BONVIURE
      
      BONVIURE
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Barcelona > Bonviure
29/09/2020 Iniciar sessió Registrar-me es català en

27-28 juliol. Grans Ascensions: MONTARDO D´ARAN 2833 m.
Titol: 27-28 juliol. Grans Ascensions: MONTARDO D´ARAN 2833 m.
Tipus de Producte: Estades amb guia  [?]
Categoria: Estiu 
Idiomes: Català, Castellà
Organització: Guiat [?]
Durada: Cap de setmana 
  2 dies de viatge
  2 dies d'activitat
  1 nits d'allotjament
Nivell: Mig/Alt  (**/***)
   Dificultat tècnica:   Moderat [?]
   Esforç fisic:   Molt exigent [?]
Destí/zona: PN AIGÜESTORTES
Allotjaments: Refugi
Transports: Cotxes particulars
Entorn: Alta muntanya
Interès: Esportiu, Natura, Paisatge, Social
Usuaris: Parelles, Grup d'amics, Singles
Participants: mínim=5 màxim=12
Veure imatge més gran

Info i reserves
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Dates i preus:
27/07/2013-28/07/2013
145 €
federats
149 €
no federats
Descripció
Fem un canvi la Punta Alta pel Montardo degut a la quantitat de neu que hi ha encara al Pirineu.

El Montardo, tot i no arribar a l´alçada dels 3000 metres, ens continua garantint una molt bona ascensió pel que fa a l´itinerari i també a les vistes des del Cim. La seva situació el converteix en un mirador excel·lent de la Val d´Aran i del Parc Nacional i ens permet gaudir d’unes espatarrants vistes.

CALENDARI 2013 DELS 7X3000+ANETO

(18)-19-(20) Maig COMALOFORNO 3033 m

13-14 Juliol BESIBERRI SUD 3023 m

27-28 Juliol MONTARTO D´ARAN 2833 m

26-30 Agost TUC DE MULLERES 3010 I ANETO 3404 m

(6)-7-(8) Setembre BESIBERRI NORD 3015 m

(20)-21-22 Setembre SOTLLO 3073 m I PICA D’ESTATS 3143 m


Dia 27, dissabte. Aproximació al refugi.

Trobada a al presa de Cavallers –abans haurem organitzat els vehicles i els participants si fos necessari-. Pujada fins el refugi Ventosa i Clavell situat en un bon emplaçament. Bonic camí entre la riba de l’estany de Cavallers i els rierols que menen al Refugi. Estarem envoltats d’un grandiós paisatge. A la tarda possibles passejades a l’estany de Colieto.

Desnivell: + 500 m fins el refugi/ Optativament: + 100 m - 100 m fins l´estany de Colieto
Recorregut: 2-4 h sense comptar aturades i depenent si es pren la opció estany de Colieto.


Dia 28, diumenge. Ascensió al Montardo 2833 m.

Bon començament del camí passant per la vora de l’estany de Travessany amb les Agulles de Travessany a la nostra dreta i després per l´Estany del Clot, de Mangades i Estany de Monges. Pujarem primer per corriols fins arribar al Coll d´Era Crestada i d´aquí fins al Cim. Impressionants vistes de la Val d´Aran i de bona part del Pirineu.

Desnivell: + 618 m - 1118 m
Recorregut: 6-8 h de marxa sense comptar aturades


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA


PREU: 149 €/ 145 € si estàs federat/da

Si t´apuntes a 3 sortides del calendari "Grans Ascensions"!!
1 SORTIDA GRATIS, CURS D´INTRODUCCIÓ A LES GRANS ASCENSIONS A MONTSERRAT o BÉ A L´ALT BERGUEDÀ,
Per més informació, clica aquí!!

Nombre màxim de participants: 12


INCLOU

Guia de Muntanya de Bonviure, titulat.

Organització i gestió tècnica del viatge.

La mitja pensió en refugi

L´IVA.


