Tenda amb dos llits en un campament condicionat amb serveis, restaurant, etc. En la zona no hi han hotels.


DIA 14 (26 juliol). Tso Moriri-Karzog Chu-Kharlung-Tso Moriri

Seguirem els passos dels nòmades, els “Changpas”, perfectaments aclimatats i adaptats a les dures condicions de l’entorn. Ramats de iacs i cabres “pashmines”. Ens aproparem a una cultura i forma de vida mil•lenària, preservada al llarg dels temps: història i paisatge en estat pur. Gaudirem de les riqueses naturals del Tso Moriri: colònies d’ocells migratoris que fan aquí una de les agrupacions més grans d’Àsia: un espectacle pels sentits i una joia pels naturalistes. Ens enlairarem en la vessant Oest del llac per poder tenir millor perspectiva de la immensa bellesa de l’indret.

4-5 hores de marxa
Desnivell: + 600 m - 600 m
Allotjament a Tso Moriri en Casa-Tenda amb dos llits en un campament condicionat amb serveis, restaurant, etc. En la zona no hi han hotels.


DIA 15 (27 juliol). Tso Moriri- Llac de Tso Kar-Rumtse-Leh.

Tso Kar (Llac Blanc) és un llac salat i de colors intensos rodejat d’una natura espatarrant.
Antigament, els nòmades n’extreien la sal i feien intercanvi (gra, utensilis) amb les regions veïnes. Grans caravanes de iacs i cabres recorren encara la zona.
Farem una excursió al voltant del llac abans d’agafar la carretera de Leh (154 Km. 4/5 hores).
Passarem el coll Tangla-la 5.330m que ens proporcionarà unes vistes increïbles sobre les valls de Rupshu i de l’Indus. Passat Rumtse, una estreta gorja serà la porta d’entrada a la vall de l’Indus que hem apreciat des del coll.
Arribada a Leh. Temps lliure.

2 hores de marxa
Desnivell: + 50 m - 50 m
Allotjament en hotel a Leh.


DIA 16 (28 juliol). Leh-Delhi. Trànsfert a Agra, Taj Mahal.

Aquest dia actua com a dia de seguretat, doncs a vegades les condicions meteorològiques no permeten volar segons els horaris previstos entre Leh i Delhi.
Després d’un esmorzar matiner, trànsfert a l’aeroport i vol a Delhi, des d’on anirem per carretera fins a Agra (200 Km. 3 hores). En la imaginació col.lectiva, hi ha associat el TAJ MAHAL amb l’Índia. Visitarem, doncs, una de les meravelles del món, curulla de història, de llegendes i de bellesa única. Patrimoni de la Humanitat. L’emperador Shah Jahan, en memòria de la seva esposa Muntaz Mahal va fer construir aquesta meravella una de les obres cimeres de la humanitat.

Nit a Hotel a Agra.


DIA 17 (29 juliol). Taj Mahal. Agra-Delhi.

Opció per a matiners i/o somiadors: gaudir de la sortida del sol contemplant el TAJ MAHAL i les seves iridescències. La cirereta del pastís d’un viatge a l’Índia, un moment per l’èxtasi, l’emoció, el recolliment, la joia o meravelloses fotos, a gust de cadascú. Coneixerem la seva història i el seu valor de mans d’un guia especialitzat.

Al migdia, retorn a Delhi, aprofitant el viatge per visitar el fort d’Agra i a Delhi el Fort vermell.

Nit en Hotel a Delhi.


DIA 18 (30 juliol). Delhi-Barcelona.

Trànsfert a l’aeroport per a vol de retorn. NAMASTÉ.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

PREU: 1886 € + taxes vols internacionals, grup de 14 a 18 persones.

Suplement de 75 €, grup de 10 a 13 persones.
Suplement de 175 €, grup de 7 a 9 persones.

Suplement per habitació individual suplement: 290 €.

