BONVIURE
      
      BONVIURE
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
19/09/2019 Login Register es ca english

29 desembre -4 gener. Les joies del Sud. Tres Parc Naturals, La Breña, Alcornocales i Grazalema
Title: 29 desembre -4 gener. Les joies del Sud. Tres Parc Naturals, La Breña, Alcornocales i Grazalema
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Winter 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  7 days of travel
  6 days of activity
  6 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: ANDALUSIA
Accomodation: Hostal, Hotel
Transport: Private bus, Airplane
Environment: Plains, Coast, Hills, Villages / towns
Interest: Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social, Health
Users: Couples, Group of friends, Singles, Families, Seniors
persons: minimum=6 maximum=18
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
29/12/2011-04/01/2012
669 €
sense vols//799€ amb vols inclosos. QUEDA 1 PLAÇA!!!
Description
Viurem un cap d’any molt gustós en mig de les millors platges i penyasegats del sud. Ens enlairarem fins a trobar els Pinsapos –els avets del sud- a més de 1500 m i farem preciosos cims de vistes panoràmiques capbussant-nos dins els boscos humits de les sureres.
Un cap d’any vora el mar amb el gust deliciós d’Andalusia i amb la seva gent més castissa, la de Cadis –Caí- . Preciosos senders vora el mar resseguint platges i cingles, amb indrets emblemàtics de la geografia com Trafalgar, Barbate, Grazalema, etc. Poblets blancs en mig d’un paisatge verdíssim i preciosos camins de muntanya que guarden joies com el pinsapar –l’avet del sud que pot arribar als 35 m-

DIA A DIA

Dia 29. Arribada a Sevilla, ens trobem a l´hotel. Organitzem l´arribada fins a l´hotel.

Dia 30. Penyasegat de la Breña una camí preciós que voreja una de les zones de costa més boniques de la península. El mar sempre present, pinedes oloroses, cingles imponents i el nostre camí que deliciosament ens regalarà unes vistes espatarrants.

Dia 31. Una manera excel·lent d’acabar i començar l’any. Seguirem el camí que ens portarà a Trafalgar seguirem vora platges immenses: el gust d’allò que sembla infinit, grandiós, bonics senders sempre vora el mar. Cap d’any de manera tradicional -si voleu- en el petit poble de Caños de Meca. El gust i l’alegria per la festa a Andalusia.

Dia 1. Despertar i gustós d’un nou any dins el P.N de la Breña. Una excel·lent manera de començar l’any. Senders dins les pinedes i sobre els penyasegats amb vistes a les costes africanes.

Dia 2. Deixem Caños de Meca i ens endinsem dins el P.N. de los Alcornocales per acabar a Grazalema seguint la ruta de muntanya de “Los Pueblos Blancos”. Abans però realitzarem un dels senders més bonics de la regió a la Salceda: boscos frondosos, aigua, molses i líquens per arreu en un a raconada màgica per acabar fent un cim fàcil d´ excel·lents vistes.

Dia 3. Una preciosa travessa clàssica de la zona passant pel salt del Cabero. Anirem de Benaocaz a Garzalema, una delícia de paisatge característic de les muntanyes del sud: verd, cingleres arrogants, boscos i preciosos senders i amb un final a Grazalema un bonic poblet blanc envoltat de muntanyes

Dia 4. Pinsapar i cim de San Cristóbal 1584 m . Un dels dies més bonics del viatge en que coneixerem el preciós bosc dels avets del sud, amb les seves capçades altíssimes que contrasten el seu aire centreeuropeu amb la seva ubicació més meridional. Excel·lents vistes des del cim. Trasllat a l´aeroport i acomiadament.

PREU: 669 € sense vols//799€ amb vols inclosos


INCLOU

El vol d´anada i tornada (NOMÉS EN L´OPCIÓ VOLS INCLOSOS)

Tots els allotjaments (en habitació doble amb bany) i esmorzars del viatge.

Tots els sopars llevat del primer i del de Cap d´Any -per aquest darrer hi haurà un indret econòmic per fer la festa de Cap d´Any-

Tots els trànsferts interns per carretera de viatgers, en transport privat, des de l´arribada el primer dia, a l´aeroport el darrer dia.
Aeroport-Sevilla
Sevilla-Caños de Meca
Caños de Meca-Travessa P.N. Alcornocales-Grazalema
Grazalema-aeroport Sevilla

Tots els trànsferts d´equipatges.

Guia de muntanya de Bonviure, com sempre.

Assegurança d´accidents en muntanya.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L’IVA.


NO INCLOU:

Les taxes d´aeroport+carburant+emissió: 59 €. Els pícnics, que podreu comprar al mateix allotjament o bé a les botigues del poble els altres dies. El primer sopar i el de Cap d´Any en que buscarem un indret econòmic per fer la festa de Cap d´Any -els qui volguin-. EN L´OPCIÓ VOLS NO INCLOSOS: Els vols d´anada i tornada i el trànsfert de l´aeroport a Sevilla del primer dia (si vols te´l podem facilitat... posa´t en contacte amb nosaltres!).

NIVELL:

Camins fàcils. Senders senyalitzats i ben acondicionats. Alguns tram de platja i zona rocallosa. Senders senyalitzats i ben acondicionats. Alguns tram de platja i alguna zona rocallosa. Desnivells en la zona de costa inapreciables. Desnivell màxim en la zona de muntanya en un dia en ascens: + 750 m i en descens: 600 m. Recorregut màxim en un dia: 14 km, en la seva majoria recorreguts inferiors als 11 km.

AVIÓ o TREN PER ARRIBAR I SORTIR DE SEVILLA EN LA OPCIÓ VOLS NO INCLOSOS

En aquest moments -24/10/2011- vols econòmics a 128 € anada i tornada. Si voleu us podem treure els bitllets nosaltres, demaneu-nos informació. També hi podeu anar amb tren o l´AVE.


MOTXILLA:
Petita. En que hi portarem únicament les coses que utilitzarem durant el dia.( aquesta motxilla és la que podem utilitzar com a equipatge de mà al avió)
Bossa de viatge on hi durem tot el necessari pel viatge i que serà la que facturarem.

MATERIAL:
Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable o paravent, banyador?, un bon llibre, etc. Motxilla petita i bossa de viatge.

ALLOTJAMENT:
Hotels i hostal

ASSEGURANCES:
Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat (obligatòria).
Si voleu contractar una pòlissa d´assegurances de viatge addicional, si no en disposeu, us la podem tramitar, amb un preu a partir de 5 €. Podeu trobar-ne més informació al nostre apartat del Racó del Bonvivant.
Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no és fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

RESERVES:
Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 200 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom i “ANDALUSIA CAP D’ANY ”.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.
Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants:18

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim de 6 persones. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”


O.T.D.G. 1829

"Segons l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "
Information updated by Bonviure at 21/12/2011Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018