BONVIURE
      
      BONVIURE
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Barcelona > Bonviure
22/09/2020 Iniciar sessió Registrar-me es català en

31 març - 7 Abril. Setmana Santa. STROMBOLÍ I LES ILLES EÒLIES. SICÍLIA COSTA NORD I PALERM. 8 dies.
Titol: 31 març - 7 Abril. Setmana Santa. STROMBOLÍ I LES ILLES EÒLIES. SICÍLIA COSTA NORD I PALERM. 8 dies.
Tipus de Producte: Estades amb guia  [?]
Categoria: Primavera 
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Vacances 
  8 dies de viatge
  7 dies d'activitat
  7 nits d'allotjament
Nivell: Mig/Baix  (**/*)
   Dificultat tècnica:   Fàcil [?]
   Esforç fisic:   Moderat [?]
Destí/zona: SICILIA COSTA NORD I ILLES EOLIES
Allotjaments: Hotel
Transports: Bus privat, Avió, Vaixell
Entorn: Costa, Mitja muntanya, Pobles / ciutats
Interès: Turístic, Natura, Paisatge, Cultural, Gastronomia, Social, Salut
Usuaris: Parelles, Grup d'amics, Singles, Senior
Participants: mínim=6 màxim=18
Veure imatge més gran

Info i reserves
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Dates i preus:
31/03/2012-07/04/2012
(VIATGE PLE!!!)
785 €
, si reserves abans del 10/02. 815 € després del 10/02. VIATGE PLE !!
Descripció
Com ja sabeu l´Estromboli està en erupció. Nosaltres, privilegiats viatgers, viurem l´espectacle d´una terra viva en constant creació. Prendrem les mesures necessàries de seguretat, guiats per guies vulcanòlegs i guies locals en l´ascensió al Stromboli i viurem un dels millors espectacles del món: l´erupció d´un volcà !!

És un viatge de pel•lícula: Caminarem per les platges de Salina on és van filmar les escenes de El Cartero basada en la bibliografia de Pablo Neruda; per les muntanyes, senders de costa i poblets d´Estromboli i Ginostra de la pel•lícula Stromboli de Rossellini amb Ingrig Bergman; per Vulcano de la pel•lícula homònima amb Anna Magnani; per altres indrets sicilians on s´han inspirat tantes pel•lícules: Il Gatopardo de Visconti, Cinema Paradiso de Tornatore, etc . Un viatge de pel•lícula on el/la protagonista seràs tu.


DIA A DIA


Dia 1. Monreale.

Arribada a Sicília-Palerm.
Catedral normanda de Monreale. Una joia de l’Edat Mitja, una de les millors expressions de l’art medieval mundial. Barreja d’art normand, bizantí, àrab i clàssic. Arribat el vespre ens barrejarem en el caos mundà del casc antic de Palerm, on podem encara endevinar el seu passat esplendorós, cruïlla de fronteres degut al seu caràcter de frontera entre Orient i Occident... Una de les ciutats amb més caràcter d’Europa. Nit al centre de Palerm.


Dia 2. Reserva Natural del Monte Pellegrino

La costa nord de Sicília ens sorprendrà per la seva meravellosa vista del Mediterrà i de la seva illa més gran. Retallada i abrupta i amb petites platges, allotja la ciutat de Palerm, un bon pretext per realizar un espectacular City-Trek on integrarem les meravelloses obres d’art barroques, àrabs, normandes i bizantines de la ciutat. Nit al centre de Palerm.

Dia 3. Stromboli

Al matí, trànsfert fins a Milazzo i ferri fins a Stromboli. Arribada a Stromboli. La perla de les illes eòlies, espatarrant!! Un volcà en forma d’illa, un indret on el temps és el menys important, on els “vehicles” estan fets a mida dels carrers estrets...
Si “lo mar” ens deixa proposem fer la volta a l’illa des del mar per poder gaudir de l’espectacle de les explosions estrombolianes.
Passejada des de Ginostra fins a punta Lena.
Desnivells aproximats: + 200 m / -200 m


Dia 4.

Matí tranquil per passejar per aquest captivador poble sense cotxes, ni fums, únicament amb els naturals: els que el volcà emet sobre mateix del poble. Gustoses platges de sorra negre per anar a prendre un bany.
A la tarda, per a molts, el moment més gustós del viatge: veure en directe una explosió “estromboliana” , al•lucinar amb l’espectacularitat d’un instant on la terra mostra la seva potència en directe. També proposem 2 opcions segons el vostre nivell físic:

1.Veure les explosions de d’un punt més baix .
Desnivells aproximats: + 400m / -400m.

