BONVIURE
      
      BONVIURE
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
20/09/2019 Login Register es ca english

22-23-24 setembre. PONT de la MERCÈ. COSTA VERMELLA, COTLLIURE, RESERVA NATURAL DE LA FAGEDA DE LA M
Title: 22-23-24 setembre. PONT de la MERCÈ. COSTA VERMELLA, COTLLIURE, RESERVA NATURAL DE LA FAGEDA DE LA M
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan, Spanish, Other languages
Type: Guided [?]
Duration: Long weekend 
  3 days of travel
  3 days of activity
  2 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Moderate [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: COSTA VERMELLA
Accomodation: Hotel
Transport: Private cars
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Other
Users: Couples, Group of friends, Singles
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
22/09/2012-24/09/2012
199 €
Description
Caminarem pels meravellós contrast de fagedes majestuoses a la reserva natural de la Massana i el mar bellíssim del Rosselló. Senders sota castanyers en un dolç Pirineu i banyades - si voleu - en una costa brava cristal.lina i poc transitada. Farem el cim fàcil i assequible i espatarrant de vistes del Salfort 980 m
Platges desertes i pobles encisadors com Cotlliure, musa d´artistes com Picassó, Manet, etc. Caminar, banyar-se, captivar-se amb les mil tonalitats del nostre mar i amb les seves postes de sol.

Bon final de temporada de banys. El Setembre tebi i refrescant, sense la calor abrusadora de l´estiu. I per acabar, com sempre un cremat de rom a la platja.

DIA A DIA

Dia 1

Camí de ronda preciós entre Cap Castell, Paulilles, platja Valentí, Cap Bear i Port Vendres.Un dia d´enamorament amb el mar. Soparem a Cotlliure.

Desnivell: +200m -200m.Dia 2

Reserva Natural de la Massana. Pic de Salfort-Font de les Culomates-Font d´´en Cassanyes-Coll de Ballauri. Espectacular mirador del mediterrà enmig de fagedes i castanyers.

Desnivells: +550m -550m. Sopar a Cotlliure.Dia 3

Vorejarem el mar en la costa de Banyuls de la Merenda,vinyes verdes vora el mar –un clàssic de Bonviure al Roseelló guiat pel nostre guia empordanès-. Preciós camí de ronda guarnit amb bones platges pels primers banys de l´estiu.

Desnivells: +200m -200m.

PREU

199 EURNIVELL

Desnivell mig de l´estada + 250 m - 250 m. Bons camins de ronda vorejant el mar i excel·lents camins de muntanya a la muntanyaINCLOU

Guia de muntanya, allotjament en habitacions dobles i 2 triple en suites, esmorzars, assegurances d´accidents i rescat en muntanya, gestió del viatge, cremat de rom, l´IVA.NO INCLOU

Picnics els podeu comprar al poble.Tot allò no inclòs en l´apartat anterior.


ALLOTJAMENT

En allotjament en habitacions dobles i 2 triples en suites.

TRANSPORTS:
El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges O.T. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

MATERIAL :
Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable o paravent. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals.ASSEGURANCES:
Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat.

RESERVES:
Podeu fer-ho clicant al botó SOL·LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 60 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “BRAMA”.
Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

Nombre mínim de participants: 6

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim de 4 persones. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

G.C.-1829

Veure condicions generals de contractació
Information updated by Bonviure at 06/09/2012Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018