BONVIURE
      
      BONVIURE
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Barcelona > Bonviure
03/08/2020 Iniciar sessió Registrar-me es català en

8 – 22 Agost Andes, Perú. Trek de l’Ausangate, Machu Picchu. Muntanya de Colors, Llac Titicaca, ...
Titol: 8 – 22 Agost Andes, Perú. Trek de l’Ausangate, Machu Picchu. Muntanya de Colors, Llac Titicaca, ...
Tipus de Producte: Estades amb guia  [?]
Categoria: Estiu 
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Vacances 
  15 dies de viatge
  13 dies d'activitat
  14 nits d'allotjament
Nivell: Mig/Baix  (**/*)
   Dificultat tècnica:   Fàcil [?]
   Esforç fisic:   Moderat [?]
Destí/zona: ANDES, PERÚ
Allotjaments: Camping, Hostal, Hotel, Casa familiar
Transports: Bus privat, Taxi / 4x4, Avió, Vaixell
Entorn: Mitja muntanya, Alta muntanya, Pobles / ciutats
Interès: Esportiu, Turístic, Natura, Paisatge, Cultural, Gastronomia, Social, Salut
Participants: mínim=2 màxim=16
Veure imatge més gran

Info i reserves
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Dates i preus:
08/08/2019-22/08/2019
1589 €
, grup a partir de 6 persones
270 €
, suplement grup 2-5 persones
Descripció
Hem fet una tria dels millors paisatges d’aquest magnífic destí que es el Perú. El resultat final es un viatge molt contrastat que incorpora tot allò verament important, des del trek a Ausangate -la part principal del viatge- amb les seves espectaculars glaceres i cims de 6.000 m, fins el Machu Picchu i la Vall Sagrada dels Inques, sense deixar-nos els bellíssims racons del Titicaca i la Muntanya de Colors.

L’èmfasi del viatge el posem tant en els millors paisatges de la regió com en conèixer la gent que hi viu. Els quítxues i els aimares han adaptat la seva forma de vida al rigor del clima establint una relació harmònica amb la natura a través de centenars d’anys. Caminarem i coneixerem la seva cultura enmig d’un paradís de muntanyes on els inques hi van assentar els seus llocs sagrats. Un indret espatarrant pels viatgers i viatgeres bonvivants.

Punts Forts

Els cinc dies de trek travessant el massís de l’Ausangate, un dels més bonics dels Andes, amb tot el seu reguitzell de llacs i espectaculars glaceres.

Una excel·lent aclimatació a l’altitud amb el descobriment dels llocs inques al voltant del Cusco, com el Vall Sagrat.

El Machu Picchu, el jaciment arqueològic inca més important, visitat fent senderisme a través de l’ascensió al Huayna Picchu -La muntanya mes característica de la zona-. Aquest cim és un excel.lent mirador de l’indret.

Durant el viatge coneixerem a persones que ens faran gaudir d’una bona immersió cultural i ètnica, els quítxues i aimares habiten en la regió des de fa milers d’anys. El valor primari del viatger, és no només conéixer paisatges sinó també persones…el veritable viatge és aquell que passa dins nostre a través de les relacions que establim amb els qui anem coneixent.

L’estada a Cusco, Patrimoni Mundial per la UNESCO.

El pas per la “muntanya de colors”, joia de la serra.

El final de l’estada al Llac Titicaca amb l’allotjament rural en família en una illa del llac.

Les 8 nits en hotel en habitacions dobles amb bany, 4 dies de campament i la resta en casa rural i hostal.

Transport privat durant l’estada.

DIA A DIA

Dia 1, 08/08. Arribada a Cusco.

Arribada a Cusco. Recepció a l’aeroport i tràmits d’entrada al Perú. Trasllat al centre de la ciutat.

Allotjament en hotel a Cusco.

Dia 2, 09/08. Cusco (3400 m)

Descobriment d’aquesta ciutat classificada com a Patrimoni de la Humanitat per l’Unesco. Visita als principals punts d’interès del centre de Cusco: la bella Plaza de Armas (amb les magnífiques façanes de la catedral i l’església que l’acompanya), els carrers amb els soterranis de murs inques (carrer Loreto, carrer Hatum Rumiyoc), el districte de San Blas, el convent de Santo Domingo (que allotja el famós Temple del Sol), alguns museus (Museu d’Art Contemporani, Museu de l’Estat …) i altres edificis colonials. Tarda lliure.

