BONVIURE
      
      EDITORIAL PIOLET
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
24/01/2021 Login Register es ca english

ALPS SUÏSSOS: GRINDELWALD-JUNGFRAU-LAUTERBRUNEN
Title: ALPS SUÏSSOS: GRINDELWALD-JUNGFRAU-LAUTERBRUNEN
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Summer 
Languages: Catalan
Type: Guided [?]
Duration: Holidays 
  8 days of travel
  6 days of activity
  7 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: ALPS SUISSOS
Accomodation: Mountain Hut, Hotel
Transport: Private bus, Airplane
Environment: Mountains
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Food
Users: Couples, Group of friends, Children, Seniors
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
04/08/2010-11/08/2010
999 €
Vols, pensió complerta i transfers tot inclòs
Description
L’ànima més delicada i exquisida de Suïssa batega entre aquestes tres valls. És fàcil sentir-se reconfortat observant aquestes muntanyes, boscos i estanys. Aquí un es deixa embriagar per una sensació d’assossec i tranquil·litat, doncs sap sense dubte que està davant d’un dels paisatges més bonics del món.

La trilogia de les muntanyes més emblemàtiques dels Alps és perfecta, es tracta d’una bellesa monstruosa i espiritual: Eiger, Jungfrau y Mönch “l’Ogre, la Verge i el Monjo”. Els nostres camins per prats i boscos d’avet ens permeten gaudir amb comoditat de les vistes a les glaceres i als poblets amb les cases de fusta guarnides amb flors. Una muntanya encara viva amb ramats a les pastures i imponents formatgeries que ens permeten delitar-nos amb un dels millors formatges del país.

DIA A DIA

DIA 1.
Vol d’anada a Ginebra i transfer en tren fins a Grindelwald. Allotjament en hotel-alberg.

DIA 2.
Excel·lent començament de l’estada amb el preciós camí a Faulhorn 2680 m. Serem feliços caminant pels estanys alpins de Bachsee on l’impressionant Wetterhorn de 3701 m amb les seves glaceres penjants és reflecteix en les seves aigues.Vistes espatarrants dels llacs d’Interlaken.
Desnivells: + 700 m – 700 m

DIA 3.
Pujarem amb el trenet fins a sota la impressionant paret de l’Eiger, la més prestigiosa cara nord dels Alps. Una bellesa arrogant i monumental. El nostre camí ple prats florits de flor de neu ens mostra les meravelles dels muntanyam alpí des del Jungfrau 4158 m i el Monch 4099 m. Bellesa en estat pur, farem cim a Männlichen 2343 m.
Desnivells: + 350 m – 800 m

DIA 4.
Canviem de vall i ens anem a Lauterbrunen. Noves perspectives d’una vall deliciosa que amaga joies com les gorges de Staubbachfall on l’aigua i el gel han cret meravelles. Farem el camí de les gorges i també el deliciós corriol de Sfinental i Gimmelwald sorpresos pel muntanyam i les glaceres de l’Abendsonne.
Desnivell: + 650 m – 650 m

DIA 5.
Dia lliure on la pujada amb tren fins al Jungfraujoch és fa irresistible. El tren de muntanya més famós del continent ens mena fins a més de 3500 m en plena glacera de l’Aletchgletcher la més gran d’Europa continental. Una monstruositat captivadora.

DIA 6.
Canviem de vall i ens perderem entre les “delicatessens” de l’estanyet de Hornseelli entre glevers verdíssims on esperem veure a la Heidi entre prats florits guarnits al fons per les glaceres estintolades del descomunal Mittelhorn 3705 m. Baixarem entre cabanes de pastors fins a Rosenlaui.
Desnivell: + 400 m – 750 m

DIA 7.
Ens ficarem a l’entranya del massís per celebrar un bon final de viatge. El camí dirección Stieregg passa sobre l’imponent vall glaciar de Grindelwalglecher des d’on divisarem l’imponent Finsterarhorn 4274 m el monarca indiscutible de l’Oberland i tota la seva cort de cims espatarrants de més de 4000 m com el Lauteraarhorn, Scheekhorn, etc.
Desnivell: + 650 m – 650 m

DIA 8.
Darrers passeig a Grindelwald d’acomiadament i tornada a Barcelona primer amb tren fins a Ginebra i finalment amb avió.

