BONVIURE
      
      BONVIURE
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
20/09/2019 Login Register es ca english

2-8 d´agost. LES 3 VALLS: NEOUVIELLE, CHISAGÜES I CHISTAU -opció Robiñera 3003m. Aragó i França.
Title: 2-8 d´agost. LES 3 VALLS: NEOUVIELLE, CHISAGÜES I CHISTAU -opció Robiñera 3003m. Aragó i França.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  7 days of travel
  7 days of activity
  6 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: PN Pyrénées i Mt.Perdido. PIRINEUS França-Aragó.
Accomodation: Hostal, Hotel
Transport: Private cars
Environment: Hills, Mountains, Villages / towns
Interest: Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families, Seniors
persons: minimum=4 maximum=18
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
02/08/2012-08/08/2012
499 €
, tot inclòs* menys pícnics
Description
T´oferim una tria d´alguns dels paratges més espectaculars i encisadors de les nostres grans muntanyes: els Pirineus. Entre Osca i França trobem valls profundes i verdes envoltades de parets, cims i crestes que treuen l´alè. Aquest viatge és un veritable bombó !!

Grans valls glaciars amaguen el tresor dels seus nombrosos llacs i cascades. Un plaer per gaudir de l´alta muntanya a l´abast de tots, per gaudir d´una natura que omple l´esperit i satisfà les expectatives dels i les senderistes.

ELS PUNTS FORTS DEL VIATGE

• Paisatge veritablement espatarrant !!

• Bons allotjaments i bon menjar.

• Itineraris assequibles amb opcions per allargar el recorregut i fer 3 cims.

• Podràs fer un 3000 -si vols-, el Robiñera de 3004 m i realitzar un viatge contrastat: boscos, estanys, poblets, cims, etc....

• Preu econòmic immillorable, bon equilibri qualitat-preu i bons serveis en l´allotjament


DIA A DIA

DIA 1
Vall de Pineta.
Al fons de la Vall de Pineta, allà a on el riu Cinca es forma alimentat pels rius i barrancs que es desplomen des de les alçades del Circ de Pineta, la natura és un espectacle. Excursió curta fins a el salto del Cinca, la cascada del Balcón de PIneta. Aigua, boscos de pi i faig i prats de muntanya.
Desnivells aproximats: +400m / -400m.

DIA 2
Circ de Pinarra i Puerto Viejo.
Continuem del viatge amb el desconegut Circ de Pinarra i l’estany de Gorgo de Puerto Viejo. Seguint el camí transfronterer que mena al Puerto Viejo de Bielsa, sortirem des del P. National des Pyrénnées i travessarem la frontera des de França cap a Espanya. Un cop al coll, si la meteorologia ho permet, qui vulgui podrà pujar fins al cim Puerto Viejo 2723m. Vistes espatarrants des del cim al cercle de Barroude amb tots els seus 3.000 –Pic Heid, Gerbats, Troumousse, etc..
Desnivells aproximats: fins al coll +600m /-600m. Cal afegir-hi +300m/-300m si es puja al cim Puerto Viejo.


DIA 3.
Reserva Natural del Néouvielle, Parc National des Pyrénées, la joia de la corona francesa al Pirineu.
Anirem a al vall veïna de França per descobrir un dels paisatges d’alta muntanya més bells dels Pirineus: el massís del Néouvielle. Caminarem de llac a llac, envoltats de cims i crestes que veurem emmirallar-se en les aigües dels llacs d’Auberts, Aumar, Laquettes i Orédon. Ascensió fins al Coll de l’Hourquette, amb vistes espectaculars d’un paisatge farcit de llacs i cims presidits pel Néouvielle.
Desnivells aproximats: +700m / -700m.

