BONVIURE
      
      josan aventurs
      Regístrate y podrás suscribirte al boletín de senderismo
Inicio Directorio Catálogo Agenda Revista Territorio Enlaces Extranet
> Directorio > España > Cataluña > Barcelona > Bonviure
28/01/2020 Iniciar sesión Registrarme español ca en

16 de Juny. PUIGSACALM, 1514 m, colors de primavera des d´un dels millors miradors de Catalunya
Título: 16 de Juny. PUIGSACALM, 1514 m, colors de primavera des d´un dels millors miradors de Catalunya
Tipo de Producto: Excursiones con guía  [?]
Categoría: Excursions de 1 dia 
Idiomas: Catalán, Español
Organización: Guiado [?]
Duración: Un día 
Nivel: Medio  (**)
   Dificultad técnica:   Fácil [?]
   Esfuerzo físico:   Moderado [?]
   Horas de caminar:   6 h
   Km de recorrido:   15 Km
   Desnivel acumulado:   700 m
Destino/zona: Puigsacalm
Transportes: Coches particulares
Entorno: Media Montaña
Interés: Deportivo, Turístico, Naturaleza, Paisaje, Cultural, Social
Participantes: mínimo=6 máximo=14
Ver imagen mas grande

Info y reservas
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Fechas y precios:
16/06/2018
20 €
Descripción
El Puigsacalm és un d’aquells cims emblemàtics que cal pujar... amb una estratègica ubicació, a cavall de les comarques de La Garrotxa, Osona i el Ripollès, les panoràmiques des del seu cim són magnífiques en totes les direccions. La ruta triada, circular, combina paisatges oberts amb àmplies vistes i camins per boscos de fagedes i pastures de muntanya verdíssimes que ens recorden paisatges centreeuropeus.

Ascensió al Puigsacalm, mirador privilegiat sobre les comarques d´Osona, la Garrotxa i bona part del Pirineu oriental.

Un cim espectacular al qual pujarem seguint una ruta circular que ens agrada especialment i que hem triat d’entre les múltiples rutes que hi ha per pujar al Puigsacalm.

Seguirem antics camins de matxos, caminarem entre boscos de fagedes i pastures de muntanya verdíssimes, veurem salts d’aigua espectaculars i finalment les espatarrants vistes que ens ofereix el cim: Pirineu, Cadí i Pedraforca al Berguedà, la Garrotxa i els seus cims, Montseny i la plana de Vic; i en dies clars, fins i tot Montserrat i la Badia de Roses...

DIA A DIA
Dissabte 16 de Juny
Ascensió al Puigsacalm, mirador privilegiat sobre les comarques d´Osona, la Garrotxa i bona part del Pirineu oriental. Ho farem per una ruta circular que segueix antics camins de matxos (cavalls de càrrega) des de la banda del Pla Traver, a Ciuret, la zona més humida de Catalunya, fet que permet la presència de les fagedes més extenses del país i de pastures de muntanya que es mantenen verdes bona part de l´any, ambients que ens recorden els paisatges centreeuropeus. De tornada passarem pel Salt de Sallent, una espectacular caiguda d´aigua cap a la Vall d´en Bas.

Desnivells aproximats: +700m / -700m. Unes 6h de caminada efectiva.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA
PREU: 20€

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 14

INCLOU

Guia de muntanya de Bonviure.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU

Pícnic del migdia, que haureu de dur de casa.
El transport d´anada i tornada.
Tot allò no esmentat en l´apartat "Inclou".

TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer algun dels moviments de travessa, coordinació i trasllat.

MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable / paravent. Bastons. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals.

NIVELL

Recorregut per corriols i camins de muntanya a estones més fresats i a estones no tant. Cal tenir bona forma física i hàbit per caminar per terreny de muntanya. Desnivells aproximats +700 m en ascens acumulat i -700 m en descens acumulat. 15 kms. Unes 6 hores de caminada efectiva.

ASSEGURANCES

Bonviure inclou per aquesta sortida una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés de 20 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

G.C.-1829
Información facilitada por Bonviure Revisado el 14/02/2018Inicio | ¿Quienes somos? | Nota Legal | Contacta con nosotros | Publicidad
Excepto donde se indique, el contenido de este sitio web está protegido por una licencia Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018