NO INCLOU

Pícnic del migdia.
Assegurança d’accidents. Per realitzar aquesta activitat cal disposar de llicència federativa modalitat Co en el seu defecte d’assegurança d’accidents en muntanya en alpinisme, si no en disposes és obligatori que ens ho comuniquis i si et cal nosaltres et buscarem una pòlissa d’accidents que satisfaci les teves necessitats.
Tot allò no inclòs en l’apartat anterior.


MATERIAL PERSONAL

Motxilla mitjana

Botes de muntanya millor de canya alta

Roba d’abric i impermeable i per capes

Guants, gorro,...

Frontal

Cantimplora amb aigua abundant

Menjar energètic

Ulleres de sol, protecció solar recomanem mínim SPF 40+

Bastons telescòpics –molt recomanables-

Roba de recanvi al finalitzar l’activitat

Sac prim o llençols

Pícnic del primer dia, el del segon el pots demanar al refugi -demana´ns-ho a nosaltres i te l´encarreguem-

Si preneu medicació informeu-nos a l’hora de la inscripció i al guia abans de començar l’activitat


TRANSPORTS

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d´altres companys d´excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d´organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l´excursió a peu. Utilitzarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.


NIVELL

Recorregut en bona part per corriols i camins poc marcats d´alta muntanya, on preval una bona condició física i hàbit en muntanya. Trams de camí però també de tarteres, glevers i algun petit tros de grimpada fàcil. Desnivell màxim, el dia 28:+ 1075 m - 1484 m. Recorregut màxim dia 28, entre 7-9 h sense comptar parades.


ALLOTJAMENT

Refugi de muntanya. Ventosa i Clavell. http://www.refugiventosa.com/


ASSEGURANCES

Bonviure disposa d´una assegurança d’accidents en muntanya, primers auxilis i rescat (obligatòria per Catalunya i Espanya) per l’excursionisme i senderisme però aquesta sortida en el seu tram somital és de grimpada i per tant aquest tram no està inclòs. És obligatori disposar de llicència federativa modalitat C o en el seu defecte d’assegurança d’accidents en muntanya en l’activitat d’alpinisme o escalda, si no en disposes és obligatori que ens ho comuniquis i si et cal nosaltres et buscarem una pòlissa d’accidents que satisfaci les teves necessitats.


Si voleu contractar una pòlissa d’assegurances de viatge addicional, si no en disposeu, us la podem tramitar, amb un preu a partir de 5 €. Podeu trobar-ne més informació al nostre apartat del Racó del Bonvivant.


LA SEGURETAT EN LES GRANS ASCENSIONS

El guia és l´únic i màxim responsable del grup, s´hauran d´atendre totes les seves indicacions i acatar les decisions que prengui. No es realitzarà cap acció sense el consentiment previ del guia.

El grup romandrà sempre unit.

En cas de no respectar qualsevol decisió presa pel guia o de realitzar alguna acció sense el seu consentiment, el guia quedarà eximit de qualsevol possible responsabilitat que derivi d´aquests actes.

Sobre els participants:

Els participants tenen l´obligació de comunicar al guia qualsevol malaltia, al•lèrgia o situació mèdica rellevant abans del començament de l´activitat.

Aquelles persones que pateixin qualsevol malaltia o al•lèrgia han de portar els medicaments pertinents durant l´activitat i informar a l´inici del valencià del guia sobre el seu correcte ús.

Les activitats exigeixen unes condicions físiques i mentals acords a la dificultat de les mateixes, en cas de comprovar durant el desenvolupament mancances importants en algun d´aquests aspectes, el guia podrà modificar l´activitat per adequar-la a les característiques pròpies del grup.

La realització d´activitats en grup suposa adaptar-les a la totalitat dels membres, si algú no pot realitzar l´activitat, el grup no pot. Un grup és tan fort com el més feble dels seus membres.


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 90 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, BONVIURE TREK, posant el vostre nom i cognom i “PUNTA ALTA”.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

Nombre mínim de participants: 5

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

G.C.-1829
Informació facilitada per Bonviure Revisat el 05/07/2013Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018