BONVIURE
      
      BONVIURE
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
22/09/2019 Login Register es ca english

6- 9 de Desembre. PN de la Sierra de Guara, Cara Sud. La cara al solell del Prepirineu Aragonès.
Title: 6- 9 de Desembre. PN de la Sierra de Guara, Cara Sud. La cara al solell del Prepirineu Aragonès.
Type of Product: Guided stays  [?]
Category: Winter 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: Long weekend 
  4 days of travel
  4 days of activity
  3 accomodation nights
Level: Medium/Low  (**/*)
   Technical difficulty:   Easy [?]
   Effort:   Moderate [?]
destination: PN Guara, Prepirineu Huesca
Accomodation: Apartment
Transport: Private cars
Environment: Hills, Villages / towns
Interest: Sporting, Tourism, Nature, Sightseeing, Cultural, Food, Social
persons: minimum=6 maximum=16
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
06/12/2018-09/12/2018
289 €
, inclou mitja pensió
30 €
, suplement individual (places limitades, si us plau, consulteu disponibilitat)
Description
La Serra de Guara, al Prepirineu aragonès, és ben coneguda entre barranquistes i escaladors per les seves nombroses gorges i parets d’espectacular bellesa. Ara bé, aquest paisatge fascinant és també l’escenari de magnífics itineraris senderistes que permeten gaudir de l’esplendor de les complexitats geològiques d’aquestes contrades seguint camins sense dificultat. Anem a gaudir de la seva configuració única, aigua, pedra, la petjada de l’home prehistòric... petits grans luxes Bonvivants...

Punts Forts

Et proposem una col·lecció d’itineraris al Parc Natural de la Sierra de Guara especialment triats per tu. Una tria acurada que combina les vistes panoràmiques d’aquest conjunt natural tan intens, amb el recolliment de les seves ermites i les seves restes d’art rupestre amagades a abrics i coves, i amb el pas per llogarrets i pobles ben autèntics...

Una estada còmode en aparthotel de muntanya, confortable, amable i gustós.

Dia a Dia

DIA 1, 6/12. Pantano de Vadiello i Mallos de Ligüerri.

DIA 2, 7/12. Mascún, Otín i dolmen de Losa Mora.

DIA 3, 8/12. Tozal de Paco Tiesto 1568m.

DIA 4, 9/12. Les pintures rupestres del Vero.


Detall del Dia a Dia

DIA 1, 6/12. Pantano de Vadiello i Mallos de Ligüerri.

Començarem la nostra estada als voltants de les aigües de Vadiello, a un indret a on la història geològica ha acabat escrivint una de les pàgines més rocambolesques del Prepirineu Aragonès: mallos, parets rogenques, barrancs, agulles i coves a on s’amaguen un conjunt d’ermites que donen fe de la creativitat de l’ésser humà.

Desnivells aproximats: +400m -400m .Uns 12km.

DIA 2, 7/12. Mascún, Otín i dolmen de Losa Mora.

Un dia pel record: ens capbussaren dins la gorga del Mascún pels seus trams caminables i pujarem al poble abandonat d´Otín a on, per feixes i cornises, quedarem sorpresos de tanta bellesa interior. El descens el farem passant pel Dolmen de Losa Mora -preciós monument megalític- i arribarem de nou a Rodellar.

Desnivells aproximats: + 600 m - 600 m. Uns 14km.

DIA 3, 8/12. Tozal de Paco Tiesto 1568m.

Ens despertarem al bell mig de la Sierra de Guara i anirem a buscar una panoràmica espatarrant amb l´ascensió al cim del Tozal de Paco Tiesto 1568 m. Des d’un llogarret proper a Rodellar i entre canals, carenes, boscos i vistes espatarrants als barrancs, farem cim i gaudirem d´unes vistes esplèndides damunt del camí de la carena.

Desnivells aproximats: + 900 m - 900 m. Uns 15km.

DIA 4, 9/12. Les pintures rupestres del Vero

A prop del bonic poble d’Alquézar, entre les esplèndides gorges i barrancs del Vero, la Serra de Guara amaga un conjunt de pintures rupestres úniques amb més de 60 baumes i coves datades entre el 22000 i el 1500 aC, tan valuoses que l’indret ja ha passat a formar part del catàleg de Patrimoni Mundial de la Unesco. Us oferim una degustació d´aquesta delicadesa de Guara pel darrer dia, un dia per gaudir d’alguns aquests petits secrets de la Serra.

Desnivells aproximats: +300 m -300 m. Uns 5km.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.


Fitxa Tècnica

Nivell

Senders en terreny calcari típic de Prepirineu.
Desnivells en promig inferiors a +550 - 550 i màxim per dia 15 km de distància (vegeu detall al Dia a dia).
Senders fresats sense cap dificultat tècnica.

Material

Botes de senderisme.
Vestimenta per capes amb impermeable-paravent.
Guants d’hivern, barret.
Gorra, ulleres de sol, cremes solars.
Pals per caminar, recomanats.
Motxilla petita per les excursions.
Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preu

289€, inclou mitja pensió.

Suplement per habitació individual : 30€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 16

Inclou

Allotjament, sopar i esmorzar de tots els dies (3 nits).
El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada, amb el nostre estil habitual.
Assegurança d’accidents a muntanya.
Tastet de productes locals.
Direcció i gestió tècnica del viatge.
L´IVA.

No Inclou

Els pícnics, que el podeu comprar a les botigues del poble o al mateix allotjament.
Les begudes que no estiguin incloses en els menús.
Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

Allotjament

En aparthotel a Rodellar, en apartaments. Cada apartament té dues habitacions dobles que comparteixen un bany. Esmorzars i dinars al mateix establiment.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc...). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l´accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a https://bonviure.com/wp-content/uploads/2018/05/MGS-POLISSA-extracte-05_2018.pdf

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura i condicions: https://bonviure.com/wp-content/uploads/2018/05/AXA-CAT-EXCLUSIVO-PLUS-1500.pdf

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 90 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l´ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Information updated by Bonviure at 04/12/2018Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018