BONVIURE
      
      BONVIURE
      Si et registres podràs rebre al teu correu el butlletí de senderisme
Inici Directori Catàleg Agenda Revista Territori Enllaços Extranet
> Directori > Espanya > Catalunya > Barcelona > Bonviure
27/09/2020 Iniciar sessió Registrar-me es català en

29 desembre- 4 gener DESERT i VALL DE LES KASBASH. SAHARA-MARROC.
Titol: 29 desembre- 4 gener DESERT i VALL DE LES KASBASH. SAHARA-MARROC.
Tipus de Producte: Estades amb guia  [?]
Idiomes: Català
Organització: Guiat [?]
Durada: Vacances 
  7 dies de viatge
  5 dies d'activitat
  6 nits d'allotjament
Nivell: Mig/Baix  (**/*)
   Dificultat tècnica:   Fàcil [?]
   Esforç fisic:   Moderat [?]
Allotjaments: Camping, Hotel
Transports: Bus privat, Avió
Entorn: Pla, Mitja muntanya
Interès: Turístic, Natura, Cultural, Aventura
Usuaris: Parelles, Grup d'amics, Singles
Participants: mínim=8 màxim=16
Veure imatge més gran

Info i reserves
626 887 243
93 823 05 27
DILLUNS A DIVENDRES DE 10-14 H I DE 16-19 H. RESPOSTA D`EMAILS EN MENYS DE 48 H.
Contactar Bonviure
Dates i preus:
29/12/2014-04/01/2015
779 €
, sense vols (grup a partir de 14 pax)
995 €
FINS AL 16/11, amb vols i sense taxes (grup a partir de 14 pax)
1065 €
, A PARTIR DEL 17/11, amb vols i sense taxes (grup a partir de 14 pax)
Descripció
Un cap d’any capbussats en el desert, en els seus grans silencis, en les seves llums tèbies, en les seves textures de sorra, en les seves corbes subtils i sensuals de les dunes, en companyia de l’hospitalitat de berebers i tuaregs...al pas reposat dels camells. També caminarem entre els callissots estrets de les Kashbes de fang i tova i enmig de les palmeres en la vall del Draa. Una experiència relaxant i alhora estimulant amb unes imatges que la memòria guardarà com un tresor.

Primera part del desert en la famosa ruta que travessava el Sàhara del Marroc a Tomboctú. Caminarem per aquesta ruta històrica revivint l’emoció dels oasis, les dunes, i els palmerars que acompanyaven a les llargues caravanes de camells antigament.

ELS PUNTS FORTS DE VIATGE

* Preciós, especial Cap d’Any en mig del desert, a l´Àfrica, lluny de tots els sorolls occidentals, de les compres, de les preses. Ens endinsarem en el desert suaument al ritme tranquil dels dromedaris, suaument caminarem entre dunes sinuoses i irreals. Seguirem el temps del sol i les seves ombres en la sorra...

* Bona combinació d’allotjaments entre hotels, hostals i campaments.

* Caminades entre moderades i llargues però assequibles i amb poc desnivell. Els camells ens portaran l´equipatge.

* La màgia del desert: solitud, silencis, llums, textures...acompanyats per l’hospitalitat i alegria en les vetllades vora el foc per berebers i tuaregs.

* Un dia dedicat a les kashbes més impressionants als peus de l´Atles, seguint l´antiga ruta transahariana que passava per la preciosa vall d´Ounila i les seves gorges. Final gustós a Marràqueix on al matí amb l´ajuda del nostre guia coneixerem els laberints de la bella ciutat i tots els racons d´interès.


DIA A DIA

DIA 1: 29 de Desembre. Barcelona - Marràqueix – Ourzazat.

Arribada a Marrakech i trànsfert en mini bus a través del port de Tizi-n-Tichka fins al nostre allotjament en la Vall del Draa, l’oasi més gran del Marroc.

Dormirem en un hotel a Ourzazat.

Al Marroc, s´obre al sud de Zagora, una terra de paisatges contrastats, palmerars, magnífiques gorges, immenses dunes emmarcades pels relleus del Jebel Bani. Un territori accessible que ens permet una primera aproximació al Desert del Sàhara. L´oportunitat de descobrir la màgia del desert.


DIA 2: 30 de Desembre. Ouled Driss-Desert de Chigaga dunes de Ras Nkhal. Inici del Trekking.

Trànsfert fins al desert al Sud de Zagora, on començarem el nostre trekking. Trobada amb els nostres camellers. Primer travessarem Mahmid, el darrer llogaret habitat, una delícia de verger envoltat de palmeres. Comencem la nostra travessa del desert: ben a prop veiem les dunes i muntanyes que ens separen d’Argèlia i al nord la serralada desèrtica del Jbel Bani. Trobem algunes cases de fang i suaument el paisatge és torna sorrenc, sinuós, amb belles corbes incitants...és el desert, és el començament de l’Erg de Chigaga.

Allotjament en campament envoltats de dunes


DIA 3: 31 de Desembre. De les grans dunes al Erg Zahar.

