BONVIURE
      
      BONVIURE
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Barcelona > Bonviure
22/09/2020 Iniciar sessió Registrar-me es català en

25 de Març - 2 d´Abril. Setmana Santa a JORDÀNIA.
Titol: 25 de Març - 2 d´Abril. Setmana Santa a JORDÀNIA.
Tipus de Producte: Estades amb guia  [?]
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Vacances 
  9 dies de viatge
  7 dies d'activitat
  8 nits d'allotjament
Nivell: Mig/Baix  (**/*)
   Dificultat tècnica:   Fàcil [?]
   Esforç fisic:   Baix [?]
Allotjaments: Camping, Hotel
Transports: Bus privat, Avió
Entorn: Mitja muntanya
Interès: Esportiu, Turístic, Natura, Paisatge, Cultural, Gastronomia, Social, Salut
Participants: mínim=8 màxim=16
Veure imatge més gran

Info i reserves
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Dates i preus:
25/03/2018-02/04/2018
1085 €
, sense vols
1399 €
, amb vols i sense taxes
50 €
, suplement grup de 10 a 12 persones.
140 €
, suplement grup de 8 o 9 persones.
Descripció
Un dels millors viatges de senderisme. Un equilibri perfecte, un viatge amb un ritme marcat pels preciosos contrasts del desert, els peixos de colors dins el corall, la història i la seva arquitectura enmig d’un paisatge natural espatarrant... un viatge com un somni en voltats de dunes i surant sobre un mar salat...on serem de nou els protagonistes, en el país més segur i tranquil d’Orient.

ELS PUNTS FORTS DEL VIATGE

* Caminarem entre els paisatges naturals més bonics de la regió: la reserva de la biosfera de Dana, el desert de Wadi Rum i les gorges i muntanyes de Petra, ens banyarem en les aigües més càlides del Mar Roig.

* El país més segur i tranquil d’Orient.

* Excel·lent contrast de paisatges, colors, textures, etc: desert, dunes, muntanyes, gorges, peixos tropicals dins el corall, banys, meravelles arquitectòniques.

* Hospitalitat beduïna, bon menjar i bon equilibri en còmodes hotels de 4 i 3 estrelles i tres dies en campaments ben condicionats per descansar a gust enmig del desert.

* Hem triat la millor ruta possible i hem prioritzat les caminades i el paisatge natural per sobre de les visites, però no ens deixarem res del més important de la zona: Dana, Mar Morta, Petra, Wadi Rum. Mar Roig, etc.

* Un país amb una història apassionant en que les gran cultures han deixat la seva empremta: hitites, egipcis, grecs, perses, romans, cristians, otomans, àrabs, etc. Coneixerem aquests valors històrics i a més a més els assaborirem amb la rica gastronomia dels país que és un compendi de la cuina oriental: Mansaf, Muskan, Sish Kabab... i per acabar un dels seus dolços ... el Konafa.

DIA A DIA
DIA 1: 25/03. Barcelona - Amman - Madaba ( 26/03 )
Vol Barcelona amb escala a Frankfurt i arribada a l´aeroport de Amman. Trànsfert cap al nostre Hotel a la ciutat de Madaba.


DIA 2: 26/03. Madaba - Dana - Petra
De Madaba, anirem a la reserva de la biosfera de Dana on farem un trekking. Comencem el viatge caminant i gaudint d´un entorn únic: la vall de Dana és d´una extrema bellesa i gran biodiversitat de fauna i flora. Aquesta zona és un punt de trobada d´espècies provinents d´Europa, Àsia i Àfrica. Això és el que la fa única. Després, reprendrem el nostre camí cap a Petra on ens allotjarem.

Temps de caminada: 4 - 5 h de marxes

Nit en Hotel.


DIA 3: 27/03. Petra
Dia per visitar la ciutat de Petra amb el nostre guia local. Farem un recorregut en que prevaldrà el senderisme, ja que Petra és un indret tant al•lucinant des del punt de vista arquitectònic com natural. Visita guiada que ens permetrà descobrir els racons d´aquesta misteriosa Ciutat considerada una de les meravelles del món i que va ser excavada en la roca rosa entre els anys 300 i 400 AC. Visitarem l´escala de 850 esglaons que ens porta fins al monestir, la Tomba Reial, el Teatre, el carrer de les Columnes i el congost del Siq Al Mudlem d´un quilòmetre de llargada que impressiona sobretot per ser molt estret i ventat.

Temps de caminada: 5-6 h

Allotjament en Hotel.


