BONVIURE
      
      BONVIURE
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
22/09/2019 Login Register es ca english

3-4 desembre. CAMINADES AMB ELS PASTORS I CAMÍ DELS BONS HOMES. PN CADÍ
Title: 3-4 desembre. CAMINADES AMB ELS PASTORS I CAMÍ DELS BONS HOMES. PN CADÍ
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Autumn 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Weekend 
  2 days of travel
  2 days of activity
  1 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: PN CADI
Accomodation: Hotel
Transport: Private cars
Environment: Hills, Villages / towns
Interest: Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health, Other
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families, Seniors
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
03/12/2011-04/12/2011
129 €
Description
Tens al davant una proposta de senderisme, gastronomia i diversió cultural molt atractiva i innovadora que et deixarà satisfet caminant, menjant i descobrint.
Gaudirem de meravellosos camins alhora que passejarem durant el primer dia amb el pastor, coneixerem la seva feina i la seva artesania, assaborirem els seus formatges i la carn a la brasa de les seves ovelles.
Sense deixar el nostre fil conductor del senderisme descobrirem una comarca amb la seva gent, els seus protagonistes: pastors, formatgers, artistes, etc per esdevenir nosaltres protagonistes també d’uns dies inoblidables.
Aquest viatge va dirigit als caminadors curiosos amb ganes de descobrir realment el seu país i la seva gent a través de camins preciosos amb el fil conductor de la vida de pastor i la història i poesia del temps dels Bons Homes.
En aquest viatge trobaràs:
Senderisme: 2 preciosos itineraris de nivell mig en que anirem a buscar les cares sud ben assolellades en un paisatge grandiós.
Molt més que senderisme: gastronomia comarcal feta pels mateixos pastors, poesia recitada pels mateixos poetes comarcals, històries, música i activisme senderístic-cultural amb l’objectiu de descobrir i divertir-nos amb el nostre paisatge, els nostres camins i amb nosaltres mateixos.
GUIA: Ramon Martí

DIA A DIA

Dia 3. Acolliment i Esmorzar amb el pastor. Carn de xai a la brasa, els qui no vulguin menjar carn podrà esmorzar d’altres menges: formatge, fruita, etc. Excursió amb el pastor mentre ell fa la seva feina ens explicarà la seva feina, la seva artesania, etc. Desnivell: + 500 m – 500 m

Dia 4. Vall de Gòsol, solana de la Muga i Castell de Termes. Preciosa excursió seguint una part del Camí dels Bons Homes. En ple Parc Natural del Cadí seguirem un bonic camí coneixen la història dels càtars i la poesia del seu temps recitada. Desnivell: + 450 m – 450 m

FITXA TÈCNICA

PREU: 129 € pels 2 dies 3-4.
Inclou la mitja pensió amb l´esmorzar de tots els dies i l´esmorzar de pastor del primer dia. L´esmorzar: carn de xai a la brasa o altres menges com formatge i fruita

Nombre màxim de participants: 18

TAMBÉ INCLOU:

Assegurança d’accidents en muntanya.

Magnífiques excursions de senderisme

Guia de muntanya de Bonviure i del Parc Natural del Cadí-Moixeró i creador de la idea original del Camí dels Bons Homes que us guiarà tots els dies

Excursió amb pastor d’ovelles el primer dia per conèixer la seva feina i la seva artesania

Recital de poesia i vetllada amb ball d’acordió el dia 3

Organització i gestió tècnica del viatge

L´IVA


NO INCLOU:
Pícnic del migdia que podreu dur de casa o comprar al mateix allotjament. Begudes i cafès extres no inclosos en el menú del sopar.


TRANSPORTS:
El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges O.T. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

MATERIAL :
Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable o paravent. Picnic del primer dia, la resta de picnics els pots comprar al poble o a l’allotjament. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals.

NIVELL:
Camins senzills i fresats de muntanya. Desnivells màxims de +500m -500m.

ASSEGURANCES:
Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat.

RESERVES:
Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 80 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “PASTORS CAP DE SETMANA”.
Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

Nombre mínim de participants: 4

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim de 4 persones. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

O.T.G.C.-1829
Information updated by Bonviure at 08/11/2011Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018