A CAMINAR TRAVEL
    
      ACAMINAR TRAVEL
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Girona > ACAMINAR TRAVEL
18/09/2021 Iniciar sessió Registrar-me es català en

TREKKING AL LADAKH - TSO MORIRI (ascensió opcional al Thargang Ri 6106m)
Titol: TREKKING AL LADAKH - TSO MORIRI (ascensió opcional al Thargang Ri 6106m)
Tipus de Producte: Viatges i Trekking  [?]
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Vacances 
  18 dies de viatge
Nivell: Mig/Alt  (**/***)
   Dificultat tècnica:   Moderat [?]
   Esforç fisic:   Exigent [?]
Destí/zona: LADAKH-INDIA
Allotjaments: Camping, Hotel
Transports: Taxi / 4x4, Avió
Entorn: Alta muntanya, Pobles / ciutats
Interès: Esportiu, Turístic, Natura, Paisatge, Cultural, Aventura
Usuaris: Parelles, Grup d'amics, Singles, Senior
Participants: mínim=8 màxim=16
Veure imatge més gran

Info i reserves
972528971
636490831
Contactar ACAMINAR TRAVEL
Dates i preus:
03/08/2019-20/08/2019
2155 €
hab.doble
225 €
(suplement) habitació individual
Descripció
Un viatge al Ladakh sempre resulta fascinant per el viatger que li agrada l´aventura i si a més el fem caminant encara el plaer és millor, ens anirem impregnant del paisatge i del bon fer d´aquella gent.

El Petit Tibet, com també se l´anomena al Ladakh, ha conservat els monestirs molt millor que en el Tibet pròpiament dit, i encara hi podem trobar pintures del segle X.

En aquesta remota regió de Rupshu hi viuen pastors nòmades que van fugir del Tibet xinès, també hi podrem veure alguns llacs d´un color turquesa preciòs, algun d´ells salat i que són pas obligat d´aus migratories.

El contrast en els paisatges farà d´aquest viatge un record inoblidable.

PUNTS FORTS:

- Recorregut de trekking en zones remotes del Ladakh, la zona de Rupshu, sense tanta afluencia de turistes
- Llacs de color turquesa, el Tso Kar (llac salat) i el Tsomoriri envoltat de muntanyes de més de sis mil metres
- Possibilitat d´ascensió a un sis mil molt fàcil, el Thargang Ri de 6106m
- Visites als monestirs budistes més importants del Ladakh.

ITINERARI:

Dia 1: Sortida del vol de Barcelona cap a Delhi

Dia 2: Delhi- Leh.
Arribada a la matinada a Delhi, on conectarem amb el vol que ens portarà a Leh, la capital del Ladakh a 3500m d´alçada. Hi arribarem aviat al matí, ens traslladarem, a l´hotel on descansarem per començar una bona aclimatació. Nit en hotel a Leh.

Dia 3: Visites a la Vall de Leh. Després d’esmorzar anirem en jeep a visitar Shankar Gompa, Shanti Stupa, Tsemo Castle i el monestir de Phyang.

Shankar Gompa - és el primer monestir de l’ordre Gelukpa (barrets grocs) que es va establir al Ladakh. Es troba al bell mig de la ciutat de Leh.
Shanti stupa - és una gran stupa visible des de molts punts de la ciutat, es va acabar de construir a l’any 1985 i va ser un llegat del Guru Japonès Fuji.
El castell Tsemo Castle és anomenat la torre de la victoria al Ladakh.

La resta del dia visita dels mercats locals de la ciutat de Leh.

Dia 4: Visites a monestirs budistes.
Després d’esmorzar, visita dels monestirs més importants que hi ha al voltant de Leh:

Shey - va ser l’antiga capital i on estaven establerts els Reis del Ladakh, abans que es traslladessin al Palau de Leh. En el temple principal del monestir hi ha un gran Buda fet per artesans nepalis.
Thiksey – és un gran monestir situat al damunt d’un turò i per sota seu hi ha situat tota la resta de cases del monestir i del poble. Va ser fundat al segle XV pels monjos Gelukpa.
Hemis – és un dels més importants i més grans del Ladakh. El monestir d’Hemis es va establir al 1672 a.C. quan regnava Senge Nampar Gyalva.

Dia 5: Leh - Rumtse 4200m - Kyamar 4520m
Des de Leh, en un viatge per carretera que travessa la vall de l´Indus i amb diversos monestirs pel camí, s´arriba a Rumtse a 4200m. Carregarem tot a les mules que ens acompanyaran tots els dies, juntament amb tot el personal local. D´aquí, començarem el tresc i amb unes 4 hores s´arriba a Kyamar (Chorten Sumdo) 4520m, on acamparem al costat d´una font, en una vall molt verda. Nit en campament.