Allotjament en hotel a Cusco.

Dia 3, 10/08. Valle Sagrado: Chincheros – Moray – Salineras de Maras – Ollantaytambo

Excursió a la Vall Sagrada dels Inques. Visita el pintoresc poble de Chincheros amb la seva església construïda sobre les restes d’un temple inca. L’autobús ens porta llavors a Moray, amb impressionants terrasses inques, i el bell lloc de les mines de sal de Maras, amb complexes terrasses de sal i estanys de sedimentació en els vessants d’una vall escarpada (passeig). Prenem el camí cap a Ollantaytambo.

Allotjament en hotel a Ollantaytambo.

Recorregut a peu de 2 – 3 h.

Dia 4, 11/08. Machu Picchu – Ollantaytambo. Ascensió opcional al Huayna Picchu (2700 m)

Sortida des de l’estació d’Ollantaytambo per un recorregut d’unes dues hores a bord del llegendari tren “The Voyager” que condueix al poble d’Aguas Calientes als peus del Machu Picchu. Durant el recorregut, es pot gaudir dels paisatges andins i observar les nombroses ruïnes que recorren la vall. A continuació, prenem el servei d’autobús que ens condueix al Machu Picchu. Visita completa d’aquest lloc descobert en 1911 per l’arqueòleg Bingham. Es podrien dir moltes coses d’aquest jaciment catalogat com una de les 7 meravelles del món, però esperarem a que el coneixeu a través de la nostra activitat preferida, que es el senderisme recorrent-lo de cap a peus i pujant al cim emblemàtic de la regió el Huayna Picchu (ascensió optativa). Tornem amb autobús a Aguas Calientes i després en tren a Ollantaytambo.

Allotjament en hotel a Ollantaytambo.

Recorregut a peu de 3 -4 h.

Dia 5, 12/08. Ollantaytambo – Pisac – Sacsayhuamán – Tambomachay – Tinki

Visita a la fortalesa d’Ollantaytambo, amb el seu conjunt de terrasses costerudes i pedres monumentals que encaixen perfectament, i el poble construït sobre les ruïnes inques, un dels pocs llocs conservats amb arquitectura urbana inca. Trasllat a Pisac i descobriment a peu de l’indret. Sortim de la vall d’Urubamba per pujar a l’altiplà cap a Cusco. Abans d’arribar a Cusco, visitem les fonts de Tambomachay (lloc de culte retornat a l’aigua) i la colossal fortalesa de Sacsayhuamán. A Cusco, farem el trajecte restant i la carretera a la serralada de Vilcanota. Imposants paisatges, creuant dos passos a 4.200 i 4.000 metres sobre el nivell del mar. Pas a Ocongate, principal poblat del vessant septentrional de la Serralada Vilcanota.

Allotjament en hostal a Tinki.

Recorregut a peu de 2 – 3 h.

Dia 6, 13/08. Trekking del Ausangate: Tinki – Pacchanta (4300 m)

Sortida a peu per a la nostra primera etapa del circuit al voltant del Ausangate. Paisatge d’altiplà, una successió d’altiplans que ensopeguen contra la paret de gel. Primer contacte amb els nostres traginers, els seus animals (mules i cavalls) i alguns pastors. Aigües amunt, al voltant del poble de Pacchanta, podrem gaudir d’un bany reconfortant a les aigües termals. Campament en un marc grandiós (…un fet constant durant aquest viatge…).

Nit en campament.

Desnivell +500 m, – 150 m. Recorregut de 5 h.

Dia 7, 14/08. Trekking del Ausangate: Pacchanta – Jampapampa (4700 m)

Pujada gradual i fàcil a través d’una sèrie de preciosos llacs, als peus de la cara nord-est del Ausangate. Caminarem entre els estanys de Comercocha i Murococha (4600 m), de tonalitats turqueses. Fàcil descens a l’estany Ticclacocha, també en un ambient espectacular d’alta muntanya. Just sobre els nostres caps tindrem l’esmolada cresta del Nevat Puca Punta, sobre la qual hi ha una imponent glacera estintolada.