DIA 4. Vall Chisagüés, Circ de la Múnia i OPCIÓ A UN PRECIÓS 3000 el Pic Robiñera, 3004m.
Des de la Vall del Real o Chisagüés pujarem gaudint de l’ambient de l’alta muntanya fins a l’espectacular circ glaciar de La Munia, amb els seus dos Ibons. Temps per deixar-nos acollir per la presència dels cims envoltants, com La Múnia o el Robiñera. Opcionalment, podrem pujar al Robiñera, tot un senyor 3000!
Desnivells aproximats: +700m/-700m.
Suplement cim Robiñera, cal afegir-hi +450m/ -450m.

DIA 5
Basa de la Mora.
Ens desplacem a la Vall de Plan per anar a gaudir d’un dels ibons més bells del Pirineu, l’Ibon de Plan o Basa de la Mora. L’escenari que ens ofereixen les Peñas i Collados que envolten l’ibón, la seva imponent presència, és un espectacle geològic que no pot deixar ningú indiferent... és un indret simplement preciós.
Desnivells aproximats: +450m / -450m.

DIA 6
Ibones de Barleto i opció al cim de Punta Suelza, 2971m.
Per camí còmode ens enfilarem a la base de la Punta Suelza per gaudir de la de l’entorn solitari dels Ibones de Barleto, a on segurament tindrem la companyia llunyana d’isards i aus de rapinya.
Desnivells aproximats: +400m / -400m. Opcionalment farem cim a la punta Suelza, afegint-hi +470m/-470m.

DIA 7
Gorja d’Escuaín.
El darrer dia farem un itinerari curt des del poblet de Rebilla per anar a un mirador sobre el riu Yaga i la gorja d’Escuaín. De tornada, ens aturarem al bonic poble de Tella, a on podrem fer un tomb per la seva ruta de les 3 ermites i el dolmen. Dinar de comiat i retorn a casa.
Desnivells aproximats: +200m /-200m


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREU: 499 €, tot inclòs* menys pícnics.

Nombre màxim de participants: 18


INCLOU:

Tots els allotjaments en habitacions dobles amb bany, tots els esmorzars i tots els sopars llevat de l’últim sopar a Bielsa.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Guia de muntanya de Bonviure, com sempre.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU:

Picnic del migdia, que podreu comprar als pobles, o al mateix allotjament per uns 5€ i el sopar de l’últim dia a Bielsa –preu del sopar aproximat: 14 €. L’aparcament del cotxe i autobús obligatoris per accedir a l’inici de l’excursió del Dia 3.


TRANSPORTS:

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges O.T. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.


NIVELL:

Al voltant de 5h de temps marxa efectiva, tret d’un dia de 7h, i el primer i darrer dia, de 2h-3h. Desnivells tant de pujada com de baixada entre 400m i 700m (tret del darrer dia, amb pujada i baixada de 200m).
Les dues ascensions opcionals al Punta Suelza i al Robiñera afegeixen uns 450m de desnivell de pujada i baixada i entre 2h30 i 3h de temps de marxa efectiva. La del Puerto Viejo, uns 300m i unes 2h de temps de marxa efectiva.
Terrenys variats: camins, senders, algun corriol pedregós o roquissar, glevers, etc. Assequibles per a caminadors habituats als itineraris de muntanya dels Pirineus.


ALLOTJAMENTS:

Hotel de 3 estrelles durant 4 nits i en Hostal Rural de muntanya durant 2 nits. Allotjaments còmodes i amb encant, amb cuina local en un ambient acollidor, mireu-vos les fotos !!
Si voleu més detalls sobre els allotjaments, si us plau, consulteu-nos-ho.

MATERIAL:

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable o paravent. Barret, ulleres de sol. Pals per caminar, si en fas servir habitualment. Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

ASSEGURANCES:

Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat (obligatòria).
Si voleu contractar una pòlissa d´assegurances de viatge addicional, si no en disposeu, us la podem tramitar, amb un preu a partir de 5 €. Podeu trobar-ne més informació al nostre apartat del Racó del Bonvivant.

RESERVES:

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 150 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “LES 3 VALLS”.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

Nombre mínim de participants: 4

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”
"Bonviure OTGC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retrasos, cancelacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

O.T.G.C.-1829
Information updated by Bonviure at 06/06/2012Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018