BONVIURE
      
      EDITORIAL PIOLET
      Register and you will receive our hikers newsletter
Home Directory Catalogue Agenda Magazine Territory Links Extranet
> Directory > Spain > Catalonia > Barcelone > Bonviure
27/11/2020 Login Register es ca english

17 de Setembre. P.N. CADÍ.MOIXERÓ, Ascensió al PEDRÓ (2.536 m) per les Muntanyetes.
Title: 17 de Setembre. P.N. CADÍ.MOIXERÓ, Ascensió al PEDRÓ (2.536 m) per les Muntanyetes.
Type of Product: Guided walks  [?]
Category: Excursions de 1 dia 
Languages: Catalan, Spanish
Type: Guided [?]
Duration: One day 
Level: Medium/High  (**/***)
   Technical difficulty:   Dificult [?]
   Effort:   Demanding [?]
destination: PN CADÍ- MOIXERÓ
Transport: Private cars
Environment: Hills, Mountains
Interest: Sporting, Nature, Sightseeing
Users: Couples, Group of friends, Singles
persons: minimum=6 maximum=10
Enlarge image

Info and bookings
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contact Bonviure
Dates and prices:
17/09/2016
20 €
Description
17 de Setembre. P.N. CADÍ.MOIXERÓ, Ascensió al PEDRÓ (2.536 m) per les Muntanyetes, camins salvatges entre un laberint d´agulles, parets i canals de gran bellesa.

Hem triat un dels itineraris més salvatges i estèticament potents al vessant sud del Moixeró, enfilant el seu punt culminant per una pujada espectacular a través d´un laberint d´agulles, parets i canals de gran bellesa.
Arribats a la carena recorrerem l´etapa més alpina de la travessa Cavalls del Vent, amb molt bones vistes cap a totes bandes: Cadí, Pirineu, les valls cerdanes i el Berguedà.

El Pedró o la Tosa és el cim més alt de la Serra del Moixeró -de fet n´és una part independent amb caràcter propi- on conflueixen 4 termes municipals i 2 comarques ( el Berguedà i la Cerdanya ).

El nostre itinerari puja per la seva vessant sud: salvatge, vertical i inaccessible. Una zona envoltada de grans parets calcàries molt estètiques.

Arribats a la carena recorrerem l´etapa més alpina de la travessa Cavalls del Vent, amb molt bones vistes cap a totes bandes: Cadí, Pirineu, les valls cerdanes i el Berguedà.

DIA A DIA

Dissabte 17 de Setembre

Ens trobarem amb el guia de Bonviure al voltant de les 8h del matí a Bagà i farem un curt desplaçament en vehicle per carretera fins a l´inici de l´itinerari. El nostre itinerari d´avui és circular. Pujarem per la cara Sud de la Tosa, per un itinerari que des de lluny sembla impossible però que poc a poc anirem descobrint: bosc, grans parets calcàries, prats alpins, ... La pujada forta i tècnica queda recompensada per la bellesa i la solitud d´aquesta part del camí. Arribarem a la carena i d´allí al cim. Mirem on mirem espatarrants vistes: Pirineu, Cadí, Cerdanya, Berguedà, ... La baixada , més tranquil•la, la farem resseguint la carena per un corriol ben fressat fins al punt de sortida.

Desnivells aproximats: +1000m / -1000m. Unes 7h de caminada efectiva.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

PREU: 20€

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 10

INCLOU

Guia de muntanya de Bonviure.

Assegurança d’accidents en muntanya.

Organització i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.

NO INCLOU

Pícnic del migdia, que haureu de dur de casa.

El transport d´anada i tornada.

Tot allò no esmentat en l´apartat "Inclou".

TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer algun dels moviments de travessa, coordinació i trasllat.

MATERIAL

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable / paravent. Bastons. Frontal. Motxilla petita pel pícnic del dia i la roba necessària per l´excursió i els vostres afers personals.

NIVELL

Recorregut per corriols i camins de muntanya a estones més fresats i a estones no tant. Algun tram sense camí ni corriol. Trams pedregosos, algun pendent més fort en baixada i pujada. Cal tenir bona forma física i hàbit per caminar per terreny de muntanya. Dificultat tècnica: tartera en pujada i grimpada. Desnivells aproximats al voltant de +1000m en ascens acumulat i -1000m en descens acumulat. Unes 7 hores de caminada efectiva.

ASSEGURANCES

Bonviure inclou per aquesta sortida una assegurança d´accidents en muntanya, primers auxilis i rescat. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí: http://www.bonviure.com/documents/81842021.pdf

RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL.LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés de 20 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

G.C.-1829
Information updated by Bonviure at 01/08/2016Home | Who we are? | Legal notice | Contact | Publicitat
Except as otherwise noted, original content of this website is licensed under a License Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018