Nit en campament.

Desnivell +990 m, -695 m. Recorregut de 6 – 7 h.

Dia 8, 15/08. Trekking del Ausangate: Jampapampa – Pas Palomita (5100 m) – Ausangatecochoa (4630 m)

Sortida de Jampapampa per esquivar la Muntanya de l’Ausangate, seguint les llengües de la glacera, passant per paisatges fabulosos i diversos petits llacs glacials. Passant el Paso Palomita a 5.100 metres sobre el nivell del mar, el més alt del trekking. La vista de les muntanyes i els llacs provinents de glaceres és sublim. Descens al bonic llac Ausangatecocha, molt aprop d’on passarem la nit.

Nit en campament.

Desnivell +830 m, -785 m. Recorregut de 6:30 h.

Dia 9, 16/08. Trekking del Ausangate: Ausangatecocha – Ananpata (4450 m)

Pujarem a 4800 m fins a l’altre costat, cap a Jatunpucacocha “el gran llac vermell”, 4580 m. El camí transcorre pel costat sud del Ausangate, fins a un petit riu que ens permetrà de pujar a l’oest de la glacera, allunyant-se de l’àrea de l’Ausangate per acostar-se a la famosa muntanya Vinicunca. Aquí sols ens queda una lleugera pujada de “muntanya russa” als turons de gran alçada, per arribar a la petita comunitat de Anantapa.

Nit en campament.

Desnivell +225 m, -330 m. Recorregut de 4:30 h.

Dia 10, 17/08. Trekking del Ausangate: Ananpata – Montaña de Colores (5050 m) – Chilca (4320 m) – Cusco

Ascens al pas de Huasacocha, sobre la línia de 5000 metres. Després baixarem cap a una vall on és possible observar des de la distància la Muntanya Vinicunca i la seva explosió de colors. Passarem un segon pas per acostar-nos al peu de la Muntanya de l’arc de Sant Martí (5050 m). Aquesta muntanya és la conseqüència molt particular de l’acumulació de sediments durant milions d’anys. És “només” el resultat del temps que ha barrejat òxid de ferro vermell, sulfat de coure verd i sofre groc per arribar a aquesta extraordinària paleta. Descens gradual des de les altures de Vinicunca, fins al nostre transport que ens espera en a l’aparcament al peu de la muntanya, per retornar a la ciutat del Cusco.

Nit en Hotel a Cusco.

Desnivell +605 m, -990 m. Recorregut de 6 h.

Dia 11, 18/08. Cusco – Puno (Ruta del Sol)

L’itinerari va primer a la Vall Verda, una espectacular vall esquitxada de pobles en una sorprenent barreja de diverses cultures, la travessarem fins a assolir el pas de la Raja (4321 m). Després sols queda el descens a les terres baixes i pantanoses prop del llac. Recorregut amb trànsfert.

Nit en Hotel a Puno.

Dia 12, 19/08. Llac Titicaca: Illes Flotants – Amantany.

Ens vindran a buscar l’hotel al matí per anar cap al port de Puno, on agafarem la barca en què farem el nostre recorregut. Després d’aproximadament 30 minuts arribarem a l’illa dels Uros, on tindrem un recorregut de prop d’una hora i mitja amb el nostre guia per a visualitzar l’estil de vida en base a la boga, una planta herbàcia que creix en marjals i zones humides, i que s’ha convertit en l’estil de vida del llac, no tant sols per a construir cabanyes i embarcacions sinó en el sòl de les mateixes illes flotants on es desenvolupa la vida dels habitants del llac navegable més alt del món.

Continuem el nostre viatge en la mateixa barca fins arribar a l’illa d’Amantany. Aquí tindrem una càlida benvinguda dels habitants, que fins i tot compartiran els seus plats tradicionals amb nosaltres, a base de productes locals (trumfes, arròs, chuños, peix i ous). A la tarda farem una caminada cap a una de les muntanyes sagrades de l’illa anomenada Pachatata, en un recorregut que durarà aproximadament 2 hores. A la nit ens donaran una benvinguda amb música folklòrica per les famílies en un restaurant de la comunitat i dormirem a les cases dels locals.

Allotjament en casa d’hostes en habitacions privades en Amantany.