Nombre màxim de participants: 18


INCLOU

Vols internacionals Barcelona- Delhi/ Delhi-Barcelona, sense taxes.

Vols domèstics i amb les taxes incloses (Delhi-Leh/Leh-Delhi).

Guia de muntanya de Bonviure DES DE BARCELONA.

Guia local durant els recorreguts a peu i viatge a Ladakh, Nubra i Tso Moriri.

Guia local a Delhi i Agra –Taj Mahal-.

Assegurança de trekking i viatge, inclòs el rescat en cas d´accident i repatriació a Espanya (comproveu-ne la pòlissa i els condicionants a l’apartat Assegurances).

Assegurança de cancel•lació fins a 1000 € en cas de força major (comproveu-ne la pòlissa i els condicionants a l’apartat Assegurances).

Els allotjaments de tots els dies (17 nits).

Trànsferts a Delhi , aeroport i viatge a Agra en mini autobús amb aire condicionat.

Tots els trasllats a Ladakh, Nubra I Tso Moriri incloent els de les visites turístiques , en vehicles amb aire condicionat.

Entrades als monestirs de Ladakh i Nubra.

Taxa de Medi Ambient.

Totes les taxes i permisos a Ladakh.

La direcció i gestió tècnica del viatge.

L’IVA.


NO INCLOU

Taxes aèries dels vols internacionals. Sí estan incloses les taxes dels vols domèstics.

Visat de l´Índia .

Dinars i sopars a Delhi .

Entrades als monuments a Delhi i Agra.

Aigua embotellada o un altre tipus de beguda durant tot el viatge .

Propines .

Despeses per imprevistos provocats per circumstàncies incontrolables com cancel•lacions o retards de vols, carreteres bloquejades, condicions atmosfèriques , desastres naturals ...

Tot allò no esmentat en l’apartat inclou.


ALLOTJAMENTS

A Leh (5 nits) , Delhi (3 nits) i Agra (1 nit): en Hotel 4* amb habitacions dobles amb bany complert.
A Hemis Sukpachen (1 nit): a Casa d´Hostes amb habitacions dobles amb bany compartit i serveis bàsics.
A Temisgam (1nit) i Lamayuru (1nit): en Hotel amb habitacions dobles amb bany, instal•lacions senzilles.
A Uleytokpo (1 nits), Nubra (2 nits): en Hotel amb habitacions dobles amb bany.
A Tso Moriri (2 nits): en Campament Fix, en tenda amb 2 llits. Bany i lavabo comunitaris.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA´NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.


NIVELL

Bons camins de muntanya amb algun tram pedregós. Desnivells mitjos diaris en els dies de caminada + 390 m -390 m. Desnivell màxim en un dia + 650 m -650 m. Recorreguts a peu entre 3 h i 5.30 h sense comptar les aturades. Bona i gradual aclimatació a l´alçada. La cota màxima de caminada és en el dia 14 è de viatge ja ben aclimatats a 4.500 m. Després de l´aclimatació passarem en vehicle per la carretera asfaltada més alta del món a més de 5.000 m.


MATERIAL

Botes de senderisme, important dur un bon calçat!. Vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Banyador, tovallola i xancletes.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança de trekking i viatge, inclòs el rescat en cas d´accident i repatriació a Espanya. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí, http://www.bonviure.com/documents/278059196.pdf

També s’inclou una assegurança de cancel•lació de fins a 1000 € en cas de força major . Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí, http://www.bonviure.com/documents/278059196.pdf

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació, http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE QUE US COBREIXI EL COST TOTAL DEL VITAGE, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 48 HORES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura, http://www.bonviure.com/documents/544548321.pdf


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 300 € per persona al nº de " La Caixa ": IBAN ES97 2100-3076-15-2200361367, titular BONVIURE TREK, posant el vostre nom i cognom i “INDIA JULIOL”.

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 8

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Informació facilitada per Bonviure Revisat el 23/05/2014Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018