BONVIURE
      
      JOSAN AVENTURS
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
18/08/2019 Login Register es ca english

6-7-8 de gener- Raquetes i banys termals a la Cerdanya francesa- 3 dies
Title: 6-7-8 de gener- Raquetes i banys termals a la Cerdanya francesa- 3 dies
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Winter 
Languages: Catalan, Spanish, English, Other languages
Type: Guided [?]
Duration: Long weekend 
  3 days of travel
  3 days of activity
  2 accomodation nights
Level: Low  (*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Low [?]
destination: Cerdanya francesa
Accomodation: Country house
Transport: Private cars
Environment: Hills, Mountains, Villages / towns
Interest: Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families, Seniors
persons: minimum=4 maximum=18
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
06/01/2012-08/01/2012
219 €
Description
La Cerdanya cada any és l´espai per gaudir de les raquetes i els banys termals a Bonviure. És un plaer difícil de defugir: la bellesa dels espais nevats amb el fred a la cara pensant que t´espera després un plaer calent i un relax gustós de bona cuina compartint taula i llar de foc.

El Capcir i la Cerdanya francesa ens ofereixen l’autenticitat de les valls amagades sorprenentment properes. Gaudirem d’estanys envoltats de calma i boscos de pi negre. A l’hivern, la bellesa s’accentua amb el resplendent mantell de neu.

Les raquetes són l´estri més senzill i fàcil de manejar per gaudir en cos i ànima del millor de l´hivern. Amb allotjament a una agradable i familiar Casa Rural a la Cerdanya amb bona cuina francesa i catalana. Espatarrants excursions a l’estany de l’Aude, valls de Planès i Eina. El plaer continuarà dins l´escalfor dels banys termals i amb el bon sopar. Excel•lent manera d’assaborir l´hivern entre gastronomia, bons paisatges i benestar.
Tot plegat, un bon regal de reis que ens ofereix la natura i el Bonviure...
S´inclou la mitja pensió , les raquetes, bastons, guia de muntanya, assegurances d´accidents, etc


DIA A DIA

DIA 1 (divendres 6)
Estany de Pradella i Estany Negre. Ens trobarem a la ciutadella de Mont-Louis i en poca estona ja estarem endinsats dins l’encisadora bellesa dels boscos del Pirineu a l’hivern. Per camins vorejats de pi negre arribarem a l’Estany de Pradell, a on tímidament treu el cap el senyor de la Cerdanya, el Carlit. La tornada ens durà a un altre preciós estany, el Negre. Desnivells: + 350 m/- 350m.

DIA 2 (dissabte 7/1)
Vall de Planès. Gaudirem del privilegi d’una de les valls més desconegudes i menys visitades de l’Alt Conflent. Remuntant la vall ens sentirem envoltats per la grandesa dels imponents vessants rocallosos i cresteruts del Pic del Boc, el Serrat de les Fonts i el Cambredase. Un cop acabada l’excursió, banys termals a St. Thomas, opcionals. Desnivells: + 500 m /- 500 m

DIA 3 (diumenge 8/1)
Vall d’Eyna. A tocar de l’allotjament es troba la Reserva Natural de la Vall l’Eyna, valorada pel seu valor botànic i natural. Una caminada per l’engorjada part baixa d’aquesta vall en aquesta època en què la neu vesteix d’encís el territori ens durà a descobrir un paisatge encisador al llarg del riu i els boscos que l’envolten. Desnivell de +450m / -450m. Comiat del grup.

FITXA TÈCNICA

PREU: 219€

Nombre màxim de participants: 18

INCLOU

La mitja pensió.
Guia de muntanya.
Raquetes de neu i bastons.
Assegurança d´accidents en muntanya.
L´IVA.
Direcció i gestió tècnica del viatge.
Tast de productes comarcals com sempre des de fa més de vint anys.

NO INCLOU

Els pícnics del migdia que podreu comprar al mateix allotjament.. Els cafès i begudes i extres fora del menú. Els banys termals (al voltant de 5€).

TRANSPORTS
El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges O.T. 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

NIVELL
Desnivells màxims en una jornada: + 500 m / – 500 m. Distàncies inferiors a 10km. Pendents moderats.

MATERIAL
Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable o paravent. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals.

ASSEGURANCES
Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat.

RESERVES
Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 100 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “RAQUETES REIS”.
Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

Nombre mínim de participants: 4

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim de 4 persones. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul·lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

O.T.G.C.-1829
Information updated by Bonviure at 22/11/2011Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018