DIA 4: 28/03 Petra - Wadi Rum
Després d´esmorzar farem una caminada d´unes 5-6 h per Little Petra, un preciós paisatge de gorges i roca. Per la tarda, ens traslladarem des de Petra cap al Desert del Wadi Rum -2 h de trànsfert- on arribarem tot just per veure la nostra primera posta de sol al desert. Wadi Rum vol dir la Vall de la Lluna i és un dels deserts muntanyosos més imponents del món. Ens deixarem portar cap a un paisatge lunar espectacular de valls immenses i imponents muntanyes de gres “arenisca” que sobresurten per damunt la sorra de color rosa i blanc i a on les postes de sol s’inunden com en un smoni fet realitat de taronges i i ocres.

Temps de caminada: 5 - 6 h

Ens allotjarem en el nostre campament


DIA 5: 29/03. Trekking pel Wadi Rum
Després d´esmorzar començarem el nostre primer dia sencer de ruta a través del desert del Wadi Rum. Caminarem per un oceà groc ocre esquitxat de torres i cúpules de gres gegants que s´estenen fins a l´infinit. Passarem per magnífics congosts, dunes de sorra blanca i rosa i veurem ponts de roca natural. Caminarem per la Vall d´Um Alouan, travessarem el Burrah canyon i arribarem fins al Jebel Burdah.

Temps de caminada: 6 - 7 h

A la nit, des del nostre campament itinerant, gaudirem de les fantàstiques postes de sol al desert.


DIA 6: 30/03. Trekking pel Wadi Rum
Gaudirem de nou d´aquesta meravellosa experiència del desert de nou embadalits per la bonica estètica d’aquest desert inigualable. Pujarem al Jebel Burdah, travessarem l´estret congost de Fara Ati Chaibh, veurem el pont de roca de Um Fruth i caminarem per l´espectacular Um Sabatah. Al vespre ens instal•larem de nou en un altre campament per passar la darrera nit al desert.

Temps de caminada: 6 h

Nit en campament.


DIA 7: 31/03. Wadi Rum - Aqaba
Darrer dia de trekking al desert. Aquest darrer dia aprofitarem el matí per gaudir per darrera vegada dels colors del desert. Trescarem per Wadi Um Jebel Al-Khuttar, la muntanya d´Al-Khazaali, Lawrence Spring, Wadi Rum Ishrin i Rum Village. Trasllat en vehicle privat cap a Aqaba. Arribem al mar, descans a Aqaba per relaxar-nos a la riba del Mar Roig. Passeig amb barca amb fons de vidre i opció de banyada, fer snorkel o busseig en el mar de Corals. Possibilitat lliure d´anar als socs "zocos" mercats a l´aire lliure, prendre´s un te amb cardamom, la posta de sol reflectida sobre el mar.

Allotjament en Hotel.

Temps de caminada: 4 - 5 h


DIA 8: 01/04. Aqaba - Mar Mort - Madaba
Dia de trasllat cap a Madaba tot fent una aturada per visitar el Mar Mort. El Mar Mort, el punt més baix del planeta i amb la taxa de salinitat més alta del món amb una increïble flotabilitat, ens podrem banyar i gaudir de l´experiència de "caminar" sobre l´aigua i finalment arribarem a Madaba on ens allotjarem.

Temps de caminada: 2 h de marxes puntuals

Nit en Hotel.


DIA 9: 02/04. Madaba - Bcn
Trànsfert a l´aeroport per agafar l´avió de retorn a Barcelona.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

PREU:
1085€ sense vols
1399€ amb vols i sense taxes

Suplement grup 10-12 participants: 50 €
Suplement grup 8-9 participants: 140 €

Suplement habitació individual en els hotels i en la tenda de campanya al desert: 95 euros.

Nombre màxim de participants: 16


INCLOU

Els vols d´anada i tornada entre Barcelona i Amman, via Frankfurt, sense taxes aèries i d’emissió (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).

Tots els trànsferts terrestres des del moment de l’arribada a l’aeroport fins a la sortida.

Guia de muntanya local de parla anglesa.

El Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.

Guia local a Petra de parla castellana.

Allotjament en hotels durant 6 nits. Veure més detalls a l´apartat Allotjaments.

Allotjament en tendes de campanya durant 3 nits, al desert de Wadi Rum. Veure més detalls a l´apartat Allotjaments.

Pensió completa a Jordània llevat d´un dinar a Petra.

L´aigua (mineral embotellada) durant els dies de trekking està també inclosa.

Entrades als llocs esmentats en l´itinerari (Mar Mort, Petra, entrada desert Wadi Rum National Park).

Jeep que ens acompanyarà a Wadi Rum per portar l´equipatge, equip de càmping per a tot el trekking. Amb cuina, assistència i cuiner.

L´ús de WC a tots els llocs dins de Petra, còpies gratuïtes de mapes de Petra.

El passeig en barca al Mar Roig del Dia 7.

El visat per Jordània.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança bàsica de viatge i trekking.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L´IVA corresponent.


NO INCLOU

Les taxes aèries i d’emissió, 158€ a 10/05/2017.
Un dinar (Dia 3 del Dia a Dia. Preu aproximat: 15 €).
Les propines.
Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.