Després d’un bon esmorzar continuarem vers el sud-oest, aquí les dunes cada cop són més altes i nombroses...acabarem pujant a la gran duna de Zahar on podrem contemplar un magnífic oceà de dunes i desert. Sobre la seva fina aresta veurem la posta de sol, enmig de taronges, ocres i delicioses llums del desert. Acabarem divertint-nos en la baixada, llançant-nos pendent avall com xiquets.

Allotjament al nostre campament al desert on passarem la nit de Cap d´Any en una preciosa revetlla.


DIA 4: 1 de Gener. Erg Zahar-Erg Smer

Comencem l´any direcció nord i travessarem el llit sec del Draa amb algunes acàcies i tamarius. El desert és un món a descobrir: les hamadas, els regs, els ergs i els pocs arbres que hi viuen malgrat la manca d’aigua. Abans de que el Draa fos civilitzat l’any 1972 amb la construcció d’una presa a prop de Ouarzazate, l’aportació d’aigua durant els mesos de pluja inundava aquest immens pla, antigament llac Iriki, avui dia sec. Únicament encara s’omple en les crescudes ocasionals un o dos cops a l’any. Antigament els peixos i aus aquàtiques hi regnaven durant mesos i l’agua s’escolava fins a l’ Atlàntic. Arribarem a l’Erg Smer, on instal•larem el campament, prop de les runes de les cases Mhamid-el-Ghouzlane, llogaret envaït per la sorra.

Allotjament en Campament a les dunes.


DIA 5: 2 de Gener. Erg Smer-Erg Chigaga-Ouarzazat

Marxarem al matí a través de les dunes d’un Erg a un altre, en direcció al Jbel Bani, fins a la part central de l’Erg Chigaga i la duna Abedia. És aquí on tenim la cita amb els nostres conductors de 4x4 que ens conduiran fins a Ouarzazate passant pels oasis de la vall del Draa -parades puntuals per passejar dins els vergers i palmerars-. Farem nit a Ouarzazat en Hotel.

Allotjament en Hotel.


DIA 6: 3 de Gener. Ouarzazte-Ait Ben Adou-Vall d’ Ounila-Kasbah de Telouete- Marràqueix.

Sortirem direcció nord, passant per una de les rutes de Kashbes més boniques del Marroc –aquests castells de fang i fusta situats en indrets preciosos- . Coneixerem la Kasbah de Ait Ben Adou i la Telouete i la meravellosa gorja de Ounila, amb els seus meandres excavats a la roca. Per aquesta ruta és per on travessaven l’Atles les caravanes transaharianes en direcció a Marràqueix. Telouete, amb la seva captivadora decadència amaga el palau de Pacha Glawi i un dels estucats amb més filigranes del país. Travessarem el Tizin Tichka i acabarem arribant de nit a Marràqueix. Nit en Riad.

Allotjament en Hotel.


DIA 7: 4 de Gener. Marràqueix-Vol de Tornada

Tindrem tot un dia relaxat fins que no marxem al vespre amb l’avió per visitar aquesta joia de ciutat. El nostra guia ens orientarà entre les belleses i indrets imprescindibles: mercats, casc antic, places i placetes, banys, tintoreries, mesquites, la famosa Djemaa el-Fna, etc. El darrer te amb menta i trànsfert fins a l’aeroport. Vol de tornada.


PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L´ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.


FITXA TÈCNICA

PREUS:
779 € sense vols (grup a partir de 14 pax)

Fins al 16 de novembre, DESCOMPTE DE 70€ !!:
995 € amb vols i sense taxes (grup a partir de 14 pax)

A partir del 17 de novembre:
1065 € amb vols i sense taxes (grup a partir de 14 pax)

SUPLEMENT GRUP 10-13 PARTICIPANTS: 35 €

SUPLEMENT GRUP 8-9 PARTICIPANTS: 60 €

Suplement habitació individual en els hotels i en la tenda de campanya al desert: 80 euros.

(*) Reservar una plaça implica haver fet el pagament de la bestreta abans de la data indicada.

Nombre màxim de participants: 16


INCLOU

Els vols en avió directes Barcelona-Marràqueix// Marràqueix-Barcelona (Passaport amb 3 mesos de vigència). (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).

Tots els trànsferts terrestres des del moment de l’arribada a l’aeroport de Marràqueix fins a la sortida de Marràqueix

Guia local de muntanya i desert.

Guia de muntanya titulat de Bonviure.

Cuiner, ajudants de cuina, camellers, etc .

Dromedaris pel transport del nostre equipatge al desert.

Pensió completa durant tot el viatge des del dinar del primer dia al dinar del darrer dia (ambdós inclosos).

Allotjament en hotels 3 nits: dues nits a Ouarzazat i una nit a Marraqueix. En habitacions dobles amb bany. Possibilitat habitació individual.

Allotjament en tendes de campanya 3 nits al desert. Amb tots els equips necessaris de càmping, matalassos, utensilis necessaris de cuina i vaixella. En tenda de 2 places (possibilitat d´individual).
Les 3 nits al desert, amb tenda w.c. i bany amb 3 litres d’aigua al dia per rentar-se.