Recorregut de 2 – 3 h.

Dia 13, 20/08. Llac Titicaca: Amantany – Taquile – Puno

Després d’un esmorzar típic amb la família, continuem el nostre viatge cap a l’illa de Taquile, on arribarem al voltant d’1 hora més tard i hi farem una caminada d’ascens d’aproximadament mitja hora. Després tindrem dues hores de temps lliure per gaudir del paisatge amb una gran vista del Llac Titicaca des d’on inclús es pot observar Bolívia en la llunyania. I dels costums de l’illa, que destaquen per les seves obres tèxtils reconegudes per la Unesco que són realitzades principalment per els homes taquileños. Al migdia degustarem el menjar d’una casa local on ens explicaran una mica més sobre l’estil de vida d’aquesta illa distanciada de la tecnologia i finalment caminarem de retorn a l’altre costat de l’illa, lloc des d’on tornarem en el mateix vaixell a Puno i en arribar ens traslladarem de tornada al nostre hotel.

Allotjament en hotel en Puno.

Recorregut de 2 – 3 h.

Dia 14 , 21/08. Trasllat en bus a Cusco  i acomiadament del grup.

Esmorzar i trasllat en bus a Cusco -aproximadament 350 km- aquest servei està inclòs en el preu del viatge. Arribada a Cusco i acomiadament del grup.
Pels que vulgueu continuar el viatge pel vostre compte a partir de Puno el mateix bus que porta el grup fins a Cusco us pot deixar a l’aeroport de Juliaca, el qual te connexions amb Lima i Cusco entre d’altres.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

FITXA TÈCNICA

Nivell

Durant el trekking (5 dies): bons camins amb algun tram pedregós, sense cap dificultat tècnica. Desnivells diaris mitjos dels dies que es camina + 650 m / – 650 m. Hores diàries de caminada efectiva entre 4h30 i 6-7h. Màxims desnivells de pujada diaris de +990m (un dia) i de baixada de -990m (un altre día). Mireu el detall diari al Dia a dia.

Màxima cota durant el trekking de 5050m -5100m (dos dies). Seguirem un bon programa d’aclimatació per no tenir efectes adversos per l’alçada i el ritme de progressió serà l’adequat per continuar amb l’adaptació.

La resta del dies del viatge el requeriment físic és baix o no es camina.

Material

Passaport (en vigor almenys 6 mesos). No cal visat.
Roba de senderisme d’hivern per capes pel trekking (samarretes d’interior + folre polar o jaqueta de plomes + jaqueta impermeable-paravent). Buff, gorra per abrigar, guants d’hivern, ulleres de sol filtre 4 amb protecció 100% UV, cremes solars factor protecció 40-50 o més, barret pel sol… En general, protecció tant pel fred com pel sol.
Botes de trekking impermeables i mitjons adequats.
Sac de dormir d’hivern pels dies de travessa.
Frontal i piles de recanvi.
Recomanem bastons de senderisme.
Cantimplora mínim 1l amb funda aïllant.
Farmaciola personal.
Bossa de viatge amb la resta de roba i afers personals. Tovallola i xancles.

Setmanes abans del viatge us enviarem la informació completa per preparar tot el necessari pel viatge.

La Vostra Motxilla

Dins la motxilla només caldrà dur els afers per la ruta del dia (roba, menjar, aigua, efectes personals, farmaciola,…). Per tant, cal que dugueu una motxilla petita-mitjana, d’uns 20 -30 litres. Amb protector de pluja.
La resta del vostre equipatge serà transportat per mules i rucs.

Documentació i Vacunes

Per anar al Perú amb finalitats turístiques, NO cal tramitar cap visat.
Cal passaport, amb una validesa mínima de 6 mesos.