Dia 6: Kyamar 4520m (dia d´aclimatació)

Aquest dia ens ajudarà per aclimatar-nos a les alçades, els que vulguin pujaran a un cim de 5 mil metres a sobre el campament i retornaran a dormir a Kyamar. O també pot servir per descansar i anar-se adaptant a l´alçada.

Dia 7: Kyamar - Kyamar La - Tisaling 4750m

Després de l´esmorzar iniciarem l´ascens al coll Kyamar La (5180m), amb vistes espectaculars de la serralada del Changthang i el Kang Yatzé, i baixarem per l´altre costat, on trobarem cabanes de pastors amb ramats de cabres, ovelles i iacs. Després seguirà una baixada còmoda fins al nostre campament a les pastures de Tisaling (4750m). 6 - 7 hores. Dormir en campament.

Dia 8: Tisaling - Thratsang La - Thugje 4590m

Aquest dia amb una fàcil però llarga pujada, arribarem al grandiòs coll Thratsang la a 5170m. Des d´aquest coll, hi ha unes vistes increïbles, de les muntanyes dels voltants i també del nostre proper destí: el llac Tsokar, on arribarem en unes 4-5 hores més. El nostre campament el situarem a la part baixa del poble de Thugje. A la part alta hi ha un bonic monestir que podrem visitar.

Dia 9: Thugje - Phuk 4600m

Un camí fàcil per una pista al costat del llac Tsokar, on si hi ha sort podrem veure algunes de les aus migratòries que s´aturen cada any. D´aquí agafarem un camí cap a la dreta, arribant a Phuk, bonic poble, on acamparem. A la tarda podem ascendir un petit cim al costat del poble, uns 200m de desnivell, i que ens donarà precioses i increïbles vistes de l´entorn. 5 hores. Dormir en campament.

Dia 10: Phuk - Rajun Karu - Gyama Barma 5100m

Creuarem un rierol gelat i anirem pujant gradualment cap al Horlam Kongka La (4930 m.), On gaudirem de la magnífica visió color turquesa del llac de Tsokar, que ja deixem enrere. Després d´una agradable baixada arribarem a Rajun Karu, on ens trobarem amb alguns grups de nòmades tibetans, que van escapar del seu país en ser ocupat per la Xina, amb els seus ramats de iacs, ovelles i cabres de pashmina. Després de compartir una estona amb ells, continuarem el nostre camí ara de pujada cap al Kyamayuri La (5.430 m). L´esforç de la pujada es veurà recompensada per l´esplèndida vista des del coll. En baixada gradual, arribarem a una vall molt verda. on acamparem, Gyama Barma (5150 m). 7 - 8 hores. Dormir en campament.

Dia 11: Gyama Barma - Korzog Phu 4630m

Després d´esmorzar, pujarem el nostre proper coll, el Kostse La (5380 m). Després el camí ens portarà cap al verd vall de Gyama. Ascendirem de forma gradual, seguint l´estreta vall fins a l´últim coll, el Yalung Nyau La (5430 m). Envoltat de muntanyes cobertes de neu, descobrirem el llac Tsomoriri. Baixant en unes 3 hores, arribarem a les pastures d´estiu, anomenades Korzog Phu, on acamparem durant dos dies. Està envoltat de ramats de cabres i iacs, a més d´alguns cims de 6000m. 7 - 8 hores. Dormir en campament.

Dia 12: Korzog Phu - Korzog - Korzog Phu

Dia reservat per aclimatació o imprevistos. Anirem en un passeig fins Korzog, bonic poble al costat del llac Tsomoriri. Visitarem el monestir i també farem una passejada al costat del Llac Tsomoriri. 3 - 4 hores. Dormir en campament.

Dia 13: Korzog Phu - CB Thargang La 5200m.

Aquest dia des dels prats de Korzog Phu pujarem còmodament, fins als prats que hi ha a la base del coll de Thargang la. Trobarem pastors amb els seus ramats de cabres. També trobarem genets que muntats en els seus cavalls passen a l´altra banda de la vall pel pas del Thargang la, gairebé a sis mil metres. Muntarem el campament a uns 5200m d´altitud. 4 - 5 hores. Dormir en campament.