Sopar i festa de cap d’any.

Assegurança d’accidents a muntanya.

Assegurança en viatges bàsica (per malaltia comuna).

Direcció i gestió tècnica del viatge.

L´IVA.


NO INCLOU

Les taxes aèries, 87€ a 30/05/14. El sopar del darrer dia, a Marràqueix. L’aigua i resta de begudes. Les entrades als monuments (Ait Ben Haddou, Telouet, monuments a Marràqueix, ...). Les propines. Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.


NIVELL

Al desert, relleus suaus, dunes, part rocoses, etc. Desnivells màxims de + 200 m - 200 m. Recorregut del dia més dur 18-20 km, la mitjana és de 15 km/dia els dies de desert A la vall del Draa i Ounila camins fàcils entre palmerars, vergers i kashbes.


ALLOTJAMENTS

El viatge compta amb 6 nits d’aquestes 3 són en hotel en habitacions dobles i 3 en campaments amb tendes de dues places. Els campaments estan condicionats amb serveis com tenda de w.c. i bany inclosos -és el luxe d’estar apartat del món en plena solitud en el desert durant una nit-.


ELS VIATGES DE SENDERISME O TREKKING DE BONVIURE, ALLOTJAMENTS, TRÀNSFERTS I CONVIVÈNCIA

En tots els nostres viatges preval el caràcter de senderisme i de viatge per sobre del caràcter turístic convencional. Això normalment ens obliga a emprar serveis d’allotjament, trànsferts i d’altres que no són els estàndards, degut precisament al valor de cercar allò més autèntic possible dins d’un viatge de senderisme comercial que garanteixi un satisfactori, fàcil i com més estret millor contacte amb la natura. Aquest fet implica que molts dels allotjaments i trànsferts que emprem els escollim en equilibri entre la comoditat-correcció-pràctic i la ubicació especial per allotjar-nos o realitzar les caminades. Per tant no som una agència de viatges que cerquem els allotjaments segons el luxe o comoditat extra que atorguen. Per tant abans d’apuntar-vos a un viatge assegureu-vos que els allotjaments són els vàlids per vosaltres i no doneu per assentat que el tipus d’allotjament –categoria, comoditat, etc- que vàreu tenir en un viatge nostre anterior es doni en el present o futur, cada viatge és diferent i alhora està pensat per satisfer als participants. Però alhora no podem satisfer en tots els viatges la mateixa categoria d’allotjament.

Bona part dels nostres viatges es desenvolupen en països poc desenvolupats –o bé en zones de països occidentals amb pocs serveis- en que el grau d’infraestructures en vies de comunicació i d’allotjaments és molt bàsica i alhora els costums i ritmes horaris són ben diferents als occidentals, per tant el grau d’imprevistos possibles també és elevat. Sempre treballem per a minimitzar al màxim aquest imprevistos però heu de ser conscients de que si el destí que us apunteu és dins aquest tipus de països els imprevistos són possibles.

En tots els nostres viatges la relació amb el grup i amb el guia és molt estreta, es camina, es menja, es comparteixen inclemències meteorològiques i a vegades es dorm en grup –refugis, albergs, etc-. És imprescindible, doncs, que quan us apunteu a un viatge de senderisme o trekking sigueu conscients de que és un viatge en grup i que el vostre comportament i estat d’ànim ajuda, en ser positiu, al bon desenvolupament del viatge molt més que en un viatge convencional.


MATERIAL

Botes de senderisme. Vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Sac de dormir per les 3 nits de campament. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Setmanes abans del viatge us donarem una informació més detallada sobre el material.


ASSEGURANCES

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d´accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l´accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura a: http://www.bonviure.com/documents/MUTUA%20GENERAL%20ASSEGURANCES%20POLISSA%20extracte.pdf.

En aquest viatge està inclosa una assegurança de viatge bàsica (per malaltia, accident o repatriació no associats a l’excursionisme, amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura a http://www.bonviure.com/documents/628736066.pdf

És imprescindible disposar d’una pòlissa d’accidents en muntanya, tipus federativa modalitat C o superior o bé d’altres. Si no en disposeu nosaltres us ho podem gestionar (cost a partir de 40€): consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l´etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l´apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació: http://www.bonviure.com/senderisme.php?page=raco-client

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 22€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 48 HORES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura: http://www.bonviure.com/documents/3819039343.pdf


RESERVES

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d´una bestreta de 300 € per persona al nº de " La Caixa ":2100-3076-15-2200361367, titular Bonviure Trek, posant el vostre nom i cognom i “MARROC”.

Fet l’ ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l´hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.


Nombre mínim de participants: 8

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l´agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

"Segons l´article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s´aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. "

"Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure."

GC-1829
Informació facilitada per Bonviure Revisat el 30/10/2014Inici | Qui som? | Nota Legal | Contacta amb nosaltres | Publicitat
Excepte a on s'indiqui, el contingut d'aquest lloc web està protegit amb una llicència Creative Commons
Designed and Powered By WEBDESENDERISMO.COM & SENDERISMO.NET 2001-2018