FITXA TÈCNICA


DATES: 4-11 agost

PREU: 999 € (*)

INCLOU:
La Pensió Completa en habitació doble. Transfer en tren d’anada i tornada entre Ginebra i Grindelwald,i Swis Card –una tarja amb la qual els preus dels telefèrics costen el 50 % del preu convencional-, assegurança d’accidents en muntanya, guia de muntanya durant tot el viatge. Direcció i gestió del viatge.

NO INCLOU:
Els telefèrics i trenets de muntanya, calculeu uns 59 € aproximadament a part dels que us gasteu en el dia lliure. Els extres fora del menú.


NIVELL:
Desnivells màxims: + 750 m – 800 m. Horari màxim segons topoguia: 5.20 h sense comptar les parades A aquest horari cal sumar-hi els temps de descans, menjar, contemplar, tertúlies, etc en definitiva per gaudir. Quilometratge màxim 15 km.

CARÀCTER DEL VIATGE: Còmode estada en bon allotjament. Cada dia realitzarem excursions per les 3 diferents valls i tornarem al mateix hotel-alberg a descansar. Excel·lent combinació de bons senders i muntanyes espectaculars.

ASSEGURANCES:
Bonviure disposa d´una assegurança d´accidents de muntanya. Us recomanem que contracteu una pòlissa d’assegurances de viatge, sinó en disposeu us la podem tramitar, preu a partir de 11 €.

ALLOTJAMENTS:
En còmode hotel-alberg en que podreu triar entre habitacions dobles i quàdruples. El preu en habitació de 4 persones és de 959 €.

TRANSPORT:
Avió Barcelona-Ginebra-Barcelona / Transfers en tren des del mateix aeroport fins a Grindelwald anada i tornada. Sovint pendrem funiculars i trens de muntanya.

(*) AVIONS : Fins al 1 de juliol Bonviure disposa de 15 places amb el vol inclòs en el preu del viatge. A partir del 1 de juliol disposarem d’un màxim de 10 places en el viatge amb el vol inclòs. El preu del viatge per les places sense vol inclòs, fins arribar al màxim de 18 participants, serà de 879€.
Tot hi aquestes reduccions en el nombre de places amb vol inclòs en el preu, sempre que la demanda de places en aquest viatge ho requereixi alhora que la companyia aèria disposi de places disponibles a part de les sol•licitades com a grup Bonviure inclourà els participants fins a un màxim de 18 persones al preu amb el vol inclòs.
Pels participants que ho desitgin (perquè han agafat un vol pel seu compte o volen en dates diferents a les del grup) o aquells pels quals Bonviure ja no disposi de places amb vol inclòs, se’ls facilitarà el vol de referència del grup per poder coordinar el punt de trobada amb el guia i la resta del grup. Bonviure també facilitarà tota la informació necessària dels possibles vols alternatius al de referència alhora que per aquells participants que ho desitgin Bonviure pot tramitar l’adquisició d’aquests vols no inclosos en el preu total del viatge.

MOTXILLA:
Motxilla petita únicament amb les coses pel dia (capacitat 30 l més o menys). La resta pot anar amb maleta o bossa de viatge.

MATERIAL:

- botes de trekking -ja estrenades-
- bossa de viatge o maleta
- ulleres de sol, crema, buf, gorro, etc.
- calçat còmode
- roba per capes d’entretemps i d’hivern si voleu pujar al Jungfraujoch amb guants inclosos.
- impermeable o gore-tex
- cantimplora
- passaport o dni
-navalla –cal facturar-la-
- tovallola aconsellable
Material aconsellat: bastons, càmera de fotos, un bon llibre etc

COM FER LA RESERVA:
Podeu fer-ho clicant al botó SOL·LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 299€ per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Ramon Martí, posant el vostre nom i cognom + SUISSA
Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

O.T.GC-1695

NÚMERO DE PARTICIPANTS: mínim 4 / 18 màxim
Information updated by Bonviure at 29/05/2010Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018