BONVIURE
      
      JOSAN AVENTURS
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
18/08/2019 Login Register es ca english

12-14 octubre Pont Pilar ESTANYS DEL DONESÀ I CAPCIR I ROC BLANC 2542 m. Catalunya Nord-SOSTRE COMAL
Title: 12-14 octubre Pont Pilar ESTANYS DEL DONESÀ I CAPCIR I ROC BLANC 2542 m. Catalunya Nord-SOSTRE COMAL
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Autumn 
Languages: Catalan, Spanish, English
Type: Guided [?]
Duration: Long weekend 
  3 days of travel
  3 days of activity
  2 accomodation nights
Level: Medium  (**)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: CATALUNYA NORD
Accomodation: Hostal
Environment: Hills, Mountains
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Social, Health, Other
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families
persons: minimum=6 maximum=16
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
12/10/2012-14/10/2012
199 €
Description
A només 2.30 h de Barcelona el Capcir i Donesà ens acolliran amb el seu espectacular paisatge d’estanys, boscos atlàntics de fagedes i avetoses i cims alpins. Serem feliços caminant pels seus senders amb tots els colors de la Tardor. El Donesà, poc conegut i tant a prop, país de barretina i porró i de parla catalana i occitana ens uneix un passat comú amb aquesta comarca veïna de la Cerdanya i el Capcir. Una meravella pels sentits caminar dins els seus boscos humits, entre estanys maragdes i cims altius.

Època de bolets de ceps i rovellons. Els seus camins ens portaran a saborejar els colors ocres, granes i grocs del bosc atlàntic. Els colors del Donezan a la tardor et fan sentir com el/la protagonista feliç d´un bellíssim quadre impressionista. En definitiva: tan bonica com la Vall d´Aran però més a prop i, sobretot... sense urbanitzar !! Recorreguts en la seva majoria per fons de vall i estanys, ascensió opcional al Roc Blanc, el monarca indiscutible de la comarca.

DIA A DIA

DIA 1,divendres 12/10. Bosc de Jassa Cauda i Estany de Querigut.

Bon començament de l´estada amb un recorregut per dins un bosc humit de conte on els bolets ens faran pujar la micofília fins a cotes de gran felicitat. Aigua per arreu i un estany envoltat de pi negre i servers centenaris.

Desnivells aproximats: +400 m - 400 m


DIA 2,dissabte 13/10. Estany de Laurentí i opcionalment cim de Roc Blanc 2542 m.

Una jornada espatarrant on el bonic camí ens menarà a un preciós estany d’alta muntanya. Pels més caminadors l’ascensió al Roc Blanc ens donarà unes vistes panoràmiques de privilegi sobre un país de cims i estanys.

Desnivells aproximats: Fins al llac + 300 m – 300 m. Opcionalment fins el cim, cal afegir aprox.: + 600 m – 600 m. Aquesta darrera ascensió només la realitzarem si les condicions meteorològiques son bones.


DIA 3, diumenge 14/10. Estanys de Rabassoles, Pic i estany de Llausés 2208 m i estany de Ballbona.

Excel·lent jornada de comiat del bellíssim Donezan entre preciosos llacs, majestuosos boscos atlàntics i les vistes espatarrants a la vall i Reserva Nacional d´Orlú.

Desnivells aproximats: + 600 m – 600 m.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

PREU: 199 €


Nombre màxim de participants: 18


El PREU INCLOU

Allotjaments de dos nits amb esmorzars i sopars.

El guia de muntanya de Bonviure durant tota l’estada, amb el nostre estil habitual.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Tastet de productes locals.

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.


EL PREU NO INCLOU

Els picnics del migdia que podreu comprar al mateix allotjament o a les botigues del poble. Els cafès i begudes i extres fora del menú. Tot allo no especificat en l´apartat "Inclou".


NIVELL

Desnivells mitjos de l’estada + 600 m – 600 m. Desnivell per l’ascensió opcional al Roc Blanc: + 900 m - 900 m. Entre 4 i 5 h de marxa efectiva segons topoguia i generalment amb bons senders d´alta muntanya. Recorregut màxim en un dia: 12 km


ALLOTJAMENT

En hostal familiar local, en habitacions individuals, dobles i triples.


TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer algun dels moviments de travessa, coordinació i trasllat.


ASSEGURANCES

Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya primers auxilis i rescat –obligatòria en tots els nostres viatges tant a l’estat espanyol com fora de l’estat i independentment de la durada del viatge.
L’assegurança de viatge (per malaltia o accident no associats al senderisme o qualsevol altre incidència sobrevinguda durant el viatge) no s’inclou en el preu. Si no en teniu i voleu contractar-ne una, podeu sol·licitar la tarja sanitària europea a la Seguretat Socila o si voleu, nosaltres us podem gestionar una assegurança privada: consulteu les que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 48 HORES MÉS TARD.


MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, si en fas servir habitualment. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 90 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular BONVIURE TREK, posant el vostre nom i cognom + DONESÀ

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Information updated by Bonviure at 01/10/2012Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018