No hi ha cap vacuna obligatòria (tret de la de la febre groga si has estat en un país de risc recentment). Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPaises.do

Preu

1589€, a partir de 6 persones

Suplement grup de 2 a 5 persones: 270 €

Nombre mínim de participants: 2
Nombre màxim de participants: 16

Inclou

Guia local de muntanya i guia local turístic.
El Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant tot el viatge, per un grup de mínim 7 persones.
Tots els allotjaments (13 nits). En hotel, cases d’hostes i campaments. Veure detall a l’apartat “Allotjaments”.
Tots els esmorzars.
Pensió completa els 5 dies del trekking a l’Ausangate (Dia 6 a Dia 10) + el Dia 12.
Els dinars del Dia 3 i el Dia 13.
Transfers de l´aeroport de Cusco a l´hotel pels horaris dels nostres vols de referència (consulteu-nos-en el detall d´aquests vols). En vehicle privat.
Tots els trasllats en vehicle durant la resta del viatge segons el programa. En vehicle privat.
El tren d’anada i tornada del Dia 4 (Machu Picchu).
Tots els arranjaments de trekking, amb tenda de campanya de tres places per a dues persones, amb matalassos, tenda, estris, menjars, cuiner, ajudants, animals d’abast com mules o someres pels bagatges i la tarifa d’acampada.
El transport de l’equipatge durant el trekking.
Els viatges en llanxa a les illes del Llac Titicaca.
Les tarifes d’entrada a la reserva del Ausangate, al Machu Picchu i al Llac Titicaca.
Les entrades a monuments segons el programa.
Assegurança d’accidents a muntanya. Veure més detalls a l’apartat “Assegurances”.
Direcció i gestió tècnica del viatge.
L’IVA corresponent.

No Inclou

Els vols d´anada i tornada a Cusco. Consulteu-nos quins són els vols de referència. Si vols et podem treure nosaltres els vols (cost de la gestió, 20€ per persona).
5 dinars i 6 sopars (menys de 10€ per àpat).
L’allotjament i esmorzar del Dia 14 del programa.
Transfers de l’hotel de Cusco a l’aeroport de Cusco, pels vols de tornada.
L’ascensió (opcional) al Huayna Picchu (25€).
L’assegurança de viatge i/o cancel.lació i l’assegurança complementària de trekking. Et podem oferir una bona assegurança a partir de 60€. Veure apartat “Assegurances”.
Aigua embotellada o un altre tipus de beguda durant tot el viatge (durant el trekking es dóna 1 litre d’aigua bullida per dia i persona).
Les propines.
Despeses imprevistos provocats per circumstàncies incontrolables com cancel.lacions o retards de vols, carreteres bloquejades, condicions atmosfèriques, desastres naturals.
Tot allò no esmentat en l’apartat Inclou.

Allotjaments

A Cusco, 3 nits en hotel, en habitacions dobles amb bany.
A Ollantaytambo, 2 nits en hotel, en habitacions dobles amb bany.
A Tinki, 1 nit en hostal, en habitacions dobles amb bany.
Durant en trekking de l’Ausangate, 4 nits en tendes (tendes de 3 ocupades per 2 persones). Amb matalàs inflable per aïllar amb comoditat del terra, tenda menjador, taula i cadires,…
A Amantany (Llac Titicaca), 1 nit en casas de les famílies locals, en habitacions triples amb bany compartit.
A Puno, 2 nits en bon hotel, en habitacions dobles amb bany.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA’NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge i en tots els viatges, una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Aquesta assegurança no cobreix possibles hospitalitzacions posteriors als primers auxilis ni repatriació, ni altres conceptes…és necessari que en consulteu la cobertura a https://bonviure.com/wp-content/uploads/pdf/54071726.pdf

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir. En concret, per aquest viatge, pots contractar una assegurança de viatge i trekking que cobreix tant les malalties o accidents durant l’activitat de trekking com les contingències de salut ocorregudes fora d’aquesta activitat (cobertura sanitària fins a 15.000€ i repatriació inclosa). També inclou una assegurança de cancel·lació de fins a 1000€ (és possible ampliar-la, si t’interessa demana’ns informació) i altres conceptes. El seu cost és de 60€. No us podem obligar a contractar-la, però insistim en la conveniència de no viatjar sense una assegurança amb cobertures anàlogues. Podeu consultar la cobertura d’aquesta pòlissa a https://www.bonviure.com/wp-content/uploads/pdf/6029236.pdf

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 40€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura i condicions https://bonviure.com/wp-content/uploads/2018/05/AXA-CAT-EXCLUSIVO-PLUS-2000.pdf

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 500 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment.

Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829
Informació facilitada per Bonviure Revisat el 05/08/2019Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018