DOCUMENTACIÓ I VISATS. VACUNES.

Cal PASSAPORT amb 6 mesos de vigència. Per facilitar els tràmits d´entrada al país estalviar temps a l´arribada a l´aeroport, des de Bonviure gestionarem l´obtenció del visat abans del viatge. El cost del visat i la seva tramitació estan inclosos en el preu del viatge.

No és obligatòria cap vacuna.

Més informació a
http://www.exteriores.gob.es/Portal/es/ServiciosAlCiudadano/SiViajasAlExtranjero/Paginas/DetalleRecomendacion.aspx?IdP=99


ALLOTJAMENTS

El viatge compta amb 8 nits, d’aquestes 5 són en hotel i 3 en campaments. La majoria dels hotels són el que aquí serien hotels de 3 estrelles. Us en passem un exemple del que farem servir http://www.mariamhotel.com/. Els campaments estan ben condicionats –us en passem un exemple Rum Oasis (https://www.tripadvisor.es/Hotel_Review-g303973-d2692334-Reviews-Rum_Oasis-Wadi_Rum_Al_Aqabah_Governorate.html). El primer amb tot tipus de serveis w.c. i dutxa ( temperatura ambient ) inclosos i amb llits per dormir dins les tendes ; en el segon es dorm en tendes per a dues persones amb matalassos , aquestes tendes les heu de muntar i desmuntar vosaltres amb l´ajuda del guia, no disposa de dutxes ni de w.c; el tercer és també un campament fix ( no cal que muntem les tendes nosaltres ) amb tendes per a 4 o 6 persones on també es dorm en matalassos , aquest campament te un WC i una dutxa ( amb molt poca aigua ja que es porta en camió cisterna ) –és el luxe d’estar apartat del món en plena solitud en el desert durant una nit-.


ELS VIATGES DE SENDERISME O TREKKING DE BONVIURE, ALLOTJAMENTS, TRÀNSFERTS I CONVIVÈNCIA

En tots els nostres viatges preval el caràcter de senderisme i de viatge per sobre del caràcter turístic convencional. Això normalment ens obliga a emprar serveis d’allotjament, trànsferts i d’altres que no són els estàndards, degut precisament al valor de cercar allò més autèntic possible dins d’un viatge de senderisme comercial que garanteixi un satisfactori, fàcil i com més estret millor contacte amb la natura. Aquest fet implica que molts dels allotjaments i trànsferts que emprem els escollim en equilibri entre la comoditat-correcció-pràctic i la ubicació especial per allotjar-nos o realitzar les caminades. Per tant no som una agència de viatges que cerquem els allotjaments segons el luxe o comoditat extra que atorguen. Per tant abans d’apuntar-vos a un viatge assegureu-vos que els allotjaments són els vàlids per vosaltres i no doneu per assentat que el tipus d’allotjament –categoria, comoditat, etc- que vàreu tenir en un viatge nostre anterior es doni en el present o futur, cada viatge és diferent i alhora està pensat per satisfer als participants. Però alhora no podem satisfer en tots els viatges la mateixa categoria d’allotjament.

Bona part dels nostres viatges es desenvolupen en països poc desenvolupats –o bé en zones de països occidentals amb pocs serveis- en que el grau d’infraestructures en vies de comunicació i d’allotjaments és molt bàsica i alhora els costums i ritmes horaris són ben diferents als occidentals, per tant el grau d’imprevistos possibles també és elevat. Sempre treballem per a minimitzar al màxim aquest imprevistos però heu de ser conscients de que si el destí que us apunteu és dins aquest tipus de països els imprevistos són possibles.

En tots els nostres viatges la relació amb el grup i amb el guia és molt estreta, es camina, es menja, es comparteixen inclemències meteorològiques i a vegades es dorm en grup –refugis, albergs, etc-. És imprescindible, doncs, que quan us apunteu a un viatge de senderisme o trekking sigueu conscients de que és un viatge en grup i que el vostre comportament i estat d’ànim ajuda, en ser positiu, al bon desenvolupament del viatge molt més que en un viatge convencional.


NIVELL

Caminades generalment fàcils amb trams rocosos per gorges, desert i dunes. A Petra, uns 250 metres de desnivell a part de les 850 escales per pujar a un monestir. A Wadi Rum, no hi ha desnivell, és desert pla, però es camina per la sorra. Recorreguts inferiors als 16 km.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l´accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/33481197.pdf

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/25198121.pdf

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació: http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions: http://www.bonviure.com/documents/71291366.pdf


MATERIAL

Botes de senderisme. Vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Sac de dormir per les 3 nits de campament. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.


MATERIAL

Botes de senderisme. Vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Sac de dormir per les 3 nits de campament. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 8

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Informació facilitada per Bonviure Revisat el 18/10/2017Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018