BONVIURE
      
      BONVIURE
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
22/09/2019 Login Register es ca english

16-17 febrer. INICIACIÓ A LES RAQUETES DE NEU I BANYS TERMALS en balneari de muntanya a la CERDANYA.
Title: 16-17 febrer. INICIACIÓ A LES RAQUETES DE NEU I BANYS TERMALS en balneari de muntanya a la CERDANYA.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Winter 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Weekend 
  3 days of travel
  3 days of activity
  2 accomodation nights
Level: Low  (*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Low [?]
destination: RIPOLLES, ALTA VALL DEL TER
Accomodation: Hotel
Transport: Private cars
Environment: Hills, Mountains, Villages / towns
Interest: Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families, Seniors
persons: minimum=6 maximum=18
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
16/02/2013-18/02/2013
139 €
banys termals, raquetes i àpats inclosos *
Description
La Cerdanya cada any és l´espai de la iniciació a les raquetes i els banys termals a Bonviure. És un plaer difícil de defugir: la bellesa dels espais nevats amb el fred a la cara pensant que t´espera després un plaer calent i un relax gustós de bona cuina compartint taula i llar de foc.

Les raquetes són l´estri més senzill i fàcil de manejar per gaudir en cos i ànima del millor de l´hivern. Amb allotjament al gustós balneari prop de Martinet. Espatarrants excursions a l´estanyet de l´Orri, pla de les Someres i bosc de Guils. El plaer continuarà dins l´escalfor dels banys termals i amb el bon sopar.

Excel•lent manera d’assaborir l´hivern entre gastronomia, bons paisatges i benestar. A part dels banys podeu demanar-vos massatges i altres tractaments.

S´inclou la mitja pensió en bon hotel i entrada als banys, les raquetes, bastons, guia de muntanya, assegurances d´accidents, etc


DIA A DIA

Dia 1 (dissabte 11/02)

Comencem la recepció a les 10.30h a l´estació d´esquí de fons de Guils - si voleu arribar el divendres a la nit i dormir al mateix allotjament només teniu que dir-nos-ho-. Explicació i maneig de raquetes. Excursió al Bosc de Guils i pla de la Feixa. Bonic itinerari dins el bosc amb vistes panoràmiques.

Desnivells de +300m / -300m


Dia 2 (diumenge 12/02)

Excursió a l´estany glaçat de l´Orri, aigüestortes de l´Orri i pla de les Someres. Recorregut espectacular pels plans i boscos endinsant-nos en els ambients fascinants que només ens ofereixen els paisatges hivernals nevats.

Desnivells de +350m / -350m


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY, EL GRAU D’INNIVACIÓ O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREU: 145€, banys termals, raquetes i àpats inclosos *

Nombre màxim de participants: 18

INCLOU

L’allotjament i el sopar de dissabte, a bon hotel-balneari de muntanya de 2 estrelles, en habitacions dobles amb bany i calefacció. Bon ambient, comoditat i gastronomia de nivell.

L’esmorzar de diumenge.

L’entrada als banys del balneari.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Guia de muntanya de Bonviure.

Raquetes de neu i bastons.

Tastet de productes comarcals.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.


NO INCLOU

*Pícnic dels migdies, que podreu dur de casa o comprar al mateix allotjament. Begudes i cafès no inclosos en el menú. Els forfait-aparcament de les estacions d´esquí de fons.


TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges O.T. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.


MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes d’hivern amb impermeable o paravent. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals. Es possible que calguin paraneus (dependrà del grau d’innivació... ja us n’informarem amb temps). En cas que us calguin raquetes de neu i bastons, nosaltres us les podem deixar. Banyador pels banys termals.


NIVELL

Desnivells màxims de +350m / - 350m
Recorreguts d´uns 8 Km diaris
Terreny innivat de bosc i pendents suaus i alguna moderada


ASSEGURANCES

Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.

Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 70 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “RAQUETES CERDANYA”.
Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

G.C.-1829
Information updated by Bonviure at 11/01/2013Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018