Dia 14: CB Thargang La - Cim Thargang Ri 6106m

Ens aixecarem molt d´hora, per seguir el camí que condueix al Thargang la, alguns anys a penes hi ha neu en aquest camí. Després per camí fàcil arribarem al pic de Thargang Ri a 6106m. Des del cim la vista és espectacular, amb les muntanyes Chamser 6600m, Lungser 6650m, Chalung 6500m, destacant sobre els bonics prats i el llac Tsomoriri, d´un color blau turquesa que hi ha sota. Després de gaudir de les vistes del cim, baixarem al campament, on passarem la nit. 7 - 8 hores. Dormir en campament.

Dia 15: CB Thargang - Korzog 4500m

Baixarem tranquil·lament fins als prats de Korzog Phu i després fins al campament al costat del riu a Korzog. Podrem explorar una altra vegada més el poble i entorn de Korzog, així com el llac Tsomoriri ... 4 - 5 hores. Nit en campament.

Dia 16: Korzog - Leh

Després d´esmorzar, ens dirigirem en vehicles cap a Leh, sempre al costat del riu Indus, passant per Chhumathang, famós per les seves termes amb propietats medicinals. Tarda lliure a Leh. Allotjament en hotel a Leh.

Dia 17: Leh - Delhi

Després d´esmorzar, trasllat a l´aeroport per volar a Delhi. Visita de la ciutat. Dormir en hotel a Delhi

Dia 18: Retorn a Barcelona

Després d´esmorzar, vol de retorn a Barcelona on hi arribarem a les 21 hores

A QUI VA DIRIGIT: Aquelles persones acostumades a caminar per la muntanya que vulguin conèixer aquesta zona d´una manera pausada i tranquil·la, i alhora que cerquin un punt d´aventura. Caminar sempre per damunt de 4500m resulta un xic dur però a la vegada gratificant.

DIFICULTAT
Alta, generalment itineraris de 6 - 7 hores amb algun dia de 8h de marxa efectiva a ritme lent i amb un desnivell acumulat que pot superar els 1000m acumul·lats positius. També és exigent per l´altitud on es desenvolupa tot el trekking.

PREU PER PERSONA: 2155 euros.

INCLOU:

Guia de muntanya d´Acaminar Travel des de Barcelona (Francesc Masó)
Guia local, Cuiner, Ajudant del cuiner, Ajudants del guia
Assegurances i despeses de tot el personal local
Permís d´ascensió al cim
Tendes de 2 persones amb matelàs inclòs
Tenda menjador amb cadires
Tenda cuina
Tenda WC
Pensió completa durant tot el recorregut de trekking
Trasllats en vehicles privats segons explica el programa
Porteig de tot el material amb mules
4 nits d´hotel a Leh, inclou mitja pensió
1 nit d´hotel a Delhi amb esmorzar
Assegurança de viatge i d´accidents a muntanya que també inclou la cancel·lació del viatge per motius justificats
Totes les visites dels monuments mencionats al programa
Assessorament en el material a portar
L´IVA corresponent

NO INCLOU:

Vols internacionals fins a Delhi (amb data de gener 750 euros)
Vols Delhi-Leh-Delhi (amb data de gener 225 euros)
Suplement habitació individual 225 euros
Visat d´entrada a la Índia
Dinars i sopars a Delhi i Leh
Begudes alcohòliques i refrescants durant els dies de trekking
Propines als guies i muleros
Tot el que no estigui en l´apartat Inclou
Qualsevol contratemps que surti del nostre control: carreteres tallades, condicions meteorològiques adverses, accidents, evacuació de ferits, cancel•lació o retards de vols, etc.
És obligatori tenir la llicència de la FEEC nivell D, ja que és la única que cubreix alçades superiors a 5000m

* La planificació de l´itinerari es fa sempre de manera estimativa, ja que depèn de les circumstàncies i condicions climatològiques i d´altres. Es podran fer variacions en funció de les necessitats i eventualitats que es puguin presentar.

INSCRIPCIÓ: Trucant als telèfons 972 528 971 o 636 490 831. També per email a info@acaminartravel.com
_____________________________________________________________________

ACAMINAR TRAVEL SL (agència de viatges formada per un grup de guies de muntanya)

Inscrita al Registre de Turisme de Catalunya: Llicència GC 2584

Reg. Merc. Girona Tom: 2863 Foli: 127 Full: GI-53.283 Inscripció 1ª

DOMICILI:

c/ Puig Oriol, 31

17730 Llers, GIRONA

Tels. 972 52 89 71, 636 49 08 31
Informació facilitada per ACAMINAR TRAVEL Revisat el 14/03/2019Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2021