2.Pujar amb un guia vulcanòleg fins al cim de la muntanya i “sentir” les explosions, olorar les explosions, cremar-te el nas amb les explosions.... es- pa- ta- rrant!!!
Desnivells aproximats: + 900 m / -900 m.


Dia 5. Illa de Panarea.

Ferry fins a la petita l´illa de Panarea, pels molts la més bonica. Excursió pel sender de la Caleta dei Zimmari i ascensió a la Punta del Corvo 343 m. Per la tarda, ferri a Salina i allotjament a l´illa.
Desnivells aproximats: + 430 m / -430 m


Dia 6. Illa de Salina.

Visita a “Cala Pollara” famosa per les escenes de la pel•lícula El Cartero i després travessa de l´illa de Salina des del santuari de Madonna del Terzito a Santa Maria Salina. Allotjament a Salina.
Desnivells aproximats: + 600 m / -900 m


Dia 7. Illa de Vulcano.
Visitarem i gaudirem de l´illa de Vulcano , el seu espectacular cràter amb fumaroles constants de sofre i pels més atrevits, gustosos banys de fang o banys d´aigua de mar calenta. Havent dinat, ferri a Milazzo, Sicília. Transfer en mini bus a Palerm, sopar i allotjament.


Dia 8.
Tindrem una estoneta al matí per fer les darreres passejades per Palerm abans del trànsfert a l´aeroport. Vol de tornada a Barcelona.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA


PREUS:

785 €, sense vols, si reserves com a molt tard el 10/02.

1069 €, amb vols i taxes inclosos, si reserves com a molt tard el 17/02, fins a exhaurir-se els bitllets de vol de grup.

815€, sense vols, si reserves a partir de l’11/02.

1099 €, amb vols i taxes inclosos, si reserves a partir del 18/02, fins a exhaurir-se els bitllets de vol de grup.

IMPORTANT: Fer la reserva implica haver fet l’ingrés de la bestreta corresponent com a molt tard en la data indicada.


Nombre màxim de participants: 18


INCLOU:

Vols i taxes d´avió entre Barcelona-Sicília, Palerm-Barcelona

Allotjament en habitacions dobles i esmorzars tots els dies

Tots els trànsferts en mini bus per Sicília i Salina per a realitzar les travesses a peu.

Els dos trànsferts entre l´aeroport de Palerm i la ciutat.

Ferrys de Milazzo-Stromboli-Panarea-Salina-Vulcano-Milazzo

Guies locals i vulcanòlegs en l´Stromboli.

Guia de muntanya de Bonviure.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Assegurança en viatges -consulteu els conceptes inclosos d´aquesta assegurança en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE, l´Assegurança Pòlissa Bàsica de Viatges

L’IVA

Direcció tècnica i gestió del viatge.


NO INCLOU:

Els pícnics del migdia que podràs solucionar fàcilment comprant a les botigues entre 4-5 €. Els sopars, pels quals podrem triar entre diferents restaurants amb preus entre 15-25 €. Els transports públics necessaris per fer el city trek del Dia 2. La barca optativa per donar la volta a l´illa d´Stromboli (15€ aproximadament). Tot allò no especificat en l´apartat anterior.


NIVELL :

Recorreguts al voltant de les 5 h de caminada efectiva segons topoguia. Desnivells entre 200 i 600 de pujada i 200 i 900 de baixada. Per la pujada al volcà Stromboli +900m/ - 900m. Senders en terreny volcànic de dificultat tècnica assequible per senderistes ja iniciats.


MATERIAL :

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable o paravent. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals.


ASSEGURANCES:

Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya primers auxilis i rescat –obligatòria- i una assegurança de viatges –que oferim gratuïtament- per malaltia i repatriació. Podeu veure els conceptes inclosos en aquesta darrera assegurança en el nostre apartat del Racó de Bonvivant, per si us interessés ampliar-la .
Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no és fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 250 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “SICILIA”.

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim de 6 persones. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure OTGC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retrasos, cancelacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

O.T.G.C.-1829
Informació facilitada per Bonviure Revisat el 15